Şimdi Ara

En Ucuz Oyun Alma Rehberi RUS PSN (Ultimate konu)(komisyonsuz) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
88
Favori
45.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26 eylülde ilk mesajda tarif edildiği şekilde fifa almıştım. bugün aynı yandex ile bf1 almayı denedim, yandex pasaport istedi. Yeni bir yandex hesabı açarak aynı kredi kartımı onla ilişkilendirip, sözkonusu yandex kartını psne tanımlayarak, psn üzerinden satın almayı sorunsuz tamamladım.

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeka -- 14 Ekim 2016; 20:18:05 >
  • Bf1 gecen kardeslik konusunda satis vardi bir tanesi tr destegi yok diye yorum.yazmiş rus store den alinan bf1 için.acana dogruluk payi varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yandexmoney hesabı actım kartı ekledim aksam ps4 üzerinden almayı deniyicem

• quote:

Orijinalden alıntı: cevik001981

Bf1 gecen kardeslik konusunda satis vardi bir tanesi tr destegi yok diye yorum.yazmiş rus store den alinan bf1 için.acana dogruluk payi varmi

Doğruluk payı olabilir. Çünkü EA yapımcısı bölgeye göre dil desteği veriyor. Cod black op3 da olmuştu mesela. Rusya da İngilizce bile yok. Yapımcı farklı elbette ama bf1 de de bu yola başvurabilirler. Şuan için oyun kodu tr ile aynı. O da değişebilir. ben arabistandan bölge kodu aynı diye Fifa17 aldım. Oyun çıktıktan sonra kodu değişti. Sadece ingilizce ve arapça dil var.Asya bölgesi(25gb)hariç her yerde bf1 42,4 gb olarak görünüyor. Belki us de bile tr dil olabilir. Yani ne olacağı anca çıktıktan sonra belli olur. O yüzden acele etmeye gerek yok

• isocan01 kullanıcısına yanıt
    Tamam saol kardesim

• Biraz önce yeni yandex money hesabı acıp sorunsuz bi şekilde aldım bf1 deluxe 4999ruble 250tl
    Bu mesaja eklenen görseller:

• cevik001981 kullanıcısına yanıt
    Oyunu almadan tr-rus psn lerin CUS kodlarına bakın eğer iki kod birebir aynıysa Türkçe desteği kesin oluyor.
  • lethaltouch kullanıcısına yanıt
    quote:

TR: /tr-tr/oyunlar/battlefield-1-standart-/cid=EP0006-CUSA02387_00-STRDBUNDLE000000
    RUS: /ru-ru/b5-battlefield-1/cid=EP0006-CUSA02387_00-STRDBUNDLE000000
    AEU: /en-ae/games/battlefield-1-standard-edition/cid=EP0006-CUSA02387_00-STRDBUNDLE000000

beyler benim kartlar calismiyor. Ne TR nede Yandex uzerinde RUS psnde. ama AEU da paypal olayi var ve kartim tanimli olan paypal hesabim ekli bir AEU psn hesabim var.
    Soru su; oyunu ordan alirsam kesin olarak Turkce olarak oynaya bilecekmiyim !?

tesekkurler.

• Son zamanlar da ENPARA ile alisveris yapaniniz var mi beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prestigi10

quote:

TR: /tr-tr/oyunlar/battlefield-1-standart-/cid=EP0006-CUSA02387_00-STRDBUNDLE000000
    AEU: /en-ae/games/battlefield-1-standard-edition/cid=EP0006-CUSA02387_00-STRDBUNDLE000000

