Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

Kampanya devam ediyor mu? Ediyorsa hangi şartlarda ve fiyatta devam ediyor bilgi almak istiyorum

Merhaba kredi kartına 9 taksit seçenekleri ile devam ediyor. 600 TL

Giriş + 2Keyif+ Şampiyonlar + HD

Bende 1 senelik üyelik vardı giriş+şampiyonlar paketi+hd. Kasım da bitiyor. Bu paketi alsak üyelik bitince nasıl ekliycez?

Merhaba mevcut üyeliklere ekleyemiyoruz. Sadece yeni üyelikler için geçerlidir.

• Arkadaslar bu Humax 9505 cihazin yazilim guncellemesi internet uzerindenmi yapiliyor? Yoksa uydu uzerinden mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hüseyin Bey, ben de bugün itibariyle şubenizi arayarak sipariş verdim Ankara'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doralak -- 28 Eylül 2015; 17:09:40 >
  • Hüseyin Bey sadece Spor ekstra ve Keyif Paketi Alsak sizden mevcut üyeliğimizin üstüne olur mu?
  • mrb atrkadaslar gecen sene eulsat üzerinden giriş+şampiyonalr+2 keyif paketi + hd yi 1 yıllık kampanya ile almıstım ve 3 ekimde doluyo tahaütüm babam engelli kartı aldı daha yeni babama devretmeyi düşünüyorum daha dogrusu babama devretsem mi karlı olurum yada sizler gibi teklif alsam mı İlk 3 ay ücretsiz, 7 ay 76, 2 ay 45 lira civarı bu teklifide engelli indirimden yarıya bölerler mi var mı bilgisi olan engellil olup herhangi bi kampanyadan faydalanan tsk ederim iyi geceler :)
  • Merhaba,
    Ben de giriş+film+2 keyif+hd yi 300 tl ye almıştım. Söz verdikleri gün ve saatte geldiler.
    Ancak kurulum hizmet kalitesi çok düşük ya da bize gelen arkadasın özensizliği, ben kurulum sırasında evde olmadığım için sonradan farkettim. Evin içinde bir ton kablo var. En az 5 metre kablo boşta duruyor.
    30+15 tl kurulum ücreti almış arkadaş. Sebep ekstra kabloymuş sanırım
    Ayrıca çatıya kurulan çanak da son derece özensiz ve yapılmış olmak için yapılmış. Kapıcı uyardı abi senin çanak çok kötü montaj edilmiş diye. Çıktık tekrar güzelce sabitlemeye çalıştık.
    Bu geri bildirimi yapıyorum ki hem taktıracak olanlar dikkat etsinler hem de firma yetkilileri sahada olan bitenden haberi olsun.
    Herkese saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: doralak

Merhaba Hüseyin Bey, ben de bugün itibariyle şubenizi arayarak sipariş verdim Ankara'dan.

keyifli seyirler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

Hüseyin Bey sadece Spor ekstra ve Keyif Paketi Alsak sizden mevcut üyeliğimizin üstüne olur mu?

Merhaba,
    Elimizdeki paketlere ilave yada eksiltme yapamıyoruz harici paket hiç yapamıyoruz maalesef.
    Müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz.
  • Iyi calismalar..

Humax 9505 cihazinizdan kullanmaktayim yazilim guncellemesini cihaz uydu uzerinden mi yoksa internet uzerinden mi yapiyor? Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

Arkadaslar bu Humax 9505 cihazin yazilim guncellemesi internet uzerindenmi yapiliyor? Yoksa uydu uzerinden mi?

Marka model fark etmez cihazınızda güncel yazılım yok ise fişini söküp taktığınızda otomatik olarak güncelleyecek tir.
  • Sayın Hüseyin bey
    yeni DT üyesi olmak istiyorum Spor 18 takım ve giriş üyeliği 1 yıl olmak üzere fiyat nedir sitenizde bulamadım
  • Merhabalar bu 600 liralik kampanya ne kadar sure boyunca gecerli ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakarabulut

Sayın Hüseyin bey
    yeni DT üyesi olmak istiyorum Spor 18 takım ve giriş üyeliği 1 yıl olmak üzere fiyat nedir sitenizde bulamadım

Merhaba, Elimizdeki paket giriş iki keyif, hd ve şampiyonlar paketi içermektedir. Biz peket ekleyip veya eksiltemiyoruz. Abone olduktan sonra müşteri hizmetlerini arayarak süperlig paketine yükseltebilirsiniz. Aylık 10 TL fatura çıkacaktır. En uygun bu şekilde izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Merhabalar bu 600 liralik kampanya ne kadar sure boyunca gecerli ?

Şuan stoklarla sınırlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Orijinalden alıntı: VgrooveR

Merhabalar bu 600 liralik kampanya ne kadar sure boyunca gecerli ?

Şuan stoklarla sınırlıdır.

stok adedi nedir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atasehr

Arkadaşlar aboneliğinizi başlatmanız için birçok vaatlerde bulunan firmalar bu zamanda çok var. Siz siz olun detaylı bilgi sahibi olmadan aboneliğinizi başlatmayın. Güncel Digitürk paketleri hakkında bilgide almak istiyorsanız eğer buraya bakmanızı öneriyorum.
    http://www.beylikduzuservisi.net/category/digiturk-paketleri

Hüseyin bey ve firması oldukça güvenilir, onlarca kişi bu sayfa sayesinde bilgilendirildik ve bu fırsattan faydalandık, burada reklam yapıp Hüseyin beyefendinin firmasını kötüleyerek nemalanmaya çalışmanız sizin firmanızı büyütmez aksine küçültür, lütfen bu konuyu bir daha kirletmeyiniz.

• Bugün akşam ben de siparişi verdim telefonla. Şu şartlarda gayet hesaplı oldu benim için. Teşekkürler. :)
  • atincov1122 A kullanıcısına yanıt
    Her konuya link yapıştırmış.ciddiye almamak lazım.aslında adminlerin farketmesi gerek hangi konuyu açsam altına link koymuş bu siteyi keşfettim şöyle böyle spam atıp duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

quote:

Orijinalden alıntı: Breyantin

Arkadaşlar merhaba, şöyle bir sorunum var. HD yayınlar eskiden 0-100 arası kanallarda da yer almaktaydı fakat son zamanlarda sadece 300'lü kanallardan hd izleyebilyiorum, 0-100 arasındaysa düşük kaliteli görüntü sağlanıyor.

İkinci olarak da Moviemax gibi sinema kanallarında dil değiştirebiliyorum fakat altyazı değiştirdiğimde altyazılar gözükmüyor. Desteğinizi rica ederim.

kolay kurulum yapınca başa gelmesi lazım yoksa mh ara düzeltirler

Teşekkürler ilginiz için. Altyazı sorunu da var malesef. Türkçe veya İngilizce altyazı seçeneği olmasına rağmen bunları seçtiğimde hiçbir altyazı gözükmüyor.

• onu hiç bilmiyorum. güncelleme yapmayı denedinmi?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.