Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paraf yada denizbank bonusa taksit oluyor mu?
  • Aldik bakalim yarin ararlar artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı kanallarda(özellikle show tv ve trt kanalları) sinyal sorununu sık sık almaya başladım.Benim durumum da olan var mı?

Sorun için kimi aramam gerekli eve kurulama gelen servisi mi yoksa müsteri hizmetlerini mi sizce? Ekstra servis ücreti vermek istemiyorum gene eve gelince bunlar.Sonuçta kendileri kurulumu beceremediği için büyük ihtimal bu sorun
  • Ben de kurulumu dün yaptırdım. Sorun çıkmadı. Kanallar hemen açıldı. Mevcut paketlerimi online işlemlerde göremiyorum. Sözleşme de henüz yüklenmemiş. Sinema kanallarını pakete nasıl eklettirebilirim. Aylık ne kadar ücret çıkar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

Herkese selam,
    Şifre zarfını alıp henüz servis tarafından kurulum yapılmayan yada randevu alınmayan müşterimiz var mı?

Hüseyin Bey merhaba,

Benim yaklaşık 2 hafta olmasına rağmen kurulum yapılamadı.İstediğim Humax 9504 kutuyu bir türlü bulamıyorlar İstanbul'da.onu bulamazlarsa görüntü kalitesi iyi olan hangi kutuyu tavsiye edersiniz.Sagemcom kutuları ücretsiz alabilir miyiz veya alternatif olarak 9505 kutular daha mı iyidir 9504'ten görüntü bakımından?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • hüseyin bey merhaba

uydu alıcı olarak hangi uydu alıcı kuruyorlar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.devarne

quote:

Herkese selam,
    Şifre zarfını alıp henüz servis tarafından kurulum yapılmayan yada randevu alınmayan müşterimiz var mı?

Hüseyin Bey merhaba,

Benim yaklaşık 2 hafta olmasına rağmen kurulum yapılamadı.İstediğim Humax 9504 kutuyu bir türlü bulamıyorlar İstanbul'da.onu bulamazlarsa görüntü kalitesi iyi olan hangi kutuyu tavsiye edersiniz.Sagemcom kutuları ücretsiz alabilir miyiz veya alternatif olarak 9505 kutular daha mı iyidir 9504'ten görüntü bakımından?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bence sezon başında hangi kutu varsa kurdurun daha sonra kutu değişimi yapabilirsiniz. 9505 kutu çoğu serviste vardır. 9504 eski seri zor bulunur.

• Herkese Merhaba,
    Üyelik alan arkadaşlar; Donanım haberden bize ulaşıp ürün alan bütün arkadaşların üyeliklerini kontrol ettik. Biliyorsunuz ürün eutelsat üzerinden giriş + 2 keyif paketi + hd ve şampiyonlar paketidir. Bazı müşterilerimizde 3 keyif paketi eklendiği için bir keyif paketi Digiturk tarafından fatura edilmiş görünüyor. Ofisteki arkadaşlarımız ilave 1 keyif paketini siz mi eklettiniz? Yoksa kuruluma gelen servis size sormadan yanlışlıkla mı ekledi diye sizleri arıyorlar. Vereceğiniz cevaplara göre fatura iptali için başvuru yapacağız bilgilerinize
    saygılarımla
  • edit ; 2 keyif paketinde geçen ay ücret görünüyordu sistemden düzeltilmiş bilginize....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 8 Eylül 2015; 14:19:30 >
  • quote:

Herkese Merhaba,
    Üyelik alan arkadaşlar; Donanım haberden bize ulaşıp ürün alan bütün arkadaşların üyeliklerini kontrol ettik. Biliyorsunuz ürün eutelsat üzerinden giriş + 2 keyif paketi + hd ve şampiyonlar paketidir. Bazı müşterilerimizde 3 keyif paketi eklendiği için bir keyif paketi Digiturk tarafından fatura edilmiş görünüyor. Ofisteki arkadaşlarımız ilave 1 keyif paketini siz mi eklettiniz? Yoksa kuruluma gelen servis size sormadan yanlışlıkla mı ekledi diye sizleri arıyorlar. Vereceğiniz cevaplara göre fatura iptali için başvuru yapacağız bilgilerinize
    saygılarımla

Hüseyin Bey Merhaba,

Az önce bende kurulum yaptırdım. Dediğiniz gibi 3 adet keyif paketi gözüküyor ve benim istediğim keyif paketlerinde (Belgesel ve Sporsever) ücret gözüküyor. Müşteri hizmetlerini aradım bu konuda geri döneceklerini söylediler.

• quote:

Herkese selam,

ben varım.

Cumartesine randevu aldım haftaiçi evde olmadığım için.
  • uydu alıcı HD cihaz kurulum aktivasyon dahil mi bu fiyat . birde kampanya bitiminde cihaz bizde mi kalıyor ?

not : bu cihazla daha sonra turksat uydusu izlenebilir mi ?
  • Bugun kuruldu ama merkezi sistemde kalite ve sinyal dusuktu bir kuvvetlendirici takildi 50 lira aldilar 30 da aktivasyon bedeli 80 lira para verdim hesapta olmayan seyler cikti ortaya ama bana gore cihaz 20 lira etmez sikayet etmem gerekiyorsa edicem.liste fiyati boylemis dogruluk payi varmi

• Bende Digisel in izmir deki yerinden elden almıştım üyeliği ailem için. Ertesi gün gelip kurulum ve aktivasyon yapıldı, gayet memnun kaldık.
  • Merhaba dün telefonla satın aldım bugün geldiler kurulum yaptılar şu anda hiç bir sorun yok ancak online işlemlerde 2 keyif paketi için 4 er tl ücret görünüyor müşteri hizmelerinde görüştüğüm kişi bunların görünmemesi lazım dedi incelenme kaydı verdim hemen inceleyip dönüş yapacaklar sporekstra paketinide kredi kartına 9 taksit olarak 153 tlye 1 yıllık satın aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem16

Bugun kuruldu ama merkezi sistemde kalite ve sinyal dusuktu bir kuvvetlendirici takildi 50 lira aldilar 30 da aktivasyon bedeli 80 lira para verdim hesapta olmayan seyler cikti ortaya ama bana gore cihaz 20 lira etmez sikayet etmem gerekiyorsa edicem.liste fiyati boylemis dogruluk payi varmi

bir sinyal artırıcıya 50 kayme haaaa
    bu digi tam soyguncu arkadaş....
    keşke almasaydın.... istanbulda isen git karaköye 10 tl ye kralını alırsın.... internetten araştır orda bile en fazla olacağı 15 kayme
    ulan digi tam bir TOKATÇISIN arkadaş...

• cem16 kullanıcısına yanıt
    Yukarda merkezi sistem kutusunda başka boş giriş varmı.çıkar başka yere tak bakalım.her girişin sinyali farklı oluyo

• Valla cok ugrasti tak cikar biseyleri iptal etti yine cok yukselmedi en son bunu takti.adam catida ben evde uydu bulma cihaziyla tek tek denedik butun yollari halende bazi hd kanallarda kirilma var

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

uydu alıcı HD cihaz kurulum aktivasyon dahil mi bu fiyat . birde kampanya bitiminde cihaz bizde mi kalıyor ?

not : bu cihazla daha sonra turksat uydusu izlenebilir mi ?

30 TL aktivasyon bedeli kurmaya gelen servise ödersiniz.
    Üyelik iptalinde kutu Digiturk'e iade edilir.
  • Arkadaslar uyelik alanlar izledikleri hd yayinlari yazabilirlermi.keyif paketleriyle birlikte simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.