arkadaşlar sadece autocad çalıştırabileceğim, aynı anda birden fazla tarayıcı sayfası ve pdf dokümanı açabileceğim bir laptop arıyorum, açıkçası bütçem çok düşük, piyasada gördüğüm 700 800 lira civarındaki bir bilgisayar işimi görür mü? oyunlarla veya autocad dışında grafik bir programla alakam yok.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: celler
arkadaşlar sadece autocad çalıştırabileceğim, aynı anda birden fazla tarayıcı sayfası ve pdf dokümanı açabileceğim bir laptop arıyorum, açıkçası bütçem çok düşük, piyasada gördüğüm 700 800 lira civarındaki bir bilgisayar işimi görür mü? oyunlarla veya autocad dışında grafik bir programla alakam yok.
Oyunla aran olmasa bile grafik ihtiyacın yine de olacak maalesef. Bütçe'yi biraz daha artırıp en azından daha ideal bir bilgisayar alabilirsin. 1000-1200 (en düşük).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En ucuz casper heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Mert103
En ucuz casper heralde
Haier daha ucuz:)
quote:
Orijinalden alıntı: farukyavuz
quote:
Orijinalden alıntı: celler
Oyunla aran olmasa bile grafik ihtiyacın yine de olacak maalesef. Bütçe'yi biraz daha artırıp en azından daha ideal bir bilgisayar alabilirsin. 1000-1200 (en düşük).
önerebileceğin bir model var mı acaba?
Normal bir performans için gt520 ekran kartlı modellerden alabilirsin. Ama bütçen böyle olduğu için bu kartlı modellere bakmanı öneriyorum. ya da daha da artırıp gt540 ekran kartına sahip bir bilgisayar olabilir. Son olarak bimeks'te 1100 TL'ye bir model var kartı 5650 işlemci ise amd. Bakıp yazarım ismini.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme