Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda eSIM ile tanıştım ve geriye dönüp bugüne kadar ödediğim yüksek mobil internet ücretlerini düşününce gerçekten üzüldüm. Özellikle yurt dışı seyahatlerimde hem bağlantı kalitesi hem de fiyat açısından beni fazlasıyla memnun eden BNESIM ile tanıştıktan sonra mobil internet deneyimim oldukça değişti. BNESIM, Türkiye’de Turkcell ve Türk Telekom altyapılarını kullanıyor. Üstelik oldukça uygun fiyatlı ve bağlantı hızı da gayet tatmin edici. Basitçe bir e-posta ile hesap oluşturabilir, ardından indirim kuponu kullanarak Türkiye’de geçerli 10 GB veri paketlerini yaklaşık 80 TL avrupada ise 5gb 2 euro civarına satın alabilirsiniz. 30 günlük ya da sınırsız paket seçenekleri de mevcut. Yeni kullanıcılar için 5 Euro indirim sağlayan kodum: G0MN8UJA lütfen siz de kullandığınız ve memnun kaldığınız eSIM sağlayıcılarını bu başlık altından paylaşırsanız, karşılaştırma yapmak isteyenler için faydalı olabilir. Sorusu olan arkadaşlar, çekinmeden yazabilir. https://www.bnesim.com/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eva95 -- 7 Nisan 2025; 21:29:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim