Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mediterranean_x

Digiturk kendinden beklenemyecek şekilde hızlı olarak döndü. Çocuk paketini iptal ettiler.

Son durumda bir tek 0,68 kr kaldı. O da yanlış hatırlamıyorsam faturada düşüyordu.

’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

Giriş + 2 keyif + HD+ Şampiyonlar paketine ilave olarak herhangi bir kanal yada paket almadığınız sürece 12 ay boyunca herhangi bir fatura çıkmaz.
    keyifli seyirler

• Arkadaşlar,
    Fiyat yukarı çıkacak almak isteyen var ise bugün alsın problem oldu bu kadar ucuz olması
  • kargo firmasına rağmen kurulum yapıldı sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enige -- 3 Aralık 2015; 20:54:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

Arkadaşlar,
    Fiyat yukarı çıkacak almak isteyen var ise bugün alsın problem oldu bu kadar ucuz olması

İyi aksamlar bu gece siparis verdim n11 den,su anda digi uyesiyim,3 ocakta sona eriyor bu üyeliğim.bunun son aktivasyon 31 aralıktı degil mi?Hemen aktive ettirmeyeceğim için servis yönlendirme işlemi nasıl olacak acaba ? Ayrıca uygun fiyat için teşekkurler % 15 N11 kuponuyla aylık 39 tl gibi bir fiyata geldi ki şu anki üyeliğimden bile uygun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: guven_35

quote:

Arkadaşlar,

İyi aksamlar bu gece siparis verdim n11 den,su anda digi uyesiyim,3 ocakta sona eriyor bu üyeliğim.bunun son aktivasyon 31 aralıktı degil mi?Hemen aktive ettirmeyeceğim için servis yönlendirme işlemi nasıl olacak acaba ? Ayrıca uygun fiyat için teşekkurler % 15 N11 kuponuyla aylık 39 tl gibi bir fiyata geldi ki şu anki üyeliğimden bile uygun ...

Merhaba,
    Gönderilen şifrenin en son 31 aralık 2015 tarihine kadar aktivasyon yapılması gerekir. Son günü beklememenizi tavsiye ederim yoğunluk olacaktır. Yönlendirme yapılan servisten randevu alabilirsiniz. Sizi arayacaktır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnverYigit

Hüseyin Bey,
    Evde yoktum kurulumu yapmışlar fakat keyif paketini belgesel+spor sever istemiştim müşteri hizmetlerini aradığımda öğrendim ki belgesel+çocuk açmışlar. Düzeltemiyorlarmış müşteri hizmetleri kodlu kampanya olduğu için. Yardımcı olur musunuz? @hüseyinekdi

Merhaba,
    Müşteri hizmetlerine servisin yanlış açtığı bilgisini verin kayıt oluşturun mutlaka dönüş yapıp düzelteceklerdir.

Hüseyin Bey dediğiniz kayıtı açtırdım şuan bütün paketleri silmişler çok acil iletişim bekliyorum....

• Merhaba hüseyin bey, geçen gün kargo firmasının azizliğine uğradığımı sizin firmayı arayarak belirtmiştim ve hala kargonun yaptığı adilikten dolayı faturamı ve aktivasyn kodumun bulunan zarfı almadım. Adam gibi o kadar kargo firması varken neden MNG ile çalışırsınız anlamış değilim. Lütfen kargo firmasıyla görüşüp zarfımın tarafıma ivedilikle ulaşmasını sağlayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enige

Merhaba hüseyin bey, geçen gün kargo firmasının azizliğine uğradığımı sizin firmayı arayarak belirtmiştim ve hala kargonun yaptığı adilikten dolayı faturamı ve aktivasyn kodumun bulunan zarfı almadım. Adam gibi o kadar kargo firması varken neden MNG ile çalışırsınız anlamış değilim. Lütfen kargo firmasıyla görüşüp zarfımın tarafıma ivedilikle ulaşmasını sağlayınız.

Kargo firmasına bilgi verildi.
  • quote:

quote:

quote:

Hüseyin Bey,
    Evde yoktum kurulumu yapmışlar fakat keyif paketini belgesel+spor sever istemiştim müşteri hizmetlerini aradığımda öğrendim ki belgesel+çocuk açmışlar. Düzeltemiyorlarmış müşteri hizmetleri kodlu kampanya olduğu için. Yardımcı olur musunuz? @hüseyinekdi

Merhaba,
    Müşteri hizmetlerine servisin yanlış açtığı bilgisini verin kayıt oluşturun mutlaka dönüş yapıp düzelteceklerdir.

