Şimdi Ara

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU] (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.981
Cevap
26
Favori
196.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinaki

Kardeş fazla mideyi bulandırmasak diyorum bak sende almışsın sonuçta :) Hani sen almasan ama güven olmaz falan filan desen daha anlamlı olurdu ama bu saatten sonra o tarz durumlar yaşanmadan ihtimallerin ne olacağını düşünmek biraz fazla teoriye giriyor. Şu an key alanlar olarak bizim yapabilecek bir şeyimiz varsa yapalım ama yoksa pimpiriklenmekten başka bir işe yaramayacak. Sonuçta yarın başımıza ne geleceğini tahmin edemiyoruz.

Valla ben oynuyorum şuan ve bana germany ea bi yakını olduğunu söyledi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeş fazla mideyi bulandırmasak diyorum bak sende almışsın sonuçta :) Hani sen almasan ama güven olmaz falan filan desen daha anlamlı olurdu ama bu saatten sonra o tarz durumlar yaşanmadan ihtimallerin ne olacağını düşünmek biraz fazla teoriye giriyor. Şu an key alanlar olarak bizim yapabilecek bir şeyimiz varsa yapalım ama yoksa pimpiriklenmekten başka bir işe yaramayacak. Sonuçta yarın başımıza ne geleceğini tahmin edemiyoruz.

Sen aldın da herkes almadı sonuçta. Sonuçta %100 güvenli değil bu adam. Bu tarz bi güvenlik isteyen birisi varsa böyle yerlerden almamalı. Konu hakkında hem konuşurken hem de bunu bilmeyenleri bilgilendirmiş oluyoruz.
  • Rusya dan almaya karar versim gençler ban riski olur mu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

forumdan bu arkadaş 80 e satıyor kaçırmayın bence.

ben aldım sorunsuz oyun iniyor

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=110481330&p=1#110485953

aynen nasıl öyle ucuza temin etti bilmiyorum ama sayesinde bende faydalandım.
  • hocam selamler demoyu denedim laptopta gayet iyi ama maalesef tvye bağlayınca kırılmalar oluyor:( bi konsol alsam yine bu kırılmaları yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco92

hocam selamler demoyu denedim laptopta gayet iyi ama maalesef tvye bağlayınca kırılmalar oluyor:( bi konsol alsam yine bu kırılmaları yaşar mıyım?

fifafaconfigte 60 fpsye kilitleme ayarı var. Saniyedeki kare sayısnı (FPS) ekran yenileme hızına sabitler, ayrıca bahsettiğiniz yırtılmaları, dalgalanmaları önler. Akıcılık sağlar sabit fpsde. Buna rağmen kırılmalar oluyorsa yapacak birşey yok. Laptobun kendi ekranıyla oynayacaksınız ama sanırım çözünürlük düşüktür. 1080pnin altında fifayı oynamak da keyif vermez pek.

Konsol almanız iyi olur. Fifa en iyi , yeni özelliklerle ve sorunsuz olarak zaten konsolda oynanır. Birçok yeni nesil seri oyunda bu böyle aslında. Online modlarda hile olmaması gibi ciddi avantajları var. TV kalitesi iyiyse akıcılıkta en ufak bir problem olmaz. Full hd 60 fps sabit akıcı oynarsınız.
    Güncel bir pc toplayıp yanına oyun monitörü almak da bir alternatif ama laptop varken gereksiz masraf olur. Konsol en ideal seçenek gibi duruyor. Fifa dışında konsola özel oyunlardan hangisi ilginizi çekiyorsa ps4 ya da xbox 1 tercihini ona göre yaparsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco92

hocam selamler demoyu denedim laptopta gayet iyi ama maalesef tvye bağlayınca kırılmalar oluyor:( bi konsol alsam yine bu kırılmaları yaşar mıyım?

fifafaconfigte 60 fpsye kilitleme ayarı var. Saniyedeki kare sayısnı (FPS) ekran yenileme hızına sabitler, ayrıca bahsettiğiniz yırtılmaları, dalgalanmaları önler. Akıcılık sağlar sabit fpsde. Buna rağmen kırılmalar oluyorsa yapacak birşey yok. Laptobun kendi ekranıyla oynayacaksınız ama sanırım çözünürlük düşüktür. 1080pnin altında fifayı oynamak da keyif vermez pek.

Konsol almanız iyi olur. Fifa en iyi , yeni özelliklerle ve sorunsuz olarak zaten konsolda oynanır. Birçok yeni nesil seri oyunda bu böyle aslında. Online modlarda hile olmaması gibi ciddi avantajları var. TV kalitesi iyiyse akıcılıkta en ufak bir problem olmaz. Full hd 60 fps sabit akıcı oynarsınız.
    Güncel bir pc toplayıp yanına oyun monitörü almak da bir alternatif ama laptop varken gereksiz masraf olur. Konsol en ideal seçenek gibi duruyor. Fifa dışında konsola özel oyunlardan hangisi ilginizi çekiyorsa ps4 ya da xbox 1 tercihini ona göre yaparsınız.

Hocam ben en son Fifa 13'de UT oynamıştım ve sezon 1'e çıktığımda oyundan nefret eder hale gelmiştim. Sürekli hileciler gelip duruyordu adam akıllı maç yapılmıyordu. 15'in UT'sini sırf bu yüzden hiç oynamadım. 16'da da durum aynı mı?

• Peyloride kullanıcısına yanıt
    Şuan 3-4 farklı çeşit hilesi çıktı bile lanet olası fifa engelleyemedi şu olayı birtürlü..
  • Türkce dil destek li origin hesabımı 100 tl den satıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm Global Keylerde Türkçe dil desteği oluyor mu? Hangi siteden alırsam alayım?
  • Uygun fiyatlı siteleri buraya yazarsanız iyi olur ; biz de yararlanırız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peyloride

quote:

Sen aldın da herkes almadı sonuçta. Sonuçta %100 güvenli değil bu adam. Bu tarz bi güvenlik isteyen birisi varsa böyle yerlerden almamalı. Konu hakkında hem konuşurken hem de bunu bilmeyenleri bilgilendirmiş oluyoruz.

Haklısın eğer halen riskinin olduğunu bilmeyen varsa öğrenmiş oldular böylece. Şöyle de bir durum var ki bu tarz satış yapan ürünün ne olduğu önemli değil her satıcı da böyle bir risk var. Yani illa bu durumda geçerli değil. İkinci elden birşey alırken de bu tarz riskler mevcut. Binlerce kişi bu şekilde alışveriş yapıyor. Çünkü fiyatlar daha uygun.

• G2A dan aldım. 132 TL sıkıntısız 1 haftadır oynuyorum. alıcak arkadaşlar olursa bilgilendirmek istedim.
  • K4U K kullanıcısına yanıt
    PS3 müdür üstad?
    Şirket bilgisayarları G2A ve benzeri siteleri açmadığından şu an göremiyorum ama ben de bu sene orjinal disk almak yerine download etmeyi düşünüyorum, PS3 download fiyatlarını görebiliyorsan paylaşabilirsen çok sevinirim.

Selamlar,
  • Arkadaşlar meksika üzerinden alamıyorum holayı açtığım zaman diğer bütün ülkeler üzerinden girebiliyorum fakat meksikayı seçtiğim zaman amerikaya yönlendiriyor farklı bilgisayardanda denedim aynı acaba bir şeyi yanlışmı yapıyorum yoksa origin meksika üzerinden almamızımı engelledi
  • Merhaba arkaşlar.Rus origininde deluxe edition 116 tl ye denk geliyor.buradan alsam oyunu sorun yaşarmıyım? Coins almada bir problem olurmu? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaan35

Araştırma değil dostum şuan heryerde dil paketleri var.. Dediğim gibi rusayadan aladım menu türkçe spiker ingilizce.. Sorun yok yani ingilizce dil paketi 1 gb flan "fifa 2016 language packs" diye arattınızmı heryerde mevcut:

Buarada rusyadan alan diğer dostum. aynen indirirken sadece rusya ve polska seçenek veriyor. Sen herhangi birisyle indir. Sonra aşağıdaki adımları yap herşey tamamdır şuan kullanıyorum sorunsuz

RUS YADA POLSKA DİLİNi İNGİLİZCE YAPMA

DFBinary paketi: http://www.mediafire.com/download/hwee0k2647h43fu/FIFA.16.All.GDFBinary.7z
    Eng paket:
    userscloud.com ♥ free unlimited cloud storage
    Userscloud › Free Unlimited Cloud Storage
    https://userscloud.com/a1y6bnt7hppo

1) Dil paketini ve DFBinary paketlerini indirin

2) Tüm GDFBinary.dll dosyalarını ve Dil paketini "FIFA 16 _installer" içine atın

3) "regedit" açın HKEY_LOCAL_MACHINE --> SOFTWARE --> Wow6432Nod --> EA Sports --> FIFA 16

5) GDFBinary dosyasını düzenleyin
    ex. C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 16_Installer\GDFBinary_pl_PL.dll ----------> C:\Program Files (x86)\Origin Games\FIFA 16\_Installer\GDFBinary_eng_US.dll

6) Son olarak belgelrim fifa 16 içinde "fifasetup" açın orada locale yazan kısma en-US olarak değiştrn

usta ben de rusya origin üzerinden satın aldım oyunu dediğin adımları da birebir uyguladım menü türkçe sıkıntı yok fakat spiker lehçe konuşuyor ve ayarlarda o kısım sönük yani değiştirilemiyor.
    sende spikerin ingilizce konuştuğunu yazmışsın ben mi biyerde eksik bişey yaptım acaba cevap verebilirsen sevinirim

• Gençler konu dışı ama yardımcı olursanız sevinirim. Pc için orjinal fifa 15 key en ucuz nerden alırım. 2 tane alıp online maç atacaz kanımca.

• korty15 kullanıcısına yanıt
    Dostum.. Son kısmı unutmuşum oyundan komple çık.. Dediğim adımları full yaptıysan originde oyuna sağ tıklayıp repair demen gerekli.1-2 dk sürer sonra eng dili görüp kendisi ekliyecektir otomatik ondan sonra oyun içinde değiştrebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckaan35 -- 28 Eylül 2015; 23:29:22 >
  • Deluxe yada super deluxe edition satılmıyor mu arkadaşlar artık ?
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.