Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
87
Favori
45.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve şu rus psn sayfasında da işlemleri resimli bir şekilde anlatırsan 10.numara olur çünkü çoğu insan rus sayfası Rusça olduğu için nasıl yapılacağını bilmiyor ben de dahil

• Yandex browser kurun yerinize turkceye cevirsin.

• Arkadaslar benim takildigim yandeks hesabina bagli kartta para olmasi yeterlimi yoksa karttan yandeks hesabinin icine para atmakmi lazim oyle biseymi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik001981

Arkadaslar benim takildigim yandeks hesabina bagli kartta para olmasi yeterlimi yoksa karttan yandeks hesabinin icine para atmakmi lazim oyle biseymi var

Kartta para olsa yeterli yandex sadece aracı karttan çekip psn ye aktarıyor.

• Endonezya psn öldü mü

• Kısmen öyle gözüküyor.
  • arkadaslar yıllık psn plus fiyatı ne kadar.... ofisde hemen hemen tüm oyun sayfaları engelli ;)
  • Paypal ile yapilan alisverislerde bi ban riski var mi?

• nerde o eski nfs oyunları maalesef driveclub a kaldık oda yağmur efekti olmadan grafikler çok kötü....
  • Rus pasaportu olmayan kişiler tanımlama işlemini kimlik bilgilerini yandexe göndererek de yapabiliyorlarmış. İçime sinmediği için tr psn de kazıklanmak istemediğim için beklemeye devam edeceğim.
  • Büyük indirimler yarın gece bitiyor.Elinizi çabuk tutmanızı öneririm.Ben GTA ve BF4 aldım.

• SofiaAuditore kullanıcısına yanıt
    yandexten cüzdana para yükleyip mi yaptınız

yoksa direk kartınızı yandexe tanıtıp karttan kullanacağı kadarını mı çekti? psn

alttaki videodaki gibi psn üzerindende alınabiliyor galiba
    https://www.youtube.com/watch?v=KOTA8kOg5O0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeKinG -- 16 Şubat 2016; 19:49:02 >
  • WeKinG kullanıcısına yanıt
    Konuda anlatıldığı gibi yaptım.Psn otomatik yönlendiriyor yandex money'e ekstradan para yüklemenize gerek yok.
  • Psn uzerinden direk aliniyor sanirim ama cuzdana para eklemde her sefer icin 49rub aliyor. 1000+49 rub. Ama direk cekimde komisyon aliyormu bilmiyorum.

• WeKinG kullanıcısına yanıt
    Hocam vıdeoyu koymanız cok güzel oldu otomatik yandekse yonlendirdi oyun nekadarsa parasıni cekti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevik001981 kullanıcısına yanıt
    Bilgi verdiğiniz için teşekkürler bende alacağım sizin gibi nasip olursa hayırlı olsun
  • Ben de dragon age aldım.Hadi hayırlisı olsun :D

• Yandex money sanal karti actim. Cvc s.k.t filan hepsi geldi. Gittim sallama rus paypal actim. Sona snal oraya ekledim. Lakin urun veya para ekle dedigimde hata verdi. Neden??? Nicin?? Sebebi neydi ki?

• Oyunlar rusya diliylemi ingilizce diliyle mi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.