Bildirim
en ucuz adsl modem hangisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zyksel falan ucuz PCI ları varsa daha da ucuzdur. Genelde external oldukları için pahalılar PCI bulabilirsen ucuzunu bulursun -
mercury usb adsl modem diye bir modem var bu nasıl acaba fiyatı 38 dolar kdv hariç idare edermi acabaquote:
Orijinalden alıntı: Beckenbauer
zyksel falan ucuz PCI ları varsa daha da ucuzdur. Genelde external oldukları için pahalılar PCI bulabilirsen ucuzunu bulursun -
onixon var kullananlar memnunmuş. onixon modem diye arat forumda.quote:
Orijinalden alıntı: wombat
mercury usb adsl modem diye bir modem var bu nasıl acaba fiyatı 38 dolar kdv hariç idare edermi acaba
Alıntıları Göster -
bulabilirsen pci bi modem bul hem ucuz hemde tek bilgisayarda kullanacaksan kablodur elektrik fisidir urasmazsin usb olursada en azindan elektrigi bilgisayardan alir daha az kablo daha pratik yani ethernetle baglananlara gore . ben geez external kullaniyorum tek portlu 44$ fiyati var problemsiz gayet memnunum zaten geek modemlerle birebir ayni goruntusu ve yazilimi ama kablo olayi ethernet kablosu dur elekrik kablosudur bayya bi kablosu var annican bide isin icine tv out kablolarida girince ortalik hepten kablo karmasasina boguluyo. neyse her ne tip modem alirsan ucuzunu al sonucta tek bilgisayarda kullanacan 90 dolarda versen 30 dolarda alican verim ayni olacaktir secim senin...quote:
Orijinalden alıntı: rezilvezir
onixon var kullananlar memnunmuş. onixon modem diye arat forumda.
Alıntıları Göster
-
pikatel combo usb+ eth. 54 dolar bence süper alsam kesin bunu alırdım pikateller baya iyiquote:
Orijinalden alıntı: delk
bulabilirsen pci bi modem bul hem ucuz hemde tek bilgisayarda kullanacaksan kablodur elektrik fisidir urasmazsin usb olursada en azindan elektrigi bilgisayardan alir daha az kablo daha pratik yani ethernetle baglananlara gore . ben geez external kullaniyorum tek portlu 44$ fiyati var problemsiz gayet memnunum zaten geek modemlerle birebir ayni goruntusu ve yazilimi ama kablo olayi ethernet kablosu dur elekrik kablosudur bayya bi kablosu var annican bide isin icine tv out kablolarida girince ortalik hepten kablo karmasasina boguluyo. neyse her ne tip modem alirsan ucuzunu al sonucta tek bilgisayarda kullanacan 90 dolarda versen 30 dolarda alican verim ayni olacaktir secim senin...
Alıntıları Göster
http://www.garantialisveris.com/keban/str_prod.asp?productID=52717
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 13 Aralık 2004, 0:25:58 >
-
Onixon tabikiquote:
Orijinalden alıntı: darker
pikatel combo usb+ eth. 54 dolar bence süper alsam kesin bunu alırdım pikateller baya iyi
http://www.garantialisveris.com/keban/str_prod.asp?productID=52717
Alıntıları Göster
-
USB Onixon Tabiki amaquote:
Orijinalden alıntı: Always0007
Onixon tabiki
Alıntıları Göster
USB+Ethernet olursa SpeedCom+ Comlar çok iyi 44$+KDV
4Portlu istersen SpeedCom+ 4 Port 49$+kdv
-
bugün aztec aldım 60 milyonTL..ve de 5dk önce bağlandım..quote:
Orijinalden alıntı: Bedo
USB Onixon Tabiki ama
USB+Ethernet olursa SpeedCom+ Comlar çok iyi 44$+KDV
4Portlu istersen SpeedCom+ 4 Port 49$+kdv
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer
bugün aztec aldım 60 milyonTL..ve de 5dk önce bağlandım..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
afiyet olsun
-
aztech 60milyona nerde var ?quote:
Orijinalden alıntı: Raskolnikovquote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
afiyet olsun
Alıntıları Göster
-
Bende herkesin dediğini söyliyim onixonquote:
Orijinalden alıntı: flyho
aztech 60milyona nerde var ?
Alıntıları Göster -
bende farklı bir yorum yapayım bilgisayar cılara sor bence ucuzunu :) en ucuzu elinde olanlarıdır...quote:
Orijinalden alıntı: Caceter
Bende herkesin dediğini söyliyim onixon
Alıntıları Göster
C-net vaz geçmek yok :) -
eskiden olsa zoomdan sasma derdim. Ama simdi ORIGO zoom x5 in tum gorevlerini yapabildgi gibi kullanıcı adı ve sifre girmekten baska hicbi islem yapmadan direkt baglanabiliyosun.router i sayesinde baska bilgisayarları (varsa komsununkileri:) ) internete baglarken herhangi bi anamakineye ihtiyac duymuyosun. ve en onemlisi fiyatı hepsiburda . c om da 120 milyon/8 taksit(ayrıca yanındada webcam hediyesi ile geldi).bu ozelliklerde bu fiyat cok iyi uzun sure goturebilecek bi modem tavsiye ederim...quote:
Orijinalden alıntı: keysmart
bende farklı bir yorum yapayım bilgisayar cılara sor bence ucuzunu :) en ucuzu elinde olanlarıdır...
C-net vaz geçmek yok :)
Alıntıları Göster
Dip Not:kullanımı Turkce... :)
Sanırım en ucuz en cok islevli modem ORIGO...
-
onixon usb adsl modem en ucuzudur ve sorunsuzdur.. 60 milyonwww.hepsiburada.comquote:
Orijinalden alıntı: eMaNeT
eskiden olsa zoomdan sasma derdim. Ama simdi ORIGO zoom x5 in tum gorevlerini yapabildgi gibi kullanıcı adı ve sifre girmekten baska hicbi islem yapmadan direkt baglanabiliyosun.router i sayesinde baska bilgisayarları (varsa komsununkileri:) ) internete baglarken herhangi bi anamakineye ihtiyac duymuyosun. ve en onemlisi fiyatı hepsiburda . c om da 120 milyon/8 taksit(ayrıca yanındada webcam hediyesi ile geldi).bu ozelliklerde bu fiyat cok iyi uzun sure goturebilecek bi modem tavsiye ederim...
Dip Not:kullanımı Turkce... :)
Sanırım en ucuz en cok islevli modem ORIGO...
Alıntıları Göster
-
onixon öneririmquote:
Orijinalden alıntı: NetMark
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
bedo speedcom 4 port ethernet 49 dolara nerede satılıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Buraks23
onixon öneririm
Alıntıları Göster -
10x10 var bende de köpek gibi bağlanıyor. tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: tazmana
bedo speedcom 4 port ethernet 49 dolara nerede satılıyor?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: tazmana
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: tazmana
Çogu firmada var ben PCGold tan aldım çok memnunum. kopma, ısınma derdi falan hiç yaşamadım. Kurulumuda çok basit
Benzer içerikler
- dns probe finished no internet
- meb engeli kaldırma
- şekilli nick
- modem ip değiştirme
- telefondan wifi engeli kaldırma
- hotspot ne demek
- nvidia h100
- nvidia h200
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X