Şimdi Ara

en ucuz internet önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar taşındık internet lazım ama 80-90 tlden bahsediyorlar önceden 3kişi kullanıyorduk interneti aylık 20 tl ödüyordum şimdi bana 80-90 tl çok geliyor 2 adet modermim var internet işinden fazla anlamam bana telefonsuz her şey içerisinde fiyatını yazarmısınız en uygun interett paketlerini önerirmisiniz (sınırsız olursa iyi olur internette hızı önemli değil ) teşekkürler

• Doping ADSL "Sade Doping" paketini kullanıyorum taahhüt + telefon yok! herşey dahil 70 TL, 8 Megabite kadar hız ve 50 GB AKN veriyor 50 GB'ı aşınca hız otomatik olarak 3 Mbps'e düşüyor deniyor ki; söylendiği gibi düşmüyor benim bu ayki kullanımım 280 GB oldu hızım hala düşmedi. Doping internet candır :) müşteri hizmetleri ve destek konusunda kimi zaman memnun kalıyorum kimi zaman kalmıyorum çok sinirleniyorum çünkü saçmasapan konuşan ve çözüm üretmeyen müşteri temsilcilerine denk geliyorum genel anlamda hizmet ttnet gibi büyük firmalara oranla kaliteli hocam sonuçta net iyi olsun da az da ilgilensinler tamamdır başka bir isteğimiz yok DOPİNG hakkını veriyor tavsiye ederim. Dediğim gibi taahhüt yok, sınırsız, telefon yok aylık 70 TL.
    Buyrun hocam link burda:
    http://www.doping.com.tr/Kampanyalar/Internet/Sade-Doping

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 24 Ocak 2014; 13:03:53 >

• Uppppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz hat hangisi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.