Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.167
Cevap
87
Favori
45.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rus psn den şimdi bi division gold Edition alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus psn hesabı nasıl açılıyor konusunu bulamadım ve ininal ile alışveriş yapabiliyoruz değilmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım hitman full experience önsiparişini verdim. cüzdana da 3200ruble yükledim, 121tl tuttu toplamda. emek veren herkese sonsuz teşekkürler.
  • Bende sırf deneme olsun diye AC:Freedom Cry aldım 15 liraya falan geldi, tr'de de 18 lira mı ne.Sorun olmadı ps4'de de hesaba girdim şu an her şey normal ama rusça ayrı bi şey hiç bir şey anlamamak çok koyuyor adama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanAhmet96

Bende sırf deneme olsun diye AC:Freedom Cry aldım 15 liraya falan geldi, tr'de de 18 lira mı ne.Sorun olmadı ps4'de de hesaba girdim şu an her şey normal ama rusça ayrı bi şey hiç bir şey anlamamak çok koyuyor adama.

dil değiştirme seçenekleri olması lazım. CUSA kodu tr psndeki ile aynı. ingilizce vardır kesin. eğer ayarları bulamıyosan cepten google translate uygulamasından kamera ile çeviri yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRnTuNeS -- 6 Mart 2016; 18:15:43 >
  • PayPal kabulk ediyor mu ? Kredi karti yok bende :D
  • KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Oyunun CUSA koduna bakarak aldım bilerek, tr'de de aynı rus'da da, daha indirmedim zaten.Rusça olayı ps4'te rus hesabına geçince oluyor orada hiç bir şey anlamıyorum :D
  • SultanAhmet96 kullanıcısına yanıt
    Makina dili turkce ve oyunu actiginizda oyun rusca mi aciliyor? Cusa kodu ayni olmasina ragmen?

• quote:

Oyunun CUSA koduna bakarak aldım bilerek, tr'de de aynı rus'da da, daha indirmedim zaten.Rusça olayı ps4'te rus hesabına geçince oluyor orada hiç bir şey anlamıyorum :D

aynen rus ps store da bende hicbisi anlamiyom. telefonda google translate sagolsun kamerayla canli ceviri sayesinde cozuyorum biraz. yoksa sikinti dedigin gibi :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • biraz ugrastım ama hallettim kartı ekledım the division u alıcam konuyu acan arkadasa teşşekurler ilerleyen zamanlarda bi arkadaş video cekerse baya kolaylık olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratabaka -- 6 Mart 2016; 21:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

Makina dili turkce ve oyunu actiginizda oyun rusca mi aciliyor? Cusa kodu ayni olmasina ragmen?

Makina dili Türkçe evet ama asıl TR hesabından Rus hesabına geçince makinadaki bütün yazıların dili Rusça oluyor, oyunu daha indirip oynamadığım için bir şey diyemiyorum ama onun CUSA kodu TR ve RUS psn'de aynıydı oyunun dilinde de çok büyük bir ihtimalle (hatta kesin bile olabilir) İngilizce seçenekte mevcuttur.
  • Assassin's Creed Syndicate CUSA kodunu bulamadım bilen varmı Türkiyedekiyle aynımı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: commonfile

Assassin's Creed Syndicate CUSA kodunu bulamadım bilen varmı Türkiyedekiyle aynımı ?

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/assassin's-creed-syndicate/cid=EP0001-CUSA02376_00-ACVPOSTSTANDEURP=====>TR PSN

https://store.playstation.com/#!/ru-ru/%d0%b8%d0%b3%d1%80%d1%8b/assassin's-creed-%d1%81%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d1%82/cid=EP0001-CUSA02377_00-ACVPOSTSTANDUKRU==>RUS PSN

https://store.playstation.com/#!/en-us/games/assassin%e2%80%99s-creed-syndicate/cid=UP0001-CUSA02389_00-ACVICTORYGAMEPS4===>US PSN

Hepsinde de farklı kodlar, Rus'dan alsan büyük ihtimalle sıkıntı olur.

• Eyvallah sağolasın

• Psn plus fiyatlarına ne kadar?

• Rus originde battlefield aldığımda vpnsiz serverlara giremiyordum. berbattı bidaha da oradan almadım (battlefieldı tek kastediyorum) . Ps4 te de böyle mi vpn şart mı yani bfta.
  • stophart kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz online oynuyorum Rus psn den aldığım Bf4ü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

Makina dili Türkçe evet ama asıl TR hesabından Rus hesabına geçince makinadaki bütün yazıların dili Rusça oluyor, oyunu daha indirip oynamadığım için bir şey diyemiyorum ama onun CUSA kodu TR ve RUS psn'de aynıydı oyunun dilinde de çok büyük bir ihtimalle (hatta kesin bile olabilir) İngilizce seçenekte mevcuttur.

Rus hesabını oyun satın almak dışında kullanmana gerek yok zaten. Cusa kodu aynı olduğu sürece TR PSN de sıkıntı yaşamadan ingilizce ve hatta türkçe dil desteği varsa türkçe de oynarsın. Her hangi bir ayar gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cey100 -- 7 Mart 2016; 17:37:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: In_ceron

Sorunsuz online oynuyorum Rus psn den aldığım Bf4ü

harika bir haber oldu hocam, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stophart -- 7 Mart 2016; 18:32:29 >
  • Oldu bu iş rehberi hazırlayan arkadaşa çok teşekkür ediyorum eline koluna yüreğine sağlık tek tek aynı şekil de uyguladım sorunsuz bir şekilde hitman için 3200 ruble hesaba attım enpara ile attım ama encard harcamasında yandex wallet olarak gözüküyor psn store olarak gözükmüyor bu yüzden enpara indiriminden faydalanamıyoruz olsun buna da şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan3734 -- 7 Mart 2016; 21:49:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.