Şimdi Ara

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU] (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.981
Cevap
26
Favori
196.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rus originde deluxe edition çıkmıyor bende daha doğrusu sadece Rus'tada değil hiçbirinde çıkmıyor. Neden olabilir kalktı mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorschach1v4n -- 29 Eylül 2015; 15:37:30 >
  • Usta deluxe edition satılmıyor mu artık ?
  • Playstore'da 189 TL'den satışa çıktı. Ciddi hayal kırıklığı oldu.

Voidu'dan aldım. Key anında geldi. Bilseydim playstore'un böyle kazık olacağını hiç beklemezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 29 Eylül 2015; 18:15:19 >
  • 80 e alan arkaldaslar rht olsun bisey olmaz. . bana gore sıkıntı yasamazlar.

ben 1 ekimi bekiyorum .. 3dm den bi supriz

gerci fifa 15 e baktım 1 subatta cıkmıs o kadar bekleyemem ben ama ekimin ortasında alirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 29 Eylül 2015; 19:29:51 >
  • şuan 100 lirayı aşmadan nasıl alabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaan35

Vpn ile Origin rusyadan aldım 94 Liraya standart versiyon.. Tek sorun dilin rusça olması oda eng yada tr dil paketini netten indirip değiştirdiğinizde halloluyor.. Sanırım en ucuzu şuanlık bu

merhaba

nasıl aldınığınızı kısaca paylaşabilir misiniz acaba?

rusyaya vpn yapıp origin uygulaması üzerinden mi aldınız yoksa origin web sitesi mi?

Teşekkürler..
  • Playstore döşemiş boruyu. 150 civarı olsa alınırdı. İndirim kodu falan var mıdır bu sitede?
  • Playstore'da 20 TL'lik doğum günü çeki ile 169 TL'ye düşürürsünüz;
  • Voidu'da taksit seçeneği var mı acaba ? Yoksa Playstore'dan kodla alacağım artık. En azından Türkiye satışlarına işlesin de katkımız olsun.
  • jayistic J kullanıcısına yanıt
    Rusya yada ukrayna vpn ile web origin üzerinden alablrsnz 97 TL.. İngilizce dil paketini indirip kendinizde içine attınızmı sorunsz oynarsınz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freqX

Playstore'da 189 TL'den satışa çıktı. Ciddi hayal kırıklığı oldu.

Voidu'dan aldım. Key anında geldi. Bilseydim playstore'un böyle kazık olacağını hiç beklemezdim.

Güvenilir bir site mi ? Playstore u bekledim ben de, kolu bile hazırladım bu kazık fiyatı görünce açıkçası ufak çaplı bir şok yaşadım :D
  • ben cjs cdkey den aldım site de yazan 127.5 TL standart ya da standart +15 fut paketlisi 136.5 TL ben 136'lıktan aldım ama 29.5 GBP çekti karttan kur farkı olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinne -- 30 Eylül 2015; 0:39:48 >
  • Beyler Fifa 16 Fut 30 K Tr origin hesabım satıyorum nba tüm vaktimi aldığı için Fifa ya bakamıyorum bile.100 lira Nba VC point ile bi güzellik de yaparım.
  • Taksitle en uygun nerden alabilirim beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perijey

quote:

Orijinalden alıntı: bobfifalas

Origin Mexico'dan siparişi iptal etsem, para hemen geri yatırılır mı?
    Teşekkürler.

dostum ben siparişi iptal ettim 2 saat oldu hala geri dönüş yok, yüksek ihtimalle sabah 9 ile akşam 5 arası para iadesi gelir karta. kartının hangi bankadan olduğuyla alaklı biraz.

slm son durumda naptınız? para iade oldu mu nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraqka

quote:

Orijinalden alıntı: freqX

Playstore'da 189 TL'den satışa çıktı. Ciddi hayal kırıklığı oldu.

Güvenilir bir site mi ? Playstore u bekledim ben de, kolu bile hazırladım bu kazık fiyatı görünce açıkçası ufak çaplı bir şok yaşadım :D

Türkiye'de fiyat olarak başka alternatif yok. Alabilirsin bence. Bir süre takip ettim. Güvenilir görünüyor. Amatör işi değil kesinlikle.
    Ödeme ekranı , ödeme seçenekleri filan gayet iyi.
  • ckaan35 kullanıcısına yanıt
    eng paket link silinmiş nereden indirebiliriz bilginiz var mı?

tşkler..
  • An itibariyle G2Play.net'ten korumayla birlikte 132 TL'ye satın aldım oyunu ve key direkt geldi. Türkçe'yi seçerek indirmeye başladım.

http://www.g2play.net/category/20492/fifa-16-origin-cd-key/

Voidu varken burayı tercih etmemin iki sebebi var. Geçen sene 15'i buradan almıştım ve 3 TL farkla key koruması var. İlerde bir sıkıntı çıkarsa sorumluluk onlara ait. Voidu'dan taksit seçeneği beklerken hayal kırıklığına uğramam da bir yarım eksi oldu açıkçası.

Dipnot: Sitede TL kuru mevcut. Çevirince toplam 125 TL gözüküyor ama satın alma bölümüne geldiğimde bu oyun için TL desteği olmadığı uyarısı çıktı ekrana ve Euro ile aldım oyunu. 7 TL fark Paypal kurundan kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 1 Ekim 2015; 0:54:45 >

• oyunu rusya origin üzerinden aldım fakat bir türlü ingilizce dil ve spikeri yükleyemedim. oyunu açtığımda sadece polski ve rusça dil seçenekleri geliyor.
    aşağıdaki linkteki adımları uyguladım..

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/3lp7ix/tutorial_how_to_install_language_pack_for_fifa_16/

eğer sorun yaşamadan kurulum yapabilmiş arkadaşlar varsa yardımlarına çok memnun olacağım. bir de bazı forumlarda update ile dil ayarlarının bozulduğundan vs bahsetmişler. sanırım böyle bir tehlike de var ve her update sonrası işkenceye dönüşebilir. o yüzden iade edip g2a üzerinden almayı iyiden iyiye düşünmeye başladım.

update'e rağmen sorun yaşamayan arkadaşlar varsa onların bilgisi de belirleyici olacak.

teşekkürler..

• g2play den aldım bende oyunu . yarım saat once sipariş geçildi . cd key daha gelmedi arkadaşlar . Size ne zaman geldi bu cd key .
    para yatırılmıs gorunuyo paypal dan . kredi kartımdan da çekilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.