Bildirim
EN UCUZ MÜZİK TESİSATI YARDIM EDİNNN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ucuz olarak;alpinin kırmızı bir amfisi var 30 ytlye bulursun,yine 30 ytl ile bir subwoofer alırsın arka pandizotu kestirip koyarsın,sağdan soldan biraz kablo birleştirerek amfiyi bağlarsın ve ses çıkar
en ucuz tesisat böyle olur.. -
PEKİ ARKADAŞLAR İSTANBULDA KOMPLE ÇIKMA OTO MÜZİK SİSTEMİ SATAN YERLER VARMIŞ İKİNCİ EL ÖYLE YERLERİN ADRESİNİ BİLEN VARSA VE DE YOLLARSA ÇOK SEVİNİRİM -
arkadaşım ucuz ürünler bulursun da ucuza nerede döşeteceksin?
Uygun işçilik alan bir yer bulursun bizim de haberimiz olsun. -
arkadaşlar tesisatı kendim döşeyeceyim zaten elektrik bölümü yükseek okul bitirdim şimdi otomotiv öğretmenliği okuyorum döşemek için sadece malzeme masrafım olcak -
arkadaşım TOPKAPI ya gitmeni öneririm ; istediğin herşeyi orada bulabilirsin. -
benim arabaya da bir amfi takar mısın 100YTL den fazla işçilik istedi adam.
Doğubanka da bir bak imkanın varsa ben teybi de hoparlörleri de oradan aldım. (istanbuldamıydın)
quote:
Orjinalden alıntı: too fast
arkadaşlar tesisatı kendim döşeyeceyim zaten elektrik bölümü yükseek okul bitirdim şimdi otomotiv öğretmenliği okuyorum döşemek için sadece malzeme masrafım olcak
-
quote:
Orjinalden alıntı: xeon82
benim arabaya da bir amfi takar mısın 100YTL den fazla işçilik istedi adam.
Doğubanka da bir bak imkanın varsa ben teybi de hoparlörleri de oradan aldım. (istanbuldamıydın)
quote:
arkadaşlar tesisatı kendim döşeyeceyim zaten elektrik bölümü yükseek okul bitirdim şimdi otomotiv öğretmenliği okuyorum döşemek için sadece malzeme masrafım olcak
ben şuan karabükteyim asten balıkesirliyim senin iş biraz yaş gibi ama balıkesir veye karabüğe gelebilirsen yardımcı olurum
-
peki forum bölümğünde alış-veirş yapabiliyomuyuz yapılıyosa 2. el amfi veya woofer satmak isteyen varsa burdan bana ulaşabilir. -
Arkadaşım düşünüp teklif etmen yeter
Bu arada doğubanka gidemeyeceksin anladığım kadarıyla. karabükte doğubank yok
Burda tanıdık varsa doğubanktan aldırmanı tavsiye ederim ucuz oluyor, yada hemalhemsat veya gittigidiyordan da ucuza bulursun sanırım.
quote:
ben şuan karabükteyim asten balıkesirliyim senin iş biraz yaş gibi ama balıkesir veye karabüğe gelebilirsen yardımcı olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon82 -- 8 Aralık 2006; 11:09:57 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: R daMaRı CHaTLaK
arkadaşım TOPKAPI ya gitmeni öneririm ; istediğin herşeyi orada bulabilirsin.
topkapının neresinde? -
quote:
PEKİ ARKADAŞLAR İSTANBULDA KOMPLE ÇIKMA OTO MÜZİK SİSTEMİ SATAN YERLER VARMIŞ İKİNCİ EL ÖYLE YERLERİN ADRESİNİ BİLEN VARSA VE DE YOLLARSA ÇOK SEVİNİRİM
Dikkat et çıkma müzik seti alacağım diye hırsızlık malı alma sonra başın ağrır -
paki çalıntı olup olmadığını nerden anlıcaz zaten teyp almıycam ben sadece woofer ve amfi almayı düşünüyorum woofer ve amfi de olsa sorun çıkar mı???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X