Şimdi Ara

en ucuz adsl modem hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben adsl modem bakıyorum tek bilgisayarda evde kullanacağım 256 limitli bağlantı düşünüyorum
    nerden ne marka bir modem alayım ucuz olması tercihim 40 dolar falan civarı modemler var ne diyorsunuz bu konuda pahalı birsey almakmı lazım yoksa ev icin ucuz modemlerden alınabilirmi

• zyksel falan ucuz PCI ları varsa daha da ucuzdur. Genelde external oldukları için pahalılar PCI bulabilirsen ucuzunu bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beckenbauer

zyksel falan ucuz PCI ları varsa daha da ucuzdur. Genelde external oldukları için pahalılar PCI bulabilirsen ucuzunu bulursun
    mercury usb adsl modem diye bir modem var bu nasıl acaba fiyatı 38 dolar kdv hariç idare edermi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: wombat

mercury usb adsl modem diye bir modem var bu nasıl acaba fiyatı 38 dolar kdv hariç idare edermi acaba

Alıntıları Göster
    onixon var kullananlar memnunmuş. onixon modem diye arat forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezilvezir

onixon var kullananlar memnunmuş. onixon modem diye arat forumda.

Alıntıları Göster
    bulabilirsen pci bi modem bul hem ucuz hemde tek bilgisayarda kullanacaksan kablodur elektrik fisidir urasmazsin usb olursada en azindan elektrigi bilgisayardan alir daha az kablo daha pratik yani ethernetle baglananlara gore . ben geez external kullaniyorum tek portlu 44$ fiyati var problemsiz gayet memnunum zaten geek modemlerle birebir ayni goruntusu ve yazilimi ama kablo olayi ethernet kablosu dur elekrik kablosudur bayya bi kablosu var annican bide isin icine tv out kablolarida girince ortalik hepten kablo karmasasina boguluyo. neyse her ne tip modem alirsan ucuzunu al sonucta tek bilgisayarda kullanacan 90 dolarda versen 30 dolarda alican verim ayni olacaktir secim senin...

• quote:

Orijinalden alıntı: delk

bulabilirsen pci bi modem bul hem ucuz hemde tek bilgisayarda kullanacaksan kablodur elektrik fisidir urasmazsin usb olursada en azindan elektrigi bilgisayardan alir daha az kablo daha pratik yani ethernetle baglananlara gore . ben geez external kullaniyorum tek portlu 44$ fiyati var problemsiz gayet memnunum zaten geek modemlerle birebir ayni goruntusu ve yazilimi ama kablo olayi ethernet kablosu dur elekrik kablosudur bayya bi kablosu var annican bide isin icine tv out kablolarida girince ortalik hepten kablo karmasasina boguluyo. neyse her ne tip modem alirsan ucuzunu al sonucta tek bilgisayarda kullanacan 90 dolarda versen 30 dolarda alican verim ayni olacaktir secim senin...

Alıntıları Göster
    pikatel combo usb+ eth. 54 dolar bence süper alsam kesin bunu alırdım pikateller baya iyi

http://www.garantialisveris.com/keban/str_prod.asp?productID=52717

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 13 Aralık 2004, 0:25:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darker

pikatel combo usb+ eth. 54 dolar bence süper alsam kesin bunu alırdım pikateller baya iyi

http://www.garantialisveris.com/keban/str_prod.asp?productID=52717

Alıntıları Göster
    Onixon tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz hat hangisi ?
    2 yıl önce açıldı
    En ucuz bağlantı hangisi..??
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

Onixon tabiki

Alıntıları Göster
    USB Onixon Tabiki ama
    USB+Ethernet olursa SpeedCom+ Comlar çok iyi 44$+KDV
    4Portlu istersen SpeedCom+ 4 Port 49$+kdv

• quote:

Orijinalden alıntı: Bedo

USB Onixon Tabiki ama
    USB+Ethernet olursa SpeedCom+ Comlar çok iyi 44$+KDV
    4Portlu istersen SpeedCom+ 4 Port 49$+kdv

Alıntıları Göster
    bugün aztec aldım 60 milyonTL..ve de 5dk önce bağlandım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

afiyet olsun

Alıntıları Göster
    aztech 60milyona nerde var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyho

aztech 60milyona nerde var ?

Alıntıları Göster
    Bende herkesin dediğini söyliyim onixon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caceter

Bende herkesin dediğini söyliyim onixon

Alıntıları Göster
    bende farklı bir yorum yapayım bilgisayar cılara sor bence ucuzunu :) en ucuzu elinde olanlarıdır...

C-net vaz geçmek yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keysmart

bende farklı bir yorum yapayım bilgisayar cılara sor bence ucuzunu :) en ucuzu elinde olanlarıdır...

C-net vaz geçmek yok :)

Alıntıları Göster
    eskiden olsa zoomdan sasma derdim. Ama simdi ORIGO zoom x5 in tum gorevlerini yapabildgi gibi kullanıcı adı ve sifre girmekten baska hicbi islem yapmadan direkt baglanabiliyosun.router i sayesinde baska bilgisayarları (varsa komsununkileri:) ) internete baglarken herhangi bi anamakineye ihtiyac duymuyosun. ve en onemlisi fiyatı hepsiburda . c om da 120 milyon/8 taksit(ayrıca yanındada webcam hediyesi ile geldi).bu ozelliklerde bu fiyat cok iyi uzun sure goturebilecek bi modem tavsiye ederim...
    Dip Not:kullanımı Turkce... :)
    Sanırım en ucuz en cok islevli modem ORIGO...

• quote:

Orijinalden alıntı: eMaNeT

eskiden olsa zoomdan sasma derdim. Ama simdi ORIGO zoom x5 in tum gorevlerini yapabildgi gibi kullanıcı adı ve sifre girmekten baska hicbi islem yapmadan direkt baglanabiliyosun.router i sayesinde baska bilgisayarları (varsa komsununkileri:) ) internete baglarken herhangi bi anamakineye ihtiyac duymuyosun. ve en onemlisi fiyatı hepsiburda . c om da 120 milyon/8 taksit(ayrıca yanındada webcam hediyesi ile geldi).bu ozelliklerde bu fiyat cok iyi uzun sure goturebilecek bi modem tavsiye ederim...
    Dip Not:kullanımı Turkce... :)
    Sanırım en ucuz en cok islevli modem ORIGO...

Alıntıları Göster
    onixon usb adsl modem en ucuzudur ve sorunsuzdur.. 60 milyonwww.hepsiburada.com

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMark

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    onixon öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraks23

onixon öneririm

Alıntıları Göster
    bedo speedcom 4 port ethernet 49 dolara nerede satılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmana

Alıntıları Göster
    10x10 var bende de köpek gibi bağlanıyor. tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazmana

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tazmana

Çogu firmada var ben PCGold tan aldım çok memnunum. kopma, ısınma derdi falan hiç yaşamadım. Kurulumuda çok basit
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.