Merhaba arkadaşlar ,
Monitorü alalı 2 ay mı ne oldu.İlginç bir sorun ile karşılaşmaya başladım.Öncelikle monitoru oyun modunda daha hızlı tepkime süresinde kullanıyorum.Ve aşağıdaki gibi bir sorun oluşuyor.Ama bendeki henüz bu arkadaş ta olan kadar tam ekrana yayılmıyor bukadar kötü bi şekilde sadece alt kısımda olusan 4-5 cm lık karartı oluyor yıp yıp ediyor aynı bu videodaki gibi.Şimdi ilk sorum;
1) 2 aylık ekranda tamir i kabul etmek zorundamıyım. Ve ne olursa iade yada yenisiyle değişim alabilirim.
2) Bende sürekli kalıcı değil bu durum başıma geldiğinde kapatıp biraz beklettikden sonra düzeliyor genelde.Bu ne ile alakalı .
3) DİPNOT : Display port kablosu sağlam monitor içi uygulama youtube da da devam ediyor aynı sorun.+ 2nci ekranımda hiçbir sorun yok ekran kartı ile de alakalı olamaz bu yüzden.
4) En son olarak ise , atıyorum bu ekran 20 saat açıkken olmuyor ama ekranı açıp 15 dakka sonra bir anda olabiliyor.Dolayısıyla ısınmadan doalyıda değil.Tamamen random diyebilirim ama bu randomluk kısmı oyunlarda oluyor .Tek mantıklı sorunun tepkime hızı yüzünden arada bug'a girip böyle şeyler yaptığını düşünmeye başladım.Ama bunun da böyle olduğunu kabul edersekde o zaman monitor uygulamasında neden buna devam etsin.Geriye son aklıma gelen en son şey monitorün oyun modu ekran ayarında bir sıkıntı var g sync adaptive sync buna sebep oluyor.
Bilgisi olan sebebinin ne olduğu hakkında ve hangi yolları izlemem gerektiği hakkında bilgi verebilecek çıkarsa çok sevinirim.2 aylık monitör tamir görsün istemiyorum ama el mahkum gibi .İşin en kötü yanı da adam buna baktıgında 2 gun full acık tutsa dahi karsısına cıkmayabilir (Fps 144 hz de olusuyor diye düşündüğümde adam sadece acık bırakıp birşey yok saglam deyip geri göndermesi beni baya bi sinir eder ki bunun içinde video cektim seri numarası ile ispat olarak.).Garantiye vermeden ne haklarım var, değişim alabilirmiyim hukiki anlamda da yardımcı olursanız sevinirim.
oluyor ekranı kapatıp B
Ekran Kartı Uyum Problemi
Arkadaşlar ben sadece ekran kartı alsam zotac 4070 ti sizce olurmu.
Sistemım
I5 7600K 3,80 GHZ,
32 GB RAM 4000 MHZ
aSUS rOG sTRŞX Z270 F gAMİNG PCI-eXPRES 3.0 (8,0 gy/S) YAZIYOR
Malum bu kart 3,0 4 kart takıldıgında o kartın performansını verir diyorlar ekstra masrafa girmeden böyle birşey yapsak çok mu abes kaçar.
Hard Reset Sorunu Yardım
Arkadaşlar 2nci el bi tel aldım aa hard reset atamıyorum rom da yapmak ıstemıyorum.Hard reset te bı error alıyorum acaba saglam bı vırus mu var ıcınde hard reset attırmıyor :S.Paranoyak birisi oldugum ıcın sacça sapan şeyler geliyor aklıma hattı bile hala takmadım yani :S.Resimi atıyorum bu sorun tam oalrak neyi yansıtıyor telefoncular yada telefonla cok ugrasanlar illaki bilir.İnternet dunyasında sadece 2 konusunu buldum ve 2sıde cevaplanmamıs :S
Resim ekte.Fabrıakya donuyıor ama hard reset denerken bu hatayı veriyor .
Adını Hatırlamadığım Bir Şarkı.
Selamlar öncelikle.Öncelikle içinde Ameno , warrior(bu 2 yeri yanlış hatırlıyor olabilirim böyle söylüyor gibi gelmişti bana hatırladıgım kadarıyla.) ve bu 2 kelimeden sonra lucifer kelimesi kesin geliyordu.Şimdi müziğini çok iyi hatırladığım için o ritimde başka bir müzik olan Lotr'dan alıntı yapacağım.Müzik tam onla aynı gibi olmasada kesinlikle o tonu çağrıştırıyordu.Duyanlar kesin vardır umarım adını hatırlarsınız.Alttaki videonun 2,02 sinden başlayıp 2,05 e kadar olan kısmı o 3 kelşimenin geçtiği müzik tonuyla 1e1 bir aynı gibi diye hatırlıyorum.Ama devamıda anımsattıgı ıcın kısacası 2,01 den sonrası diyebilirim aradığım şarkının bu müzik gibi ama rock vari bir şarkıydı.Yani çok karışık anlattım , önceden dinlemiş biri varşa kesin hatırlar.Şimdiden teşekkürler.
Hareketli Bir Parça Adı ?
Selamlar
Adını hatırlayamadıgım bir şarkı var.Çok populer di bir zamanlar .Harektli bir dj şarkısıydı galiba.Başlangıcı aynı paylaşacağım sarkı gibiydi ama sadece il 3-5 saniyesi benziyor şarkıyor.Bu şarkının başlangıcı benim aradığım şarkıda baştan sona çalıyordu.Kadın vokal söylüyordu şarkıyı.İçinde geçen tek bi cümleyi hatırladığımdan yazarak bulamadım lyricden.Belki de yanlış hatırlayıp yazdığım içindir.Cümlede buydu 'My own life ' tarzı bişiydi.Mutlaka başını duydugunuzda direk hatıralyacaksınızdır .Şimdiden yardımlar için teşekkürler
Şarkı bu (SADECE İLK 5 SANİYE ARADIĞIM ŞARKDIA MEVCUTTUR.)
Arkadaşlar güncel türksat frekansları ile yaklaşık 11 tane sitesinde ve benim uydumda da mevcut olan tüm frekansların sinyal gücü ve kalitesi çok düşük olduğundan diye düşünüyorum arattıgımda hata verip kanal bulmuyor ne yapmam gerekiyor.Sinyali ve sinyal kalitesi yüksek uydu üzerinde kayıtlı olan frekansları arattıgımda ıse topu topu 20 kusur kanalı buluyor sadece Atv ntv tv8 star ülke tv dmax tlc bırkaç tane daha vardı ama hatırlamıyorum.Sadece bu kanallar çıkıyor.Antende sorun olsa bunlar da çekmez ama diğer trt kanal d felan bunların hepsini manuel de denedım ama sinyal yok frekanslarını doğru girdiğim halde.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Marka Next Minix HD Pembe.Hdd ile güncel kanal listesini atayım dedim HDD yi görmedi bi onu deneyemedim.
Virüs Problemi Yardım :(
|
|
|
2K & 4K Monitör Önerisi (Film&Oyun)
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 788
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 11.906 (Bu ay: 245)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun