Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
87
Favori
45.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu hazırlayan arkadaşa teşekkürler iyi oldu bu ön siparişlerde ındırımlerde ve türkçe oyunlarda on numara oldu Endonezya kapandığına göre burayı somurebılırız.

Keşke kendi psn nımızde fiyatlar 150 tl olsa (yeni çıkanlar) ve diğer eski oyunlar uygun olsa ama malesef psn psn ülke ülke degısıtırıp duruyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rus psn hesabını nasıl açıyorsunuz?
  • TR psn le aynı herhal de hiç bir fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieAnotherDayz

TR psn le aynı herhal de hiç bir fark yok

Bi kaç gün önce fifa 16 yı 58 liradan aldık

• 1yıllık psn üyeliği nekadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, talep doğrultusunda istenilen miktar kadar dolu cüzdan satışı yapılmaktadır.

• faydalı konu
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    Oyun da Tr dil var mı?

• Faydalı konu elinize sağlık en ucuz oyunlar rus psn'de

• Rus psn indirimlerini nasıl takip ederiz ? Hem buraya da bildirebiliriz böylece. Rus psn'de birşey anlaşılmıyor kolay kolay malumunuz
  • Forumdan Maturax adlı arkadaşımızın yaptığı çok güzel bi çalışma var, şuradan takip edebilirsiniz
    Konu linki:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108156838&p=1
    site linki: psn4.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In_ceron -- 20 Şubat 2016; 9:50:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieAnotherDayz

Oyun da Tr dil var mı?

Evet var

• unrealhead U kullanıcısına yanıt
    Endo konusuna yazmisin ona lafim yok burda adam konu acmis komisyonsuz kk ile alisveris yapmanin yontemi diye zaten adam anlatmis nasil yapildigini insan gibi sana burdan ekmek cikmaz dedik konu komisyonsuz alisveris konusu gelip dalga gecer gibi komisyon istiyosun bizde o is zor bu konuda diyince amip oluyoruz senin mantaliten nedir onu merak ediyorum

Herkes istedigini yazabilir bizde goruslerimizi yazariz zoruna gidicek yastaysan bence forumda daha fazla yorum yazmaki adam sansinlar

• konunun başında anlatıldığı gibi eksiksiz yaptım ve sorunsuz 200ruble yükledim. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. benim bi sorum olacak, cep telefonuma bi cvc kodu ve tarihi geldi. bu ne işe yarıyor? saklamak gerekir mi?
  • Arkadaşlar Rus psnde 2 tane black ops 3 var biri 1.799 Ruble diğeri 1.899 ruble arasında ne fark var bunların ?
  • Watch Dogs kaç ruble bakabilecek var mı ?
  • Berkæn kullanıcısına yanıt
    psn4.com

• quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

konunun başında anlatıldığı gibi eksiksiz yaptım ve sorunsuz 200ruble yükledim. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. benim bi sorum olacak, cep telefonuma bi cvc kodu ve tarihi geldi. bu ne işe yarıyor? saklamak gerekir mi?

o önemsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-S-D

psn4.com

siteyi bilmiyordum sağolasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

konunun başında anlatıldığı gibi eksiksiz yaptım ve sorunsuz 200ruble yükledim. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. benim bi sorum olacak, cep telefonuma bi cvc kodu ve tarihi geldi. bu ne işe yarıyor? saklamak gerekir mi?

o önemsiz

eyvallah saolasın
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.