Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VgrooveR

quote:

Orijinalden alıntı: ahkerkar

Hüseyin Bey;

Kampanyanız kapsamında ürünü satın alıp kurulumu yaptırdım. Bir aydan fazla süreden beri de sorunsuz izlemekteyim.

Ancak; DT'nin, mahkeme kararı dahi olmaksızın -yalnızca savcının talebi doğrultusunda- 7-8 kanalı platformdan çıkarmasını son derece yanlış bulmaktayım.
    Aldığım ürünü iade etmek istiyorum.
    Kullandığım süreye isabet eden bedelin, ödediğim bedelden düşürülerek, farkın tarafıma iade edilmesini talep ediyorum.

Konu hakkında açıklama yapar mısınız?

Hocam merhabalar.. Hangi kanallar çıkarıldı, değişiklikler neler? Takip edemediğimden soruyorum hocam

Kanaltürk,bugün tv, s haber ve hatta yumurcak tv gibi malum kanallar gitti.siyaseti bu işe de karıştırdılar ya başka da bişey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Hüseyin Bey kampanya devam ediyor mu ?Yeni üyelik yaptırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Merhaba Hüseyin Bey kampanya devam ediyor mu ?Yeni üyelik yaptırmak istiyorum.

Merhaba devam ediyor tabiki
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Hüseyin bey merhaba 10 yılı aşkın süredir Digitürk üyesiyim üyeliğim 02.04.2016 tarihinde sona erecek bu paketi alsam o zaman aktivasyon yaptırsam oluyor mu? Teklifle uğraşmak istemiyorum teşekkür ederim.
  • eleysen E kullanıcısına yanıt
    O tarıhte bu paketten daha ucuza teklıf alırsınız be paketınız daha ayrıntılı olur hedıyeler vs bence o tarıhte faks cekın ve daha ucuz teklıf alın

• Digitürk e uzun süredir üyeyim ve çok iyi biliyorum her şeyi artık hatta mh aradığımda hep bilmiyor saf ayağına yatarım ve karşıdakinin ne kadar bilgisiz olduğuna sinir olurum içimden, doğruyu bir türlü anlatamazsınız onlara. Bu yıl uğraştırdılar beni ama sonunda 4 ay dizi 4 ay film ve 6 ay spor extra hd olarak eutelsat tan aylık ortalama 45 tl anlaşmıştım daha sonra spor extra ya 3 ay daha hediye aldım. Kendi açımdan Spor extra istiyorsam lig tv ve spor extra aynı tarihte başlayıp bitmeli cayma bedeli falan olmadan. 2-3 yıl mediamarkt paketi kullandım hatta son seferinde üyeliğim bitmeden önce aldım şifreyi o zamanlar forumda satılıyordu 400 tl ye sonra abonelik bitişinde fakstan sonra iyi teklif gelmeyince ben onları aradım iptal oldu değil mi falan ne yapacağız şimdi bilmiyorum ya bir şey atlar mı diye ve atladı iptal birimindeki 6*60 tl den kullanın demişti ama bu yıl o numaralara gelmediler. Kısacası fatura ve Digitürk le uğraşmamak için istedim 1 yıl hiç onlarla faturalarıyla muhattap olmamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: eleysen

Hüseyin bey merhaba 10 yılı aşkın süredir Digitürk üyesiyim üyeliğim 02.04.2016 tarihinde sona erecek bu paketi alsam o zaman aktivasyon yaptırsam oluyor mu? Teklifle uğraşmak istemiyorum teşekkür ederim.

