Şimdi Ara

Samsung Odyssey G7 LS32BG700EUXUF 32' 1 ms 4K G-Sync Oyuncu Monitörü Ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monitorü alalı 2 ay mı ne oldu.İlginç bir sorun ile karşılaşmaya başladım.Öncelikle monitoru oyun modunda daha hızlı tepkime süresinde kullanıyorum.Ve aşağıdaki gibi bir sorun oluşuyor.Ama bendeki henüz bu arkadaş ta olan kadar tam ekrana yayılmıyor bukadar kötü bi şekilde sadece alt kısımda olusan 4-5 cm lık karartı oluyor yıp yıp ediyor aynı bu videodaki gibi.Şimdi ilk sorum;

1) 2 aylık ekranda tamir i kabul etmek zorundamıyım. Ve ne olursa iade yada yenisiyle değişim alabilirim.

2) Bende sürekli kalıcı değil bu durum başıma geldiğinde kapatıp biraz beklettikden sonra düzeliyor genelde.Bu ne ile alakalı .

3) DİPNOT : Display port kablosu sağlam monitor içi uygulama youtube da da devam ediyor aynı sorun.+ 2nci ekranımda hiçbir sorun yok ekran kartı ile de alakalı olamaz bu yüzden.

4) En son olarak ise , atıyorum bu ekran 20 saat açıkken olmuyor ama ekranı açıp 15 dakka sonra bir anda olabiliyor.Dolayısıyla ısınmadan doalyıda değil.Tamamen random diyebilirim ama bu randomluk kısmı oyunlarda oluyor .Tek mantıklı sorunun tepkime hızı yüzünden arada bug'a girip böyle şeyler yaptığını düşünmeye başladım.Ama bunun da böyle olduğunu kabul edersekde o zaman monitor uygulamasında neden buna devam etsin.Geriye son aklıma gelen en son şey monitorün oyun modu ekran ayarında bir sıkıntı var g sync adaptive sync buna sebep oluyor.

Bilgisi olan sebebinin ne olduğu hakkında ve hangi yolları izlemem gerektiği hakkında bilgi verebilecek çıkarsa çok sevinirim.2 aylık monitör tamir görsün istemiyorum ama el mahkum gibi .İşin en kötü yanı da adam buna baktıgında 2 gun full acık tutsa dahi karsısına cıkmayabilir (Fps 144 hz de olusuyor diye düşündüğümde adam sadece acık bırakıp birşey yok saglam deyip geri göndermesi beni baya bi sinir eder ki bunun içinde video cektim seri numarası ile ispat olarak.).Garantiye vermeden ne haklarım var, değişim alabilirmiyim hukiki anlamda da yardımcı olursanız sevinirim.

oluyor ekranı kapatıp B

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.