Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiyat n11 deki gibi mi ? Ne kadardan alabileceğiz bu numaradan ulaştığımızda.Keşke kaldırmasaydınız puan ve indirim falan bizim yararımıza oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkntt

fiyat n11 deki gibi mi ? Ne kadardan alabileceğiz bu numaradan ulaştığımızda.Keşke kaldırmasaydınız puan ve indirim falan bizim yararımıza oluyordu

Merhaba,
    Ofisimizdende aynı fiyata alabilirsiniz. Ürünü geçici olarak koyabiliriz. Detaylı bilgiyi 02324464648 den alabilirsiniz.
  • Bugün 23:59'a kadar n11'de % 11 indirim var!... Giriş + 2 Keyif+HD+Şampiyonlar paketini 488 TL alabilirsiniz.
    Fırsat çok iyi

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-yillik-ligtv-hd-eutelsat-P62493111
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    hüseyin bey pm attım size, bilginize..
  • az önce aldım ürünü.488 TL ye geldi
  • Vay bee Ağustos da peşin 600 e almıştım o zamanlar n11 de 649 du,şanslısınız gençler bence kaçırmayın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %25 indirimle 411 tl ye geliyor alamıyorum (Galatasaray dan hiç ümidim olmadığı için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maccik -- 11 Aralık 2015; 18:42:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermn2381

az önce aldım ürünü.488 TL ye geldi

Keyifli seyirler
  • Az önce digiturk servisi geldi aktive etti ancak ben çocuk paketi istiyordum belgesel ile birlikte ancak otomatik olarak belgesel ile sporsever paketi seçilmiş.müöteri hizmetlerini aramamı istedi kurulumu yapan servis..aradım 2 keyif paketiminde ücretli olduğunu hediye olmadığını söyledi kayıt açtılar..ilk günden soğudum digiturkten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    biraz önce n11 den siparişi geçmiş bulunmaktayım.Teşekkür ederim ilginiz için.Malum Haftasonu kargo beklemeden şifreyi arayıp öğrenebilme imkanım var mı?
  • hüseyin hocam bende bugün n11 den satın aldım.Kargo ile ilgli bilgiyi pm den verdim.
    desteğini rica ediyorum.hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monodoks

hüseyin hocam bende bugün n11 den satın aldım.Kargo ile ilgli bilgiyi pm den verdim.
    desteğini rica ediyorum.hayırlı satışlar.

Teşekkürler Keyifli seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkntt

biraz önce n11 den siparişi geçmiş bulunmaktayım.Teşekkür ederim ilginiz için.Malum Haftasonu kargo beklemeden şifreyi arayıp öğrenebilme imkanım var mı?

Merhaba,
    0232446448 merkezimizi arayıp kargo gelmeden kurulum için sipariş numaranızı vererek gönderdiğimiz şifreyi alabilirsiniz.
    teşekkürler henüz servis arayıp irtibata geçmedi geçtiğinde öğrenirirm.İyi günler Hayırlır satışlar
  • Dün aldım,bugün kurulum yapılıyor.Şimdilik herşey yolunda.izlemeye başladığımda bilgi vereceğim.teşekkürler.
  • şu an sorunsuz izliyorum Lig Tv'yi.teşekkürler.
  • cuma gece aldım ctesi öğlen izlemeye başladık çok teşekkürler
  • xxzero kullanıcısına yanıt
    merhaba.ben de aynı durumdayım.keyif paketleri ücretli görünüyor,kayıt açtılar,arayacaklarını söylediler.sizi aradılar mı?
  • Paketi n11 üzerinden %11 indirimli olarak cuma günü satın aldım, cumartesi günü kurulum yapıldı, sorunsuz olarak izliyorum, fiyat gerçekten çok iyi.

Teşekkürler.
  • merhaba n11 linkinde satışa kapandı yazıyor bittimi bu ürün?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.