Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biclioch

Giriş Paketi + Şampiyonlar Paketi
    (Şampiyon olmuş 5 takımın tüm maçları)
    Kampanya İndirimli Dönem
    ( İlk 3 Ay )
    32,5 TL
    Kampanya İndirimsiz Dönem
    (4 – 12. Ay)
    64,99 TL

------

ywni üyelere özel şu anda bu var buna göre avantajlı tabi-

tek tek hesaplayım / sadece şampiyonlar ile aylık üyelik yılda 576+96 = 672tl oluyor (fark 72 tl yani)

toplam da spor extra ile - 11* 17 tl = + 187 tl. toplamda 860tl

sadece 50-60 tl fark ediyor yılda.

yani çok özel büyük bir kampanya değil

450ye yazın aldık allahtan next nx2 yi.

Merhaba,
    Öncelikle bahsettiğiniz kampanyaların hepsi Turksat üzerindendir. Digiturk'ün Turksat ve Eutelsat arasındaki içerik, yayın vs kalitesi kesinlikle karşılaştırılamaz.
    Bu konularla ilgili forumda tüketici arkadaşlar kıyaslama yapıp aradaki farkı açık ve net paylaşmışlardı.

Eutelsat üzerinden Giriş+2 keyif +HD + şampiyonlar paketi içeriklerine sahip başka bir avantajlı kampanya bulunmamaktadır.
    Biz elimizdeki pakete herhangi bir müdehalede bulunamıyor ve kanal paket ekleyip çıkartamıyoruz. Bu tür işlemler daha sonradan müşteri hizmetleri tarafından yapılabilmektedir. Spor extra içinse yine forumdaki arkadaşlar 153 TL kredi kartına 9 taksitle aldıklarını paylaşmışlardı.
    Tşk

• hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    o konuda sana hiçbir itirazım yok

ligtv hd türksatta 720p demek ise eutelsatta 1080p dir.

belgesel kanal içeriğide zayıf

ligtv 2-3 hd yayın yok

bbc idx vs kanallar yok

ben sadece maçlar içi baz aldım saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ligtv 2-3 hd yayın yok

bbc idx vs kanallar yok

Biz her zaman, hem kalite hemde fiyattan yanayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

ligtv 2-3 hd yayın yok

bbc idx vs kanallar yok

sene sonu sporextralı paket olayını çözebilirsen artıya boğucam forumdonanım da tüm yazılarını :)
    1 senede 2 kat zamlandı fiyat.

• quote:

quote:

quote:

ligtv 2-3 hd yayın yok

bbc idx vs kanallar yok

sene sonu sporextralı paket olayını çözebilirsen artıya boğucam forumdonanım da tüm yazılarını :)
    1 senede 2 kat zamlandı fiyat.

Spor ekstrayı üyelik aldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayarak 153 TL'ye kredi akrtına 9 taksit olarak alabilirsiniz. :)
    teşekkürler

• Arkadaşlar,
    Firmamız Öğretmenler gününe özel 24 Kasım tarihine özel % 10 İndirim yaptı bilginize
    Buda Eutelsat üzerinden Giriş+ 2 Keyif + HD Şampiyonlar paketini 585 TL alabilirsiniz. Demektir.

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-yillik-ligtv-hd-eutelsat-64988-tl-P62493111
    Merhaba Hüseyin Bey;

bende bugun n11 üzerinden satın aldım.

Bugüne kadar tek bir olumsuz yorum dahi okumadım. Umarım bende sorun yaşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediterranean_x

Merhaba Hüseyin Bey;

bende bugun n11 üzerinden satın aldım.

Bugüne kadar tek bir olumsuz yorum dahi okumadım. Umarım bende sorun yaşamam.

Teşekkürler, keyifli seyirler.
    Olumsuz olacak bir durum söz konusu değil ürün gerçekten çok uygun ve her türlü problemde yada aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz.
    Her türlü destek ve yardımcı olmaya çalışıyoruz.
  • Yoğun talep üzerine bugünde% 10 indirime devam ediyoruz.
    İlginize çok teşekkürler

Eutelsat üzerinden Giriş+ 2 Keyif + HD Şampiyonlar paketini 585 TL alabilirsiniz. Demektir.

http://urun.n11.com/uyd...lsat-64988-tl-P62493111
  • Cardfinans bu ay sonuna kadar n11 de 500 TL üzeri alışverişlerinizde 55 TL para puan veriyormuş. Bence avantaj üstüne avantaj
  • Hüseyin Bey, bir indirim daha bekliyoruz. Yani şöyle 499-549 tl gibi fiyatlar forumu coştururdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion979 -- 25 Kasım 2015; 21:03:28 >
    Hüseyin bey yarın öğlen 2 ye kadar kampanya devam ederse 585'ten ben de alacağım. Nacizane tavsiyem kampanyayı ay sonuna kadar uzatmanızda fayda var.
  • Huseyin bey elinizdeki paketler 31 Aralik tarihine kadar bitmezse aktivasyon tarihide uzayabilirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zts

Huseyin bey elinizdeki paketler 31 Aralik tarihine kadar bitmezse aktivasyon tarihide uzayabilirmi?

Merhaba,
    Son aktivasyon tarihi 31 Aralık 2015 dir. Herhangi bir sebeple uzaması söz konusu değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopion079

Hüseyin Bey, bir indirim daha bekliyoruz. Yani şöyle 499-549 tl gibi fiyatlar forumu coştururdu.

Bunun için gerçekten çok yüklü bir satış söz konusu garanti olması gerekir. Varsayım yada düşünce üzerine böyle bir riske girilmesi imkansız:)
    tşk
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ürünü n11 den alan arkadaşlar var ise n11'e olumlu yada olumsuz yorum yaparsanız çok sevinirim.
    Burayada tabiki
    tşk şimdiden

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-yillik-ligtv-hd-eutelsat-64988-tl-P62493111
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Ürünü n11 den alan arkadaşlar var ise n11'e olumlu yada olumsuz yorum yaparsanız çok sevinirim.
    Burayada tabiki
    tşk şimdiden

bende yarım saat önce n11 siparişi verdim şüreç bundan sonra nasıl işliyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

Merhaba arkadaşlar,
    Burayada tabiki
    tşk şimdiden

bende yarım saat önce n11 siparişi verdim şüreç bundan sonra nasıl işliyor acaba

Merhaba,
    Adres teyidi için birazdan arkadaşlar sizi arayacaklar. Öncelikle Tarafımızdan size ürün faturası ve şifre zarfı gönderilecek. Sonrasında adresinize en yakın Digiturk servisini yönlendireceğiz. Servis kurulumu gerçekleştirip. Size gönderilen şifre ile aktivasyon yapıcak ve izlemeye başlayacaksınız.
    Şimdiden keyifli seyirler ve teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scopion079

Hüseyin Bey, bir indirim daha bekliyoruz. Yani şöyle 499-549 tl gibi fiyatlar forumu coştururdu.

Bunun için gerçekten çok yüklü bir satış söz konusu garanti olması gerekir. Varsayım yada düşünce üzerine böyle bir riske girilmesi imkansız:)
    tşk

Anlıyorum ama en azından Teknosadan daha cazip bir fiyat yapamaz mısınız? :) Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.