Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • garanti bonus yada halk parafa 9 taksit var mı hüseyin bey
  • Bende az önce aldım bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

Kampanya devam ediyor mu? Ediyorsa hangi şartlarda ve fiyatta devam ediyor bilgi almak istiyorum

Merhaba kredi kartına 9 taksit seçenekleri ile devam ediyor. 600 TL

Giriş + 2Keyif+ Şampiyonlar + HD

Bende 1 dünelik üyelik vardı giriş+şampiyonlar paketi+hd. Kasım da bitiyor. Bu paketi alsak üyelik bitince nasıl ekliycez?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kampanya devam ediyor mu? Ediyorsa hangi şartlarda ve fiyatta devam ediyor bilgi almak istiyorum

Bende 1 senelik üyelik vardı giriş+şampiyonlar paketi+hd. Kasım da bitiyor. Bu paketi alsak üyelik bitince nasıl ekliycez?

• Bende dün aldım ama belgesel ve sporsever paketleri ücretli görünüyor online işlemlerden baktığımda ne yapmamız lazım hüseyin bey.
  • Dün aldık sporsever yerine çocuk paketini açmışlar.
    Bu digiturkte çalışan bayanların yarısı işten anlamıyor :@
    Arıza kaydı oluşturdular bakalım.
    Bir de lig tv mobil i açtırmak için ne kadar ücret ödüyoruz?

• Yeni üye kampanyası bu.diğer üyeliğini iptal edip buna geçebilirsin

• quote:

quote:

Kontrat 12 mi 24 mü?

• Şahsen bu sayfayı okuyarak bu kampanyaya dahil oldum.9505 cihazın övülmesi de beni cezbetti fakat 9505 hd olarak bence başarılı bircihaz değil..Önceden gigablue kullanan birisi olarak,hem cihazlar arasında hemde avrupa ve digiturk yayın kalitesi bakımından arada dağlar var..Maksat lig maçlarını izlemek o yüzden çok öemli bir husus değil benim için ama yinede insan sormuyor değil; "neden daha kaliteli yayın izlemeyelim ?"
  • quote:

quote:

quote:

Kontrat 12 mi 24 mü?

Ben cevaplayayım 12 ay..

• Film kanalları açık mı sizde? Bende bir ara kapalıydı dün akşam baktım dizi ve film kanalları açık. Acaba hediye mi yoksa dijitürk'ün bir sinsiliği mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Film kanalları açık mı sizde? Bende bir ara kapalıydı dün akşam baktım dizi ve film kanalları açık. Acaba hediye mi yoksa dijitürk'ün bir sinsiliği mi?

Bayram boyunca ücretsiz oluyo hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Film kanalları açık mı sizde? Bende bir ara kapalıydı dün akşam baktım dizi ve film kanalları açık. Acaba hediye mi yoksa dijitürk'ün bir sinsiliği mi?

bayram gunlerinde,digiturk uyelerine hediye oluyor diye biliyorum.
    sadece giris paketi olana bile 3-4 gun hediye veriliyor.
  • Eyvallah beyler

O zaman bayram sonuna kadar paso dizi film izlemek lazım.

• Arkadaşlar merhaba, şöyle bir sorunum var. HD yayınlar eskiden 0-100 arası kanallarda da yer almaktaydı fakat son zamanlarda sadece 300'lü kanallardan hd izleyebilyiorum, 0-100 arasındaysa düşük kaliteli görüntü sağlanıyor.

İkinci olarak da Moviemax gibi sinema kanallarında dil değiştirebiliyorum fakat altyazı değiştirdiğimde altyazılar gözükmüyor. Desteğinizi rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breyantin

Arkadaşlar merhaba, şöyle bir sorunum var. HD yayınlar eskiden 0-100 arası kanallarda da yer almaktaydı fakat son zamanlarda sadece 300'lü kanallardan hd izleyebilyiorum, 0-100 arasındaysa düşük kaliteli görüntü sağlanıyor.

İkinci olarak da Moviemax gibi sinema kanallarında dil değiştirebiliyorum fakat altyazı değiştirdiğimde altyazılar gözükmüyor. Desteğinizi rica ederim.

kolay kurulum yapınca başa gelmesi lazım yoksa mh ara düzeltirler
  • Arkadaşlar ben az önce Digiturk'u aradım iptal için, bu paketten alacaktım. İptal sebebimi sorduklarında da söyledim "Eski abonelere daha pahalıya izletiyorsunuz, yeni paketler daha avantajlı" diye. "O paketin kampanya kodunu biliyorsanız ya da faydalanan bir arkadaşınızın üye numarasını verirseniz biz ulaşırız detayına sizi de ondan faydalandırırız aboneliğinizi iptal etmeden" dediler. Paket kodunu bilen ya da özelden üye numarasını paylaşabilecek bu paketi kullanan bir arkadaş var mı? Üye numarasını sadece paket koduna ulaşmak için kullanacak müşteri hizmetleri. Bu sayede belki üyelik iptali ve yeni üyelikle uğraşmadan aynı fiyattan alabiliriz paketi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iogurer

Arkadaşlar ben az önce Digiturk'u aradım iptal için, bu paketten alacaktım. İptal sebebimi sorduklarında da söyledim "Eski abonelere daha pahalıya izletiyorsunuz, yeni paketler daha avantajlı" diye. "O paketin kampanya kodunu biliyorsanız ya da faydalanan bir arkadaşınızın üye numarasını verirseniz biz ulaşırız detayına sizi de ondan faydalandırırız aboneliğinizi iptal etmeden" dediler. Paket kodunu bilen ya da özelden üye numarasını paylaşabilecek bu paketi kullanan bir arkadaş var mı? Üye numarasını sadece paket koduna ulaşmak için kullanacak müşteri hizmetleri. Bu sayede belki üyelik iptali ve yeni üyelikle uğraşmadan aynı fiyattan alabiliriz paketi.

Bunu bende sormuştum ancak bu kampanya yeniden üye olanlar içinmiş. 4 senede bir hd alıcı vermedi bana digitürk ki 2015 te hd için para ödemeyeceğim. Size bu şekilde söylendiyse bir şansınız var deneyim umarım olur. Eski müşterinin telefondaki kabiliyetine bağlı malesef hep fiyatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: iogurer

Arkadaşlar ben az önce Digiturk'u aradım iptal için, bu paketten alacaktım. İptal sebebimi sorduklarında da söyledim "Eski abonelere daha pahalıya izletiyorsunuz, yeni paketler daha avantajlı" diye. "O paketin kampanya kodunu biliyorsanız ya da faydalanan bir arkadaşınızın üye numarasını verirseniz biz ulaşırız detayına sizi de ondan faydalandırırız aboneliğinizi iptal etmeden" dediler. Paket kodunu bilen ya da özelden üye numarasını paylaşabilecek bu paketi kullanan bir arkadaş var mı? Üye numarasını sadece paket koduna ulaşmak için kullanacak müşteri hizmetleri. Bu sayede belki üyelik iptali ve yeni üyelikle uğraşmadan aynı fiyattan alabiliriz paketi.

Aynı durum benim için de geçerli. iptal ettirmeden bu fiyata düşürmeyi başarırsan hbr verirmisin.
    Bende aynı yolu deneyeyim. (iptal et sonra tekrar kurulumla falan uğraşmak istemiyorum)

tşk.

• güzel fiyat alanlar aldıkları teklif ile beraber üyelik numaralarını rica etsem yazabilirler mi?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.