Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: admcpr

Arkadaslar uyelik alanlar izledikleri hd yayinlari yazabilirlermi.keyif paketleriyle birlikte simdiden tesekkurler.

Digitürkün sitesinde kanal listesi mevcut oradan hepsini görebilirsiniz.
  • Huseyin bey ben aksam saatlerinde bu paketi aldim arkadaslar 2 saat icinde kurulumunu yaptilar.buraya kadar herhandi bir sikinti yok.ama online islemlerden uyelik durumuna bakarken belgesel ve sporsever paketlerinin ucretli oldugunu farkettim hemen musteri hizmetlerini aradim . Ve uyeligimin pesin degil aylik olarak faturalandirilacagini soylediler.bende olayi anlattim kayit olusturup gorusmeyi sonlardirdim daha sonra beni arayacaklarini soylediler.lutfen sizde irtibata gecermisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: admcpr

Huseyin bey ben aksam saatlerinde bu paketi aldim arkadaslar 2 saat icinde kurulumunu yaptilar.buraya kadar herhandi bir sikinti yok.ama online islemlerden uyelik durumuna bakarken belgesel ve sporsever paketlerinin ucretli oldugunu farkettim hemen musteri hizmetlerini aradim . Ve uyeligimin pesin degil aylik olarak faturalandirilacagini soylediler.bende olayi anlattim kayit olusturup gorusmeyi sonlardirdim daha sonra beni arayacaklarini soylediler.lutfen sizde irtibata gecermisiniz

Aynı durum bende de mevcuttu merak etmeyin indirim olarak yansıtıyorlar ve herhangi bir ücretlendirme yapılmıyor.Bu soru çok soruluyor merak edenler için kendi faturamı paylaşayım da hayra geçsin.
     ’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarzero -- 12 Eylül 2015; 13:58:59 >

• Herkese selamlar,Hüseyin bey İzmir Menemende oturuyorum.Bugün iş yerinize uğrayarak üye oldum.Demet hanımla işlemi yaptım.Sizi sordum.Şehir dışına çıktığınızı söylediler.9505 cihazı orada kurulumunu yaptılar.Cihazı hazır olarak aldım.Eve gidince kolay kurulum yapmamı söylediler.Aynen yaptım.Şu anda bazı arkadaşların başına gelen sorunla karşılaştım.Belgesel ve spor sever kanalı ücretli gözüküyor.Bunun düzeltildiğini daha önce okumuştum.Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim.Diğer arkadaşlara da bir sorum olacak.Spor ekstra paketini almaya çalışıyorum.Online işlemler menüsünden 170 tl fiyatlandırma görüyorum.İşleme devam etmedim.Sonra fiyat düşüyor mu?İlk defa Dıgıturk aboneliği yaptım.Yanlış yaptığım birşey mi var?153 tl fiyatı bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Hocam bende bu paketten almak istiyorum ama bazı sorularım olacak. Öncelikle benim geçtiğimiz yıldan kalma digiturk kutum var. Normalde süper lig maçlarını da izliyordum fakat sene sonunda iptal ettirmek istediğimde telefondaki arkadaş süper lig maçları hariç belgesel çocuk ulusal kanalları ücretsiz olarak verdi. Yani şu an lig hariç diğer yayınları ücretsiz izliyorum ve hala digiturk üyesiyim. Bu durum sorun teşkil eder mi yoksa o kutuyu çıkarıp bunu takabiliyor muyuz?

Diğer bir durum da apartmanda merkezi turksat uydusu var çatıda ayrıca balkona çanak takmak da yasak. Eutelsat uydusunu nereye kurabiliyorsunuz?

Bu iki konuda bilgi alırsam paketi bende almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • humax 9505 bağlandı dün fakat kayıt menüsü deaktif. seçilmiyor usb flashdisk takılı olmasına rağmen.
    nasıl hallediyoruz bu sorunu bilen var mı?
  • keremali69 kullanıcısına yanıt
    Spor ekstra üyeliğini müşteri hizmetleri yetkilisiyle yapabildim.153 tl bir yıllık üyelik aldım.Kart işleminde son kullanım tarihinde yıl bölümünü girerken 2 haneli girmediğim için hata veriyormuş.Düzeltildi.Dıgı portal ayarını otomatik konumda yaptım.Facebooka giriş yapmaya çalıştım.Uygulama izinlerini verdim ama facebook seri numarasını girin diye bir menüyle karşılaştım.Bu seri numarası nerede yazıyor ve kumandadan nasıl giriliyor?Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • ben de bugun giriş+2 keyif+hd+film paketini 300 tl ye satın aldım digisel firmasından. Bakalım yarın kurmaya gelecekler bir sorun çıkmaz umarım.
    görevli bayandan 9505 getirmelerini rica ettim, 9505 getirmezler ise iade edip 9505 le değiştirmelerini isteyeceğim.
  • Giriş paketi + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketi + spor extra + plus kutu

