Beyler sorun çok garip Telekom adıyla 2 yıl boyunca para cekılmıs TL satışı olarak .Ve bunu mail order ile yapmışım .Ama banka da kıme verdiğim belli bile değil.Ne tel nosu var ne dekont hiç bisi yok ve sadce Telekom ankra web ivr ile çekilğiyordu ve kapadım mail orderı artık çekemicekler .Ne telekom bize gelıyor para diyor nede banka telekoma gdiyordan baska bısı dıyor.Sonuç olarak bi yere para gidiyor ama kıme gittiği belli değil.Cimer'e de yazdım bu işin peşini bırakmak istemiyorum.Sonuçta bu para nereye gişdiyor dimi ilerde başıma iş açarmı .Birkaç kişi şikayet vara yazmıs donen olmamıs.Bilgisi olan varsa çözüme kavuşturursanız inanın çok dua ederim.Kafayı yiyeceğim.Ben mail order aktif dahi etmedim banka bi şekilde etmişsin deyip beni iyice kanser ediyor :S. Örnek konuhttps://www.sikayetvar.com/turk-telekom/turk-telekom-ivr-web-d-ankara-adiyla-kredi-kartimdan-para-cekilmesi
Banka suan parayı gerı odemiş.Demekki ortada bir hinlik var 2 yıl değil sadece son 4 ayı ödedi ama işin ucunu bırakmayacağım .Nereye gittiğini ve nasıl çekildğini öğreneceğim .Çözüm bulamazsam savcılıga gitmeden son burayada şikayette bulunacağım.
Korkmayın sebebi daha önceden kullandığınız bir fatura varsa ttnet ait onu kapadığınızda geçmiş ödemeler öyle gözüküyormuş.Boşuna evham yaptım .D.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme