Şimdi Ara

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.981
Cevap
26
Favori
196.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Origin'de indirimler başladı 20€ şu an, Meksika'da ne kadar acaba? Ya da Voidu gibi yerlerde daha ucuz olur mu
  • voidu şuan 59 lirayas atıyor. yurtdışında bile bu kadar ucuza satılmadı. alacak olan varsa bir değerlendirsin...
  • Meksika'da 13.49$ , %15 indirim koduyla 11.46$'a(~33TL) alınabiliyor.
  • fifa 15 ve fifa 16 olan origin hesabımı 60 tl ye satıyorum almak isteyen mesaj atsın.Fut 16 da İngiltere ligi kadrom var ve 3. ligdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12A9DA077 -- 25 Haziran 2016; 1:13:53 >
  • Playstore - 60₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Meksika'da 13.49$ , %15 indirim koduyla 11.46$'a(~33TL) alınabiliyor.

indirim kodunu nerden bulcaz
  • ucuza key satan varsa alırım.
  • help.ea.com a girip live chat aracılığıyla discount code isteyeksiniz yetkiliden. fifa 16 alacağınızı söyleyin indirip kodu talep edin bu şekilde hemen veriyorlar mailinize yolluyorlar kodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

voidu şuan 59 lirayas atıyor. yurtdışında bile bu kadar ucuza satılmadı. alacak olan varsa bir değerlendirsin...

meksika origin'den 33 liraya aldım
  • beyler pc için early acces alıcam böle ibşe varmı yardımcı olurmusunuz ?
  • meksika originden dün akşam aldım enpara adan para çekilmiş ama hala procesing yazıyor oyun my games te gözükmüyor neden acaba bi sorun mu var
  • Dostum geldimi oyunun ?
  • yarın aktif olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Dostum geldimi oyunun ?

OYUN BİRAZ ÖNCE GELDİ İNDİRİYORUM HOCAM
  • Celaleddin Rooney kullanıcısına yanıt
    geldi hocam
  • Bende bugün aldım 11 dolara , bakalım ne zaman gelecek.

Mail olarakmı bildiriyorlar yoksa direk origin hesabına mı ekleniyor?
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    benim 2 günde geldi. hem oyun hesaba ekleniyor hemde mail geliyor hocam,meksika originden mi aldın ben ordan aldım 13.5 dolara.
  • Evet bende meksika originden aldım.Öncesinde de origin help live chat bölümünden promotion code talep ettim.%15 indirim kodu yolladılar.2 dolar filan o yüzden indi.Bekleyeyim ozamab daha birşey gelmedi bana.

• Beyler ben de uzun zamandır PES mağduruyum.Yeter KONAMI'nin bize bu eziyeti.Artık FIFA'ya da şans vermeye karar verdim.Dediğiniz gibi bu Meksika Origin'den key nasıl satın alabilirim?Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Edit:Meksika Origin'den 11$'a satın aldım.Beklemedeyim.

Edit 2:Evet arkadaşlar,salı sabahı 10 gibi satın aldığım oyun çarşamba akşamı saat 20:30 gibi baktığımda hesabıma geçmişti(29-35 saat arası).Şu anda oyunu indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyazigs1905 -- 30 Haziran 2016; 4:26:23 >
  • niyazigs1905 kullanıcısına yanıt
    Dostum youtube da origin meksika proxy ile girişi ile alakalı videolar var.Kontrol et basit bir işlem halledebileceğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.