Hüseyin Bey dediğiniz kayıtı açtırdım şuan bütün paketleri silmişler çok acil iletişim bekliyorum....

02324464648 bize ulaşabilirsiniz. Sorun neyse hemen müdahele etmeye çalışırız. Buradan isim üye no vs göremiyoruz.

• arkadaşlar kullanmayacağınız n11 hediye çekiniz varsa talibim, vermek isteyen olursa sevinirim.
  • arkadaşlar eutelsat digitürk türksatta da açar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadist26

arkadaşlar eutelsat digitürk türksatta da açar mı ?

Merhaba,
    Üyelikler hangi uyduda açıldıysa bir daha değişmez. Göstermez
  • Aktivasyonla ilgili sıkıntı yaşayan tek ben miyim acaba?

Digiturk pişmanlıktır!
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar benimde üyeliğim Ocak 2016'da bitiyor ve yenileyeceğim, aşağıdaki resimde ödediğim ifyatlar ve taahhüt bitiş tarihleri mevcut lig tv biterken sporekstra ve film paketlerinin taahhüt süresi bitmiyor, ben bu yıllık paketi kendi üyeliğime entegre edebilitrmiyim, giriş paketi+sporsever+şampiyonlar paketi Ocakta bitieceğinden bunların yerine ve devam eden iki paket üstüne bu kampanyayı ekleyebilir miyim ?

’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exalted1903 -- 9 Aralık 2015; 17:42:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguron

Aktivasyonla ilgili sıkıntı yaşayan tek ben miyim acaba?

Digiturk pişmanlıktır!

Yaşadığınız sıkıntı nedir? Bizimle ilgili birşeymi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exalted1903

Merhabalar benimde üyeliğim Ocak 2016'da bitiyor ve yenileyeceğim, aşağıdaki resimde ödediğim ifyatlar ve taahhüt bitiş tarihleri mevcut lig tv biterken sporekstra ve film paketlerinin taahhüt süresi bitmiyor, ben bu yıllık paketi kendi üyeliğime entegre edebilitrmiyim, giriş paketi+sporsever+şampiyonlar paketi Ocakta bitieceğinden bunların yerine ve devam eden iki paket üstüne bu kampanyayı ekleyebilir miyim ?

Merhaba,
    Ürün yeni üyelikler için geçerlidir. Mevcut üyeliğe entegre edilmez.

• quote:

quote:

Digiturk pişmanlıktır!

Sıkıntı Digiturk'ün hala aktivasyon yapmaması. Sizin arkadaşların da haberi var ama çözülebilmiş değil. Mobil terminal ve bayi ekranı hata veriyor, merkez ise bu kampanyanın süresi dolmuş diyor. Anlamadim hiçbir şey.

• quote:

quote:

quote:

Digiturk pişmanlıktır!

Sıkıntı Digiturk'ün hala aktivasyon yapmaması. Sizin arkadaşların da haberi var ama çözülebilmiş değil. Mobil terminal ve bayi ekranı hata veriyor, merkez ise bu kampanyanın süresi dolmuş diyor. Anlamadim hiçbir şey.

Bu kampanyanın aktivasyonu mobil terminalden değil ofisten yapmaları gerekiyor. Servislere bilgi veriliyor. Sanırım gelen personeli bilgilendirmediler. Bize 02324464648 numaralı telefondan ulaşıp bilgilerinizi verirseniz işlemi hızlandıralım .

• Ürünü n11 den kaldırmak zorunda kaldık. 02324464648 numaralı telefonumuzu arayarak maximum, world ve bonus özellikli kartlarınız ile 1 ve 9 taksite imkanı ile alabilirsiniz.
    Eutelsat Giriş + 2 Keyif +HD + Şampiyonlar paketi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Digiturk pişmanlıktır!

Bu kampanyanın aktivasyonu mobil terminalden değil ofisten yapmaları gerekiyor. Servislere bilgi veriliyor. Sanırım gelen personeli bilgilendirmediler. Bize 02324464648 numaralı telefondan ulaşıp bilgilerinizi verirseniz işlemi hızlandıralım .

Dün mobil terminal ve ofis aktivasyonu denenip hata alındıktan sonra hem ben hem de servis sizin arkadaşlarla iletişime geçtik. Servis sürekli saat verdi aktivasyonun gerçekleşeceğine dair. En son 20.00 civarı arayıp bugüne kaldığı söylendi. Bugün de henüz bir ses yok. 1 saate kadar ararım sizi ve kendi servisimi. İyi günler.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.