2 ay 19.99
    10 ay 88 tl.

digiturkün kenti kampanyası. spor extra istemezsseniz 17 tl düşüyor. 10 ay 71 tl ödüyorsunuz.
    plus kutuyu da özelllikle isterseniz veriyorlar. normalde standart hd kutu. ben hifi sitemi kullandığımı söyledim. standart kutu arıza veriyor.
    yayın eutosat.

0-850-840 73 73
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemre.46

Hocam bende bu paketten almak istiyorum ama bazı sorularım olacak. Öncelikle benim geçtiğimiz yıldan kalma digiturk kutum var. Normalde süper lig maçlarını da izliyordum fakat sene sonunda iptal ettirmek istediğimde telefondaki arkadaş süper lig maçları hariç belgesel çocuk ulusal kanalları ücretsiz olarak verdi. Yani şu an lig hariç diğer yayınları ücretsiz izliyorum ve hala digiturk üyesiyim. Bu durum sorun teşkil eder mi yoksa o kutuyu çıkarıp bunu takabiliyor muyuz?

Diğer bir durum da apartmanda merkezi turksat uydusu var çatıda ayrıca balkona çanak takmak da yasak. Eutelsat uydusunu nereye kurabiliyorsunuz?

Bu iki konuda bilgi alırsam paketi bende almayı düşünüyorum.

Merhaba çatıya eutelsat anteni takılıp merkezi sistem kablonuz direkt ona takılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

humax 9505 bağlandı dün fakat kayıt menüsü deaktif. seçilmiyor usb flashdisk takılı olmasına rağmen.

sorunu çözdünüz mü 16 gb flash disk aynı sorun var ancak 1 tb usb disk takınca sıkıntı yok yani usb diskle mi kayıt yapılıyor illa flash disk olmuyor mu?
  • Bende bugün konuştum çok iyi fiyat humax 9505 varmi dedim daha gelmedi dediler ama taktiran olmuş 9505 9505 vermezlerse bende almam

• Arkadaşlar online işlemlere girişte hata alan var mı. Şifre değiştirmeme rağmen yine de giremiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Arkadaşlar online işlemlere girişte hata alan var mı. Şifre değiştirmeme rağmen yine de giremiyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Bende 2 gün önce giremedim, sistemlerinde bir sorun var sanırım

• bu yükseltme cihazları normalde uydudan sonra takılır daha doğrusu uydudan gelen kablonun receivera yakın tarafına değil uyduya yakın tarafına takılır ...

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Ben de bu paketi aldım 15 gün felan oldu daha sıkıntı yok humax 9504 kutu var memnunum hd yayın güzel Kanallarda sıkıntı yok ayrıca film ve tüm .Mac'leri aldım aylık 16 film + 10 tüm süperlig maçlarına ekstra ödeme yapıcam

Film paketini değiştirme şansımız var mı başka bir paketle yoksa iptal mı etmemiz lazım ?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bende 9502 var. 9505 ile arasındaki fark nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: syhsiyah

quote:

Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar

humax 9505 bağlandı dün fakat kayıt menüsü deaktif. seçilmiyor usb flashdisk takılı olmasına rağmen.

sorunu çözdünüz mü 16 gb flash disk aynı sorun var ancak 1 tb usb disk takınca sıkıntı yok yani usb diskle mi kayıt yapılıyor illa flash disk olmuyor mu?

usbye kayıt yapmıyor.

harici harddiskim var 500 gb ama onun da yarısı dolu. o verileri kaybetmeden hem kayıt için kullanıp hem verileri orada saklamaya devam etmenin bir yolu var mı acaba.
  • Kampanya devam ediyor mu? Ediyorsa hangi şartlarda ve fiyatta devam ediyor bilgi almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

Kampanya devam ediyor mu? Ediyorsa hangi şartlarda ve fiyatta devam ediyor bilgi almak istiyorum

Merhaba kredi kartına 9 taksit seçenekleri ile devam ediyor. 600 TL

Giriş + 2Keyif+ Şampiyonlar + HD
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.