Şimdi Ara

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.981
Cevap
26
Favori
196.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda en ucuz kinguinde sanırım, 115 tl ile.
  • arkadaslarhttp://www.g2play.net/ oyunu burdan aldım sabah. oyun hala gelmedi dolandırıldıkmı ne oldu anlamadım. bu kadar uzun sürüyomuydu .
    130 tl çekilmiş paypal + paxtonmanag diye kredi kartımda oyle yazıyor .

beyler ne kadar sürede geldi oyun size . hala bekliyorum . bütün sorunlar beni buluyo sanırım .

cd keyim geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenyavuz -- 2 Ekim 2015; 20:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şaşkınspor

Şu anda en ucuz kinguinde sanırım, 115 tl ile.

Kinguindedw pahalı hocam nasıl 115 lira hesapladınız en ucuz centralkeys. Com. br sitesinde hemde global brezilya reali türk parasından daha ucuz olduğu için 80 liraya geliyor hatta konusuda var ama alan kimse açıklamamış aldığını site güvenilirmişte ben vpn ip işlerini bilmediğim için alamadım eğer alcaksanız ordan alın beyler biriniz alıp açıklasında bizde alalım bıktım youtubedan video izlemekten sezercik misali izliyorum en sonunda 200 lira bayılcam playstore o olcak ama 120 liradan direk 200 liraya çıkma kapitalistliğini yaptıkları için hayatta ordan almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordwalmax -- 2 Ekim 2015; 15:14:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

quote:

Kinguindedw pahalı hocam nasıl 115 lira hesapladınız en ucuz centralkeys. Com. br sitesinde hemde global brezilya reali türk parasından daha ucuz olduğu için 80 liraya geliyor hatta konusuda var ama alan kimse açıklamamış aldığını site güvenilirmişte ben vpn ip işlerini bilmediğim için alamadım eğer alcaksanız ordan alın beyler biriniz alıp açıklasında bizde alalım bıktım youtubedan video izlemekten sezercik misali izliyorum en sonunda 200 lira bayılcam playstore o olcak ama 120 liradan direk 200 liraya çıkma kapitalistliğini yaptıkları için hayatta ordan almam

site görevlisiyle görüştüm ve oradan alıp kendi ülkemde kullanamayacağımı söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontthinkso -- 2 Ekim 2015; 16:23:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: idontthinkso

quote:

quote:

site görevlisiyle görüştüm ve oradan alıp kendi ülkemde kullanamayacağımı söyledi

Öyle diyecek zaten hocam bu aynı origin meksikadan alma gibi bişey vpn ip değiştirme tarzı program kullanılmalı hocam ama ben anlamadığ7m için yapamadım illa biri almıştır diye tahmin ediyorum ya da millet görmemiş alınsa bile ufakta olsa banlanma ihtimali var onuda söyliyim ama 80 lira diğer yerlerde 140 tan aşağı satan yer yok o riski almaya değer bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: idontthinkso

quote:

quote:

Öyle diyecek zaten hocam bu aynı origin meksikadan alma gibi bişey vpn ip değiştirme tarzı program kullanılmalı hocam ama ben anlamadığ7m için yapamadım illa biri almıştır diye tahmin ediyorum ya da millet görmemiş alınsa bile ufakta olsa banlanma ihtimali var onuda söyliyim ama 80 lira diğer yerlerde 140 tan aşağı satan yer yok o riski almaya değer bence

g2a.com'da şuanda 126 tl

• fifa 16
    battlefield 4
    fifa 14
    dead space ve sim city 2000 olan origin hesabı 150 tl den veriyorum arkadaşlar
  • Instant-gaming den almayı düşünüyorum fakat sitedeki Fifa 16 nın sayfasında Türkçe dil seçeneğini göremiyorum acaba aldığımda Türkçe dil seçeneği olmama ihtimali var mı ? Bu siteden alan varsa ve cevaplarsa sevinirim.

Edit : Siteden oyunu almış bulunmaktayım. Türkçe dil desteği bulunuyor arkadaşlar benim gibi bu olayı merak eden varsa bu konuda endişesi olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho62 -- 2 Ekim 2015; 23:35:14 >
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    Hocam tl miktarı olarak çok uygun bir fiyat ancak kredi kartına TL olarak mı yansıyor? Bazı bankaların Euro kurunu Merkez Bankası'na göre farklı uyguladığını duymuştum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: viskilisakız

Hocam tl miktarı olarak çok uygun bir fiyat ancak kredi kartına TL olarak mı yansıyor? Bazı bankaların Euro kurunu Merkez Bankası'na göre farklı uyguladığını duymuştum da.

Hocam toplamda 112 TL ' ye geldi bana oyun. $ üzerinden ödedim . Kredi kartında ise TL olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho62 -- 3 Ekim 2015; 2:09:21 >
  • Eng linki gitmiş hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate team girince oyun kumandasını kullanamıyorum beyler bir bilginiz var mı bu konuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chucky58

Arkadaşlar meksika üzerinden alamıyorum holayı açtığım zaman diğer bütün ülkeler üzerinden girebiliyorum fakat meksikayı seçtiğim zaman amerikaya yönlendiriyor farklı bilgisayardanda denedim aynı acaba bir şeyi yanlışmı yapıyorum yoksa origin meksika üzerinden almamızımı engelledi

PC versiyon key olarak aldım. :) ps3 değil malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaan35

Dostum.. Son kısmı unutmuşum oyundan komple çık.. Dediğim adımları full yaptıysan originde oyuna sağ tıklayıp repair demen gerekli.1-2 dk sürer sonra eng dili görüp kendisi ekliyecektir otomatik ondan sonra oyun içinde değiştrebilirsin

hallettim teşekkürler
  • quote:

quote:

Hocam shield falan almıyosunuz ayrıca yüzde 3 indirim kodu girip alıyosunuz ama fiyatlar sürekli değişiyor tabi. Mesela şu anda g2a da fiyat 107 lira :D

• Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    hocam g2a da banka kartı ile ödeme yapılabiliyormu acaba biliyorsan
  • omer 1989 O kullanıcısına yanıt
    Banka kartından kastın kredi kartıysa alabiliyosun, bankamatik kartından bahsediyorsan onu bilmiyorum ama içersinde para varsa büyük ihtimal alabilirsin bence.
  • Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    yok hocam kredi kartı değil direk bankamatik hani bazı sitelerden online alışverişlerde çok kullandım ama bu yabancı bir site yaa TL bazında çekiyorsaki fiyatları TL olarak gösteriyo çekmesi lazım o zaman bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum yinede denemek lazım sen hangi yöntemle satın alıyorsun?
  • omer 1989 O kullanıcısına yanıt
    Genelde paypal kullanıyorum ben, ama direk kredi kartıyla da çektiğim oluyor. Zaten ikiside aynı kapıya çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.