Şimdi Ara

En Ucuz FIFA 16 CD Key [ANA KONU] (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.981
Cevap
26
Favori
196.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Nasıl aldınız anlatır mısınız deluxe Edition mı satın aldınız? Oyun türkçe mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 16 & 15 origin hesabımı satıyorum ilgilenenler pm
  • arkadaşlar en ucuz nerde bulabilirim fifa 16'yı
  • Selam,

Ben içinde fifa 16 olan origin hesabını 50 tl'ye satıyorum.

İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

Buyrun konusu burada:http://forum.donanimhaber.com/m_113230638/f_//tm.htm#113230638

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rijeka -- 3 Ocak 2016; 20:14:20 >
  • Selam beyler şu an en ucuz nerde bilgili arkadaşlar bizi de aydınlatırsa sevinirim

• Aynen arkadaşlar şuan en ucuz neresi 2-3 güne alacağımda
  • oyunu alan uğramıyor konuya böyle kalıyoruz ortada
  • origin rusya vpn üzerinden 49 tlye geliyor.Fakat nasıl alacagımı bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi
  • En uygun key alabilecegimiz yabanci site neresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ieekinci58

origin rusya vpn üzerinden 49 tlye geliyor.Fakat nasıl alacagımı bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

İnternet tarayıcına hola eklentisini indir,originin internet sitesine gir hola eklentisinden rusyayı bul rus origine bağlanmış olacaksın üye adını flan yaz gir ödeme ekranına geldiğinde hola eklentisini kapa ve devam et kart bilgilerini flan gir yalnış yapmazsan alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lokord1

quote:

origin rusya vpn üzerinden 49 tlye geliyor.Fakat nasıl alacagımı bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

İnternet tarayıcına hola eklentisini indir,originin internet sitesine gir hola eklentisinden rusyayı bul rus origine bağlanmış olacaksın üye adını flan yaz gir ödeme ekranına geldiğinde hola eklentisini kapa ve devam et kart bilgilerini flan gir yalnış yapmazsan alırsın.

sonrası için ban yermiyim? sorun olacak ise tamamen farklı bir hesap açıp satın almak isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

quote:

Orijinalden alıntı: lokord1

quote:

sonrası için ban yermiyim? sorun olacak ise tamamen farklı bir hesap açıp satın almak isterim...

Bende Meksika originden aldım, olabilme ihtimali var ama çok çok az sanırım. Originden aldığınız için size herhangi bir key yollamıyolar direk origin hesabınıza ekleniyor.

• vpn ile uğraşmak istemeyenler gittigidiyorda 95 tlye fifa 16 keyi satılıyor
  • Arkadaşlar originden fifa 16 deluxe aldım ama hiç bi yerde key göremedim. Nerde yazıyor veya yokmu yoksa nasıl çalıştırıyoruz ?

• Hocam mail adresinize bakın orda olabilir

• meksikadan alıp banlanan var mı?
  • Arkadaşlar origin.ru dan alan var mı? Rusya dan alırsam ping konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Ru üzerinden keyi alıp normal bir şekilde yükleyecek miyiz?
  • fifa 16 originde 24 euro olmuş yazıyor bu doğru mu :O
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    evet doğru bir çok oyun %50-75 arası indirime girdi Need for Speed: Most Wanted oyunu da bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köse Mihal -- 3 Şubat 2016; 13:34:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köse Mihal

evet doğru bir çok oyun %50-75 arası indirime girdi Need for Speed: Most Wanted oyunu da bedava

Oh tam beklediğim fırsat peki indirimde son gün ne Zaman kartım 7 sinde yatıyor yani tam 7 şubatta alacağım yetişir mi indirime ?

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.