Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

Üyelik alacak olan arkadaşlar, 9 hafta 25 Ekim 2015 tarihine oynanacak olan Fenerbahçe & Galatasaray derbi haftası servisler çok yoğun olacaktır. Kurulum aşamasında randevu aksamaları ve farklı problemlerle karşılaşmamak için son günlere bırakmamanızı rica ederim.

Cihazla birlikte en yakın servise gidilse serviste aktivasyon yapılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Üyelik alacak olan arkadaşlar, 9 hafta 25 Ekim 2015 tarihine oynanacak olan Fenerbahçe & Galatasaray derbi haftası servisler çok yoğun olacaktır. Kurulum aşamasında randevu aksamaları ve farklı problemlerle karşılaşmamak için son günlere bırakmamanızı rica ederim.

Hüseyin bey zarfiniz geldi kargo ile fakat kurulum yaptiramadik. Ben iade etmek istiyorum bu mümkünmüdür ? Servis ariyor randevu veriyor gelmiyor bini bir para yalan dolan üçkağıt bildiğimiz digitürk rezaleti...

isminizi özelden yazarsanız hemen takip edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkinsons

quote:

Cihazla birlikte en yakın servise gidilse serviste aktivasyon yapılır mı?

Cihazı zaten servis getiriyor.
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Diginin servislerini hiç beğenmiyorum eve gönderdikleri adamları iyi seçmeleri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 17 Ekim 2015; 17:19:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tektekci123 T kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ben de digiturk almayı düşünüyordum.faceebok'da dolaşırken bir sitenin reklamını gördüm.
    turksat yönünden şampiyonlar paketi vardı.iletişim numarası olan 0850 550 74 74'ü aradım.
    iki kampanya sundular. biri faturalı, biri kredi kartlı idi.

birinde, şampiyonlar paketi+ belgesel+ 1 ay spor extra ve yetişkin ocak ayına kadar 39.99 kalan aylar
    64.99 dediler. 12 ay tahahüt veriyorsun. kurulum ücreti yok ama aktivasyon dedikleri bir ücret alıyorlar. o da 30 tl.

diğer seçenekte(ben bunu tercih ettim) şampiyonlar paketi+belgesel+2 ay spor extra ve yetişkin. kredi kartına 9 taksit toplamda 584 tl.
    yani 9 ay 64.99 tl ödeyip 3 ay bedava izleyeceğim. böylelikle maçlar olmadığı zamanlarda ücret ödememiş oluyorum.
    bunda da kurulum ücreti yok ama aktivasyon ücreti alıyorlar. ben vermemek için çok direttim ama yemedi.ben de turksat
    çanağım olmasına rağmen gelen bayiye yeni bir çanak kurdurdum.

sitenin linkini paylaşıyorum.benden bu kadar

http://abonelig.com/kampanyalar/ligtv-kredi-karti-kampanyasi/

• Arkadaşlar benim herhalde 3 hafta oldu kurulalı ama zarf falan hiçbir şey gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanca87

gidin teknosadan alın 550ye

O dediğin fiyat TV alırsan geçerli..568 tl..
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    alnan sifrelerin son aktivasyon tarihi nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Giriş+3 keyif paketi (belgesel,sporsever,çocuk)+şampiyonlar paketi+spor ekstra paketi+Film paketi+HD
    79 TL.

burdaki bizim paketten alınca müşteri hizmegtleri arayıp 153 TL sporextra paketi satın aldığınız zaman aylık 62,75 TL oluyor. Yani bahsettiğiniz paketten aylık 16,25 TL yıllık ise 195 TL daha avantajlı olur.
    sevgiler

Film paketide var bunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binbir eziyet ile kurulum yaptırdım, bu durumun bu kampanya ile ilgisi yok, digiturk'un bildiğimiz rezaleti fakat kurulumu yaptıramadığımda Hüseyin beye iade etmek istediğime dair yazdığımda olumlu /olumsuz bir dönüş yapmadı. Alacak arkadaşların aklında bulunsun bu detay.

Birde sporsever keyif paketi seçmiştim fakat çocuk paketi aktif olmuş ! Bunu nasıl düzeltirim ?
  • Hüseyin Bey mevcut üyeliğim 2 ay sonra bitecek. (Üyeliğim giriş+şampiyonlar,belgesel+HD+Plus aylık 44 TL'ye geliyordu) Bu paketi almayı düşünüyorum ancak 1 sorum olacak.

Ücretsiz plus üyeliğim var ve o da 2 ay sonra bitiyor. Bu paketi alırsam plus üyeliğim sorunsuz devam eder mi? Yoksa gelip kutuyu değiştirip plus üyeliğimi iptal mi ederler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 19 Ekim 2015; 11:04:15 >
  • gsemre kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bizim paketimiz sadece Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paketi içermektedir. Kutunuzu Plus kutu isterseniz. Digiturk Plus servisini ek bedel ödeyerek ekletebilirsiniz. Bu ürün yeni üyelikte geçerli olduğu için kutunuz sadece HD kutu ile değiştirilecektir. Ancak takılan kutuya harici bellek takarak plus özelliğini kullanabilirsiniz.
  • Anladım hocam, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 19 Ekim 2015; 11:30:32 >
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Merhaba alınan şifre için son aktivasyon tarihi 31 aralık 2015 dir.
  • finansbank ve forumdan cek ile sanirim n11 den bu sifreyi almaktan daha ucuz bir yol yok gibi ,ben aldim 650 ye , 550 gibi bir seye geliyor ama belki 20% cek ve 1000 lirayi gecen alisverisle avantaj yukseltilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Arkadaşlar benim herhalde 3 hafta oldu kurulalı ama zarf falan hiçbir şey gelmedi

Kurulduğuna göre arkadaşlar şifreyi size göndermeden okudular sanırım.
    Bilgilerinizi özelden paylaşırsanız. Faturanızın size ulaşması konusunda yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Binbir eziyet ile kurulum yaptırdım, bu durumun bu kampanya ile ilgisi yok, digiturk'un bildiğimiz rezaleti fakat kurulumu yaptıramadığımda Hüseyin beye iade etmek istediğime dair yazdığımda olumlu /olumsuz bir dönüş yapmadı. Alacak arkadaşların aklında bulunsun bu detay.

Birde sporsever keyif paketi seçmiştim fakat çocuk paketi aktif olmuş ! Bunu nasıl düzeltirim ?

Merhaba, Sizin forumdaki yazınızı cevap yazdım irtibat bilgilerinizi özelden yazarsanız yardımcı olabilirim diye cevaplamıştım. Araya hafta sonu girdi bilgilerinizi göndermişsiniz. Kontrol ettiğimde kurulum yapıldığını gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

Diginin servislerini hiç beğenmiyorum eve gönderdikleri adamları iyi seçmeleri lazım.

Merhaba,
    BAna bilgilerinizi özel mesaj yolu ile gönderirseniz kuruluma gelen bayinin uyarılmasını sağlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

finansbank ve forumdan cek ile sanirim n11 den bu sifreyi almaktan daha ucuz bir yol yok gibi ,ben aldim 650 ye , 550 gibi bir seye geliyor ama belki 20% cek ve 1000 lirayi gecen alisverisle avantaj yukseltilebilir

Merhaba evet n11 de finansbank 300 tl üzeri alışverişlerde 55 tl para puan veriyor.
    Biz finans banka tek slip çekiyoruz. Ancak n11 deki üründe bizim firmamıza ait. Finansbank ile n11 den almak bizi arayıp almakla aynı fiyata denk geliyor.
  • Bende bugün bu paketi 18:30 gibi sanal world card ile Ankara'daki evime satın aldım. Yarım saat sonra Uşak kodlu bir numaradan arandım kaydımı aldılar. Yarın servis yönlendiricez dediler. Humax cihaz istiyorum dedim. Tabi not düşelim dediler. Şaşkınım yarın kurulursa zır şaşkın olucam.

En önemli soruda şu?
    Digiturk abonelikleri ayın 3'ünden 3'üne faturalandırıyor. Yani ben şu tarihte aldım bu tarihe kadar tam 1 yıl izlerim diyemiyorsunuz (media markt paketini 3 kere alan birisi olarak tecrübemle söylüyorum) Biz çıkmak istersek (kendi adıma) ya 3 Ekim 2016 yada 3 Kasım 2016'da çıkıcam. Ekimde çıkarsam 17 günüm çöpe gidicek, Kasımda çıkarsam 13 günlük ne ödemem gerekecek? bu prosedür nasıl işliyor. Yada bu sefer gerçekten 20 Ekim 2016'da üyeliğim otomatik kapanmış olucakmı?

@hüseyinekdi bey bu konuda yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonmaister -- 19 Ekim 2015; 23:52:21 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.