Şimdi Ara

EN UCUZ 5.1 usb ses kartı İNCELEME(ayrıntılı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
8.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.aliexpress.com/item/2014-Professional-USB-Sound-Card-6-Channel-5-1-Optical-External-Audio-Card-Converter-CM6206-Chipset/32225221890.html

dostum fiyatı 9 dolar ücretsiz kargo baktım çok sağ ol yorumun için yorum çok faydalı oldu.
  • birşey sorucam benim laptopumun ses kartında sorun var sanırım bu usb ses kartını taktıktan sonra pc nın hoparlorlerınden ses gelıcekmı?Yoksa sadece 5.1 e aktarmak ıcın mı kullanılıyor bu cıhazlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m1xer

birşey sorucam benim laptopumun ses kartında sorun var sanırım bu usb ses kartını taktıktan sonra pc nın hoparlorlerınden ses gelıcekmı?Yoksa sadece 5.1 e aktarmak ıcın mı kullanılıyor bu cıhazlar?

gelir 2.1 gibi de kullanırsınız o işi yapan daha ucuz şeyler de var ama bunun yerini tutmaz
  • cevabınız için teşekkürler
  • Teşekkürler değerlendirmeniz işime yaradı. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

quote:

birşey sorucam benim laptopumun ses kartında sorun var sanırım bu usb ses kartını taktıktan sonra pc nın hoparlorlerınden ses gelıcekmı?Yoksa sadece 5.1 e aktarmak ıcın mı kullanılıyor bu cıhazlar?

gelir 2.1 gibi de kullanırsınız o işi yapan daha ucuz şeyler de var ama bunun yerini tutmaz

Merhaba ben bu incelemiş olduğunuz cihazı masaüstü bilgisayarımda 5.1 çıkış almak için kullanacağım acaba herhangi bir sorun yaşar mıyım? Veya başka çözümünüz var mı? dahili usb ses kartı almak mı daha mantıklı? Bu arada laptop olduğu için onda da kullanmam gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feumarte

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa6533

quote:

Merhaba ben bu incelemiş olduğunuz cihazı masaüstü bilgisayarımda 5.1 çıkış almak için kullanacağım acaba herhangi bir sorun yaşar mıyım? Veya başka çözümünüz var mı? dahili usb ses kartı almak mı daha mantıklı? Bu arada laptop olduğu için onda da kullanmam gerekecek.

lkullanacaksanız tabiki bu ürünü öneririm. bu arada bu üründe optik giriş çıkış ta var onu değerlendiremedim yani olurda gelişmiş bi ses sistemi alırsanız belki daha net ses bile alabilirsiniz . içindeki cmedia çipi asus ses kartlarında da kullanılıyor fena değil

• Hocam Merhaba,

Ben de bu ürünü inceliyordum, sen de baya detaylı incelemişsin çok yardımcı oldu. İki tane sorum olacaktı.

1) Sanırım sen buna direk hoparlörleri bağlıyorsun doğru mu anladım? Ben bunları Arçelik ESS-1000 sinema sistemine bağlayacağım. O zaman da 5+1 ses alabilirim değil mi?

2) Senin eklediğin 2. resimdeki çıkış kablosu paketten çıkmıyor sanırım, onu sen mi aldın? RCA kablosu mu, yoksa başka bir kablo mu kullanmak gerekiyor?

Çok teşekkür
  • merhaba, windows 8.1 de çalışıyormu acba cihaz ?
  • ses sistemini bağladım bu şekilde ayar arayüzüylede baya uğraştım ama yine iki çıkış alabiliyorum yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa171

ses sistemini bağladım bu şekilde ayar arayüzüylede baya uğraştım ama yine iki çıkış alabiliyorum yardımcı olurmusunuz

Ürünün yazılımını yükledikten sonra dijital'e geçiyor ve orda sadece stereo sesi veriyor, resimde ki gibi usb i ilk taktığımızda windows'un kendi algıladığı ses çıktı modunu varsayılan yaparsanız 6 kanaldan da ses vericektir. Geç bir cevap umarım çoktan çözmüşsünüzdür veya geçte olsa yardımı dokunur.*ihtiyaç olursa dfx programıylada sesi artırabilirsiniz, yeterli olmayan sistemlerde sesi bozmadan fark edilir düzeyde artış sağlıyor.

EN UCUZ 5.1 usb ses kartı İNCELEME(ayrıntılı)
    @sefa171

• Analog ses sistemi olanlar icin en ucuza gercek 5.1 alma yolu budur.tecrubeyle sabit pisman etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aletin dts performansını deneyen oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bu aletten aldım ancak arka hopörlerden ses gelmiyor.nasıl yapmam lazım anlayamadım bir türlü. yardımcı olabilirmisiniz?
  • isseyy kullanıcısına yanıt

Konuyu hortlatalım bir sürü yabancı videoları izledim ama arka hoparlörlerden ses gelmiyor sadece front outa taktıklarımdan ses geliyor windows ayalarını da yaptım oysa.

• Bu ses kartını Z625 de optik çıkışı olduğu için deneme amaçlı aldım gerçekten beni fazlasıyla şaşırttı.

Cihazın windows 10 için sürücüsü bu: Download:CM6206-1.09_WIN10(QR).zip(idinf:4446) (driverscloud.com)

• Bu arada dileyen daha modern ara yüze sahip bu Xear auido center yazılımını da kullanabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.