Şimdi Ara

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.981
Cevap
26
Favori
196.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ORJİNAL Origin FIFA 16 PC TÜRKÇE Satılık 60 TL (SATILDI)
    http://forum.donanimhaber.com/m_115039644/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaSaRCaNS -- 8 Mart 2016; 22:19:31 >
  • 40 TL'ye Fifa 16'lı origin hesabımı satıyorum.

Konusu burada:http://forum.donanimhaber.com/m_115404043/tm.htm
  • yokmu hiç indirim 50tl civarı fiyat bu sıralar
  • Beyler en ucuza nereden çözebiliriz oyunu ?

ps:Crack yok mu crack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Escobar -- 25 Mart 2016; 3:31:17 >
  • Ben biraz araştırdım, bulabildiğim en ucuz Russian originde o da 83TL civarlarına geliyor arkadaşlar. Daha ucuzunu malesef göremedim.
    Bir indirim olsa 40-50 TL bandını görsek güzel olacak
  • fairbanks142 kullanıcısına yanıt
    aynen en ucuz o alsammı beklesemmi kararsız kaldım
  • Valla hocam ben fifa yerine gittim Tom Clancy's The Division aldım, Hindistan origin üzerinden gold edition'u 107 tl'ye geldi
    Fifa'nın biraz daha düşmesini bekleyeceğim, bence hala çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairbanks142

Ben biraz araştırdım, bulabildiğim en ucuz Russian originde o da 83TL civarlarına geliyor arkadaşlar. Daha ucuzunu malesef göremedim.
    Bir indirim olsa 40-50 TL bandını görsek güzel olacak

Hocam nasıl alıyoruz 83 Liraya Rusya üzerinden ?
  • Arkadaşlar Origin rusya üzerinde oyun şuan 83 TL ancak origin hesabı oluşturmam gerekiyor. hesap oluştururken ülkeyi rusya mı seçeyim yoksa canım ülkem Türkiye'yi mi seçeyim. ayrıca origin rusyadan ürünü alırsam türkçe olarak oynayabilecekmiyim ve herhangi bir kısıtlamaya maruz kalacakmıyım. cevaplarınız için teşekkürler.
  • Arkadaşlar origin ru dan oyunu 41 TL ye aldım. my games bölümüne fifa 16 eklendi. ancak download a basınca polish ve russian olarak 2 dil seçeneği çıkıyor. türkçe veya ingilizce nasıl yüklücez
  • hiç rusya falan filan uğraşmak istemeyenler için elimdeki fifa 16 keyi 80 tl den satıyorum
  • Originde oyun %50 indirimde vpn mexico ile 20 dolar oluyor oyun live chatte yazın %15 indirim kodu veriyor genelde 17 dolara alabilirsiniz. Takipte olanlara duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meksika dan alacağım ama ban yerim diye korkuyorum açıkcası tehlikeşi mi beyler?

• FIFA 16 karşılığında GTA V veriyorum PM
  • Beyler bilgisayarımın anakartı tamir edilemeyecek şekilde yandı. Fifa 16,Battlefield 4 ve NFS Mostwanted(2012) oyunlarından oluşan hesabımı satmak zorunda kaldım. Hesabımı 80 TL'den satıyorum.
    -FİFA 16 oyun süresi 55 saattir. Genellikle career mode ve seasons mode oynadım. Ultimate Team oyun sürem iki saat bile değil.
    Bf 4 ise pek oynamadım,oyun süresi iki saat ancak vardır.
    Ban,hile kesinlikle yok.
    Origin hesabımla ilgili bütün bilgiler telefonumda,ödeme yapılır yapılmaz WhatsApp kanalıyla tüm bilgileri size ileteceğim.
    Ödeme şekli: Finansbank Enpara hesabıma havale yoluyla ödeme kabul ediyorum.
    Şüpheleriniz varsa özel mesaj atabilirsiniz.

• Arkadaşlar kutulu bir fifa alsam içinden çıkan keyi origin hesabıma girip oyunu originden çekebilirmiyim sizce ? dvd rom yok pcde. kutulu bir oyun var gelecek. ona göre almayıp key alacağım. Bilgisi olan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Arkadaşlar kutulu bir fifa alsam içinden çıkan keyi origin hesabıma girip oyunu originden çekebilirmiyim sizce ? dvd rom yok pcde. kutulu bir oyun var gelecek. ona göre almayıp key alacağım. Bilgisi olan varmı acaba

Evet hocam origin üzeriden aktive edip indirebiliyorsun bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aniveum

quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

Arkadaşlar kutulu bir fifa alsam içinden çıkan keyi origin hesabıma girip oyunu originden çekebilirmiyim sizce ? dvd rom yok pcde. kutulu bir oyun var gelecek. ona göre almayıp key alacağım. Bilgisi olan varmı acaba

Evet hocam origin üzeriden aktive edip indirebiliyorsun bildiğim kadarıyla.

araldan alınma sanırım oyun. origin olur değil mi steam falan olmaz ? online işlerine yeni merak sardık ama hadi hayırlısı öğrenecek çok şey var:)
  • cboy60 kullanıcısına yanıt
    Oyun orijinal olduğu sürece size verilen key ile aktive edebilirsiniz originden hocam.
  • Şu %15 indirim kodunu nasıl alıyoruz live chatten.
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.