Merhaba şifre zarfını satın aldıktan sonra sizi kurulum için arayan servise kurulum tarihi için istediğiniz tarihi randevu verebilirsiniz.
  • Giriş+3 keyif paketi (belgesel,sporsever,çocuk)+şampiyonlar paketi+spor ekstra paketi+Film paketi+HD
    79 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Giriş+3 keyif paketi (belgesel,sporsever,çocuk)+şampiyonlar paketi+spor ekstra paketi+Film paketi+HD
    79 TL.

burdaki bizim paketten alınca müşteri hizmegtleri arayıp 153 TL sporextra paketi satın aldığınız zaman aylık 62,75 TL oluyor. Yani bahsettiğiniz paketten aylık 16,25 TL yıllık ise 195 TL daha avantajlı olur.
    sevgiler
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu paketin yani Eutelsat üzerinden Giriş + 2Keyif + HD + Şampiyonlar paketi fiyatını www.n11.com da 649 TL indirdim. Ürün kodu 62493111 isteyen arkadaşlar bütün kredi kartlarına 9 taksit seçeneği ile oradan da alabilirler.
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Hüseyin bey sizin ofisi aradım oradan aktivasyon Son Tarih 31.12.2015 olduğu söylendi. Benim üyelik nisan 2016 bitiyor. Bu paketi alınca mı sporextra 153 tl ye ekleniyor?

• Geçen hafta satın aldım. Bu hafta başı takıldı servis tarafından. Şuanlık problemim yok gayet güzel.Fiyat olarak da çok uygun.Herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

Merhaba arkadaşlar,
    Bu paketin yani Eutelsat üzerinden Giriş + 2Keyif + HD + Şampiyonlar paketi fiyatını www.n11.com da 649 TL indirdim. Ürün kodu 62493111 isteyen arkadaşlar bütün kredi kartlarına 9 taksit seçeneği ile oradan da alabilirler.

Merhaba,

Dün n11 sayfanızda giriş yaptığımda Garanti Bonus ile alışverişte 25TL bonus seçenek detayı vardı. Bugün kaldırılmış.
    Neden kaldırıldığını ve başka kartlar için bonus seçeneğinin olup olmayacağını öğrenebilirmiyim?

Teşekkürler

• caltex C kullanıcısına yanıt
    Bugün den itibaren Card Finans kampanyası başlamış N11 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleysen

Hüseyin bey sizin ofisi aradım oradan aktivasyon Son Tarih 31.12.2015 olduğu söylendi. Benim üyelik nisan 2016 bitiyor. Bu paketi alınca mı sporextra 153 tl ye ekleniyor?

Eutelsat üzerinden üye olan bütün üyeler alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caltex

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Merhaba,

Dün n11 sayfanızda giriş yaptığımda Garanti Bonus ile alışverişte 25TL bonus seçenek detayı vardı. Bugün kaldırılmış.
    Neden kaldırıldığını ve başka kartlar için bonus seçeneğinin olup olmayacağını öğrenebilirmiyim?

Teşekkürler

Bunu n11'in kendisine sorabilirsiniz.

• Üyelik alacak olan arkadaşlar, 9 hafta 25 Ekim 2015 tarihine oynanacak olan Fenerbahçe & Galatasaray derbi haftası servisler çok yoğun olacaktır. Kurulum aşamasında randevu aksamaları ve farklı problemlerle karşılaşmamak için son günlere bırakmamanızı rica ederim.
  • gidin teknosadan alın 550ye

• oha 550 tlyıdı teknosada daha geçen haftalarda şimdi 995 olmuş

nexti 450ye aldık yazın şimdi 700 tl

ahahah şaka gibi

• quote:

Üyelik alacak olan arkadaşlar, 9 hafta 25 Ekim 2015 tarihine oynanacak olan Fenerbahçe & Galatasaray derbi haftası servisler çok yoğun olacaktır. Kurulum aşamasında randevu aksamaları ve farklı problemlerle karşılaşmamak için son günlere bırakmamanızı rica ederim.

Hüseyin bey zarfiniz geldi kargo ile fakat kurulum yaptiramadik. Ben iade etmek istiyorum bu mümkünmüdür ? Servis ariyor randevu veriyor gelmiyor bini bir para yalan dolan üçkağıt bildiğimiz digitürk rezaleti...

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.