Bildirim
’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (41. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: onore
@hüseyinekdi Huseyin bey merhaba, sizin digiturk paketini satın aldığımı soylersem, mevcut üyeliğimi cayma bedeli olmadan iptal ederler mi? Tabi bunun cayma bedeli var mı bilmiyorum sadece kutunun taahhütü var gözüküyor :(
Digiturkun taahhutlere ayrı ayrı bitiş tarihi vermesine çok gıcık oluyorum. Cok sacma ve direk müşteri memnuniyetsizliği ve maduriyrti yaratıyor. Bomboş üyelik Plus kutu taahhutu ile devam ediyor
2. Bir sorum daha var:
Benim Uyelik resmini gonderiyorum. Bu üyeliği iptal etmeseler de bu kutu bende kalsın. Bu kutuya sizin paketi açsınlar. Boyle oluyor mu?
Gun içinde cevap verir misiniz bugun paketinizi n11den satın almak istiyorum.
mevcut mustersınız sız ıptal dılekcesı fakslayın sıze bu teklıften daha ucuz teklıf yaparlar denedınız mı sansınızı ?
dedıgınız gıbı uyelıgınızın devam edecegını dusunmuyorum sız ıptal ettıgınızde o kutu sızden alınır burdan aldıgınız paket sonucu teknık servıs baska bır cıhazla gelır ılk yapılan yenı abonelıge sızın cıhazınızdan vermezler sız dedıgım gıbı ıptal faksını cekın 3 kasım ıtıbarı ıle yayınımın kapanmasını ıstıyorum dıye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbjk -- 28 Ekim 2015; 9:03:22 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuyo
@hüseyinekdi Sizden cvp gelmeyince riske girip almak için sizi aradık fakat bonus sanal kartla işlemi bir türlü gerçekleştiremedik, sürekli hata alındı.sanırım garanti sanal kartla alakalı bir problem var.bankam ile de görüştük ama sisteme yansıyan bir talep bile olmadığını söylediler.bu problemi giderebilirseniz en azından hafta içi ödememi yapıp almak istiyorum.
Merhaba,
Bonus özellikli bütün kartlara mail order ile taksitli işlem yapabiliyoruz. İsterseniz tekrar deneyelim. Bugün ofisteyim arayıp bana ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: recital
@hüseyinekdi bu 300 tl lik film paketiniz vardı ondan nasıl temin edebilirim. Yada bu hakkını kullanmamış olan varsa bana satabilir.
Merhaba,
Film paketimiz maalesef stoklarda kalmadı. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinekdi
quote:
@hüseyinekdi bu 300 tl lik film paketiniz vardı ondan nasıl temin edebilirim. Yada bu hakkını kullanmamış olan varsa bana satabilir.
Merhaba,
Film paketimiz maalesef stoklarda kalmadı.
Hüseyin bey tekrar çıkar inşallah bir-iki günle kaçırdık kampanyaya'yı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hüseyin bey merhaba ;
Lig tv 18 takim + spor ekstra + hd yayin icin 12 aylik paket mevcut mudur ?
Var ise ücreti ne kadar ?
Tesekkurler
huseyin bey , sizin paketiniz uzerinden engelli indirimindende yararlanabiliyormuyuz.oluyorsa nekadarlik bir indirim soz konusu ?
quote:
Orijinalden alıntı: stefanel4
Hüseyin bey merhaba ;
Lig tv 18 takim + spor ekstra + hd yayin icin 12 aylik paket mevcut mudur ?
Var ise ücreti ne kadar ?
Tesekkurler
Merhaba,
Bizim ürünümüz paket olduğu için herhangi bir ekleme ve çıkartma yapamıyoruz. Ancak istemiş olduğunuz paketlerin ilavesi ayda 17 TL spor extra 17 TL 18 takım farkı toplam 34 TL yapmaktadır. Yine bizim paketten alıp sonrasında müşteri hizmetlerini arayıp sporextra ve süperlig paketi ekletirseniz. Ayda 34 TL fark ödeyerek izleyebilirsiniz. Aynı sırada bizim paketteki yıllık 400 TL civarında avantajdan faydalanmış olursunuz. Tşk. -
quote:
Orijinalden alıntı: marlon99
huseyin bey , sizin paketiniz uzerinden engelli indirimindende yararlanabiliyormuyuz.oluyorsa nekadarlik bir indirim soz konusu ?
Merhaba,
Bizim ürünümüz zten bir kampanyadır. Engelli indirimi de kampanya sayılır. Maalesef bir müşteri aynı anda iki kampanyadan faydalandıralamıyor. -
Hüseyin bey Plus kutu alabiliyor muyuz evet ise extra ücreti var mı?
bende bugun satin aldim n11.com dan. 1 saate aradilar . sifreyi , kurulum ekibinin onceden gelme ihtimaline karsi telefondan soylediler.kurulum ekibide 15 dk sonra aradi randevu verdiler. plus olayini bende sordum , recieverlar arasi fiyat farki var.birisi satin aldigimiz paket haric 17 bir digeri 15 tl idi.bende kalsin dedim.keske pakette plus uyeligide bulunsaydi.
quote:
bende bugun satin aldim n11.com dan. 1 saate aradilar . sifreyi , kurulum ekibinin onceden gelme ihtimaline karsi telefondan soylediler.kurulum ekibide 15 dk sonra aradi randevu verdiler. plus olayini bende sordum , recieverlar arasi fiyat farki var.birisi satin aldigimiz paket haric 17 bir digeri 15 tl idi.bende kalsin dedim.keske pakette plus uyeligide bulunsaydi.
aylık extra 17 ya da 15 TL değil mi? Birde ben Sagemcom ya da 9505HD alıcılarından birini istiyorum. Servisin verdiğini kullanmak zorunda mıyım? Başka bir alıcı getirirlerse daha sonra ücretsiz değiştirebilir miyim? -
Evet kardesim aylik ekstra 15 yada 17 yaziliyor.baya fahis bir fiyat bana sorarsan.bayilerde bulunuyor cogu zaman kayitli plus cihazlar.konunun baslarinda biri bahsetmisti , kutuyu ilk 1 ay boyunca ucretsiz degistirebiliyormusuz dedigine gore
quote:
Evet kardesim aylik ekstra 15 yada 17 yaziliyor.baya fahis bir fiyat bana sorarsan.bayilerde bulunuyor cogu zaman kayitli plus cihazlar.konunun baslarinda biri bahsetmisti , kutuyu ilk 1 ay boyunca ucretsiz degistirebiliyormusuz dedigine gore
eyvallah kardeşim -
n11 de ürünü 560 tlya almanızı sağlayabilirim :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: incendies
n11 de ürünü 560 tlya almanızı sağlayabilirim :))
pm -
Su an güncel fiyatlar kaç TL. Link vs arayabiliecegimiz telefon numarası varmı?
Bize de sağlayabilirmisiniz ?
quote:
Bize de sağlayabilirmisiniz ?
arkadaş n11 hediye çeki satıyor anladığım kadarıyla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X