Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru anlamışsınız.çek satan arkadaşım özelden mesajı yazamadım teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

Hüseyin bey Plus kutu alabiliyor muyuz evet ise extra ücreti var mı?

Merhaba,
    pakete HD dahil ama plus kutu isterseniz aylık olarak bir yıl tahhütlü 18 TL Taahhütsüz ise 30 TL ilave ücret ödersiniz.
    Teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tar1k_demir

quote:

Orijinalden alıntı: marlon99

bende bugun satin aldim n11.com dan. 1 saate aradilar . sifreyi , kurulum ekibinin onceden gelme ihtimaline karsi telefondan soylediler.kurulum ekibide 15 dk sonra aradi randevu verdiler. plus olayini bende sordum , recieverlar arasi fiyat farki var.birisi satin aldigimiz paket haric 17 bir digeri 15 tl idi.bende kalsin dedim.keske pakette plus uyeligide bulunsaydi.

aylık extra 17 ya da 15 TL değil mi? Birde ben Sagemcom ya da 9505HD alıcılarından birini istiyorum. Servisin verdiğini kullanmak zorunda mıyım? Başka bir alıcı getirirlerse daha sonra ücretsiz değiştirebilir miyim?

Merhaba,
    Sagem diye bahsettiğiniz kutu plus yani kayıt yapan kutudur. Üründe HD yayın var ama Plus üyeliği dahil değildir. 9505 Normal HD kutudur. Kurulum için yönlendirilen servise bilgi veririz stoklarında var ise mutlaka takarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: marlon99

bende bugun satin aldim n11.com dan. 1 saate aradilar . sifreyi , kurulum ekibinin onceden gelme ihtimaline karsi telefondan soylediler.kurulum ekibide 15 dk sonra aradi randevu verdiler. plus olayini bende sordum , recieverlar arasi fiyat farki var.birisi satin aldigimiz paket haric 17 bir digeri 15 tl idi.bende kalsin dedim.keske pakette plus uyeligide bulunsaydi.

keyifli seyirler, Digiturk Plus kutu hizmetini bir yıl taahhüt ederek 18 TL izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Su an güncel fiyatlar kaç TL. Link vs arayabiliecegimiz telefon numarası varmı?

Merhaba, En detaylı şekilde
    Digiturk Eutelsat üzerinden Giriş paketi + 2 Keyif paketi +HD +Şampiyonlar paketi normalde bir yıllık taahhütlü Aylık ödemeli fiyatı 87,9 TL'dir. 12 Aylık hesaplarsak 1054,8 TL yapıyor. Biz bu yıllık paketi 600 TL'ye veriyoruz. Digiturk'ten Eutelsat üzerinden aynı ürünü 2 keyif paketini almadan da alabilirsiniz. Ancak fiyat 10 TL aşağıya düşer. Yine Aylık 77,9 yıllık toplamda 934,8 TL yapar. Yine bizim paketimiz 2 Keyif paketli olarak yılda 454,8 TL indirimli & avantajlı oluyor.
    0232 446 46 48 numaralı telefonumuzdan Maximum, world veya bonus özellikli kredi kartlarına 9 taksit ile alabilirsiniz. Diğer kredi kartlarına mail order yapamadığımız için ve yine bu forumdan gelen talepler üzerine diğer kart sahipleri için ürünü n11'e de ekledik. Ancak n11'de mağaza komisyonu ödediğimiz için 649 TL satıyoruz. Ürünü satın aldıktan sonrası kurulum için adresinize en yakın servis tarafımızdan yönlendirilecektir.

• Ürünle ilgili aklınıza takılan her türlü soru ve görüşlerinizi yazabilirsiniz. Hepsini cevaplamaya çalışıyorum.
    tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

Ürünle ilgili aklınıza takılan her türlü soru ve görüşlerinizi yazabilirsiniz. Hepsini cevaplamaya çalışıyorum.
    tşk

Yarın ürünü alıcam Hüseyin bey, kurulum oluyor mu cumartesi günü? Akşam maçlar var izleyebilir miyiz kurulum olursa, şifre falan bişeyler varmış sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

quote:

Ürünle ilgili aklınıza takılan her türlü soru ve görüşlerinizi yazabilirsiniz. Hepsini cevaplamaya çalışıyorum.
    tşk

Yarın ürünü alıcam Hüseyin bey, kurulum oluyor mu cumartesi günü? Akşam maçlar var izleyebilir miyiz kurulum olursa, şifre falan bişeyler varmış sanırım

Merhaba, Cumartesi ve pazar Digiturk servisleri çalışıyor tabiki kurulum yapılabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

quote:

tşk

Merhaba, Cumartesi ve pazar Digiturk servisleri çalışıyor tabiki kurulum yapılabilir.

aldım ama yarın geleceklermiş,bugün maç var diye almıştım

• bu pakete digiturk ün belgesel kanalları da dahil midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

bu pakete digiturk ün belgesel kanalları da dahil midir?

Merhaba,
    Keyif paketleri, Belgesel,Çocuk ve Sporsever paketini içermektedir. Seçeceğiniz 2 keyif paketinden birinde tercihinizi Belgesel'den yana kullanırsanız. 12 ay ücretsiz izlersiniz.
  • n11 linkini eklermisiniz ?
  • quote:

n11 linkini eklermisiniz ?

Merhaba, N11'de ürün kodu 62493111

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-yillik-ligtv-hd-eutelsat-64988-tl-P62493111

N11'de Ürün 649 TL ancak 02324464648 numaralı telefonumuzdan mail order ile world,maximum ve bonus özellikli kredi kartlarına taksitli olarak 600 TL alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-yillik-ligtv-hd-eutelsat-64988-tl-P62493111

N11'de Ürün 649 TL ancak 02324464648 numaralı telefonumuzdan mail order ile world,maximum ve bonus özellikli kredi kartlarına taksitli olarak 600 TL alabilirsiniz.

merhaba hüseyin bey digiland kampanyaları hakkında bilginiz var mı acaba sizdede uygulamaya geçecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: programturk

quote:

quote:

merhaba hüseyin bey digiland kampanyaları hakkında bilginiz var mı acaba sizdede uygulamaya geçecek mi ?

Merhaba, Bahsettiğiniz kampanya birkaç ilde test çalışması yapılıyor. Harici yerlerde satışı mümkün değildir.

• Hüseyin Bey merhaba, n11 üzerinden biraz önce sipariş verdim. Sanırım sizden telefon gelecek bundan sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moozcan

Hüseyin Bey merhaba, n11 üzerinden biraz önce sipariş verdim. Sanırım sizden telefon gelecek bundan sonra :)

Merhaba, bugün 4 tane gelen var biri sizsiniz sanırım. Birazdan teyit için aranırsınız
    Teşekkürler, keyifli seyirler
  • Teşekkürler. Bilgi amaçlı buraya yazayım. Önce Uşak tan bir numaradan telefon geldi, servis yönlendirmesi yapıldı. Daha sonra İzmir'den gelen tel ile de promosyon şifresini aldım. Kurulum Bekliyorum artık. Şimdilik her şey gayet hızlı ve problemsiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moozcan -- 11 Kasım 2015; 13:24:15 >
  • Geçen hafta ben de aldım bu paketi. Telefonda Demet hanım ile görüştüm çok ilgili ve alakalı idi. Ona ayrıca teşekkür ediyorum.

Hüseyin bey bir de bu pakete film ve spor extra eklemek istiyorum. Müşteri hizmetlerinin verdiği fiyattan daha uyguna kredi kartı ile almak mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: moozcan

Teşekkürler. Bilgi amaçlı buraya yazayım. Önce Uşak tan bir numaradan telefon geldi, servis yönlendirmesi yapıldı. Daha sonra İzmir'den gelen tel ile de promosyon şifresini aldım. Kurulum Bekliyorum artık. Şimdilik her şey gayet hızlı ve problemsiz :)

Teyit ve işleyiş aramalarının hepsi tarafımızdan farklı departmanlar tarafından yapılmaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.