keysmart 4 port ethernet +firewall kullanıyorum. memnunum. fiyatı da hesaplı sayılır.
D-LİNK ALMIŞTIM İKİ GÜN ÖNCE ÇÖPE ATTIM AŞIRI KALİTESİZ Bİ MAKİNE 40 DOLAR VEDİM
Ben biraz araştırdım. Onixon ucuz ve kaliteli bir şey. Ben de bundan almayı düşünüyorum...
bencede e-con cok uygun ama nasıl bilmiyorum Uçuza kaçmak herzaman çözüm olmaya bilir benden söylemesi
Bu US robotics 9105 modemi ankaradaki çogu bilgisayarcıyı aramama rağmen bulamıyorum. Nereyi arasam Ocak ta gelicek diyo. Biri lütfen bulabileceğim bi adres ve telefon versin. 2 haftadır adsl bağlantımı kullanamıyorum bu modemi beklediğm için.
e-con aldım 55 milyon şimdilik sorunsuz
e~con nerede 55 milyon,splitter çıkıyo mu?
onixon, speedcom, corecess
aztech önermiyorum..
biraz da kalite diyorsan zyxel
en ucuz modem inca * mercury ama bok gibi kurulumları sinir eder sen bi zoom al en güzeli ömür boyu kullan
e-con u izmir egesis bilgisayardan aldım splinter cıkıyor içinde
onixon usb adsl modem en ucuzudur ve sorunsuzdur ..57 milyon ..kargo dahil.hipernex.
USB 2.0 destekliyor mu baba?
valla ben de bilmiyom bilen varsa söylesin bana da
Paşam ucuz diye bişey yok!Ucuzsa vardır bir illeti diyolar ama en ucuz fiyat geçen de $50'ın altında değil KDV'si vesairesi kargosu derken 65-70'i buluyo. En iyisi aradığın özelliklere iyi bak!Router istio musun?USB'mi olsun?USB'nin performansları biraz düşük, gücü dışarıdan alması kablo ve elektrik masrafı ama daha verimli bi internetin olur!Bilgisayarı her açtığında onunla bağlantı için uğraşmazsın. D-link 500 G sağlam bi ADSL modem çıktı walla ben onu kullanıyorum bilgisayar kapalıyken aylık kullanımı 1 KW o da fazla bi masraf tutmuyo ama sürekli açık. Bütün fantazilere de uygun, uzaktan bilgisayarını da açabiliyosun, port yönlendirmesi var, NAT'ı ıvırı zıvırı switch bağlantısı herşeyi var. Al kurtul...
ben aztech dsl206u usb kullanıyorum fiyat 100ytl.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme