Şimdi Ara

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU] (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.981
Cevap
26
Favori
196.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesabımı Satıyorum dükkanıma bakabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi site bu?
  • BEYLER 100 LİRANIN ALTINA NEREDEN BULABİLİRİM?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış görmüşüm standart 127 TL'ye geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hesabı satmak isteyen olursa talip olabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2A ile keyi aldım. Hemen geldi fakat kullanılmış key diyor. Case açtım ama sorunum hallolur mu beyler?
  • En ucuz satıcıdan g2 shield ile mi aldınız ?
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Evet. Canlı destek ile görüştüm. Yardımcı olacağız dediler ama derkeeeen adam yenisini yolladı
  • :)) iyi bari sevindim.
  • En ucuz 30 euro civarı. Beklemedeyim 20 euro seviyelerine düştüğünde alacağım. Halen pahalı..

Fifa 14 e devam..
  • Hala almamış olanlar biraz daha beklesin fiyatı düşüyor , hatta önümüz cadılar bayramı belki indirim gelir.
  • UltraFast U kullanıcısına yanıt
    ben de hala fifa 14 oynuyorm hocam ekleyin kapışalm fakir fakir :D nickim burdakıyle aynı
  • GK4A an itibariyle 104 lira. Ancak Turkce dil destegi var mi bilmiyorum. G2ade de tr destehi gorunmuyor. İndirenler var mi buralardam alarak ? Tr destehi var mi yok mu

• Voidudan almayi duaunuyom paypal nakit kartla kart bilgileri isterken kart üzerindeki isim diye bi bilgi istiyo ama nakit kartta isim yazmiyo Napicam bilen var mi ?

• bugra456 kullanıcısına yanıt
    Kendi adınızı veya uyduruk bir ad yazabilirsiniz. Fatura için istiyorlar onu, otomatik bir süreç o önem taşımıyor.
  • G2A'dan ilk 111 TL'ye aldım. G2A Pay'den ilk seferim olduğu için G2A Shield'ı ücretsiz verdi. Kodu girdim, indiriyorum herhangi bir sorun yok. Cadılar Bayramını bekleyecektim aslında ama Fifa yeni çıktığı için büyük bir düşüş olmasını beklemiyorum, 10-20 TL zaten PS4 Cafelere gidiyor her gittiğimde. Türkçe var bu arada.
  • 111 TLye Rus satıcıdan mi aldınız?

• g2adan aldım gitti bakalım kaç güne pişman olacağım
  • zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    Ben şimdiden pişman oldum valla adam akıllı üstüne koymuyorlar şu oyunun. Multiplayer matchmakingi bi kusursuzlaştıramadılar gitti. Hala kalkıp beni yüksek pingli adamla eşleştiriyor.
  • bugra456 kullanıcısına yanıt
    Brezilyalı'dan aldım ama Guard'la birlikte aldıktan sonra bir sorun oluşacağını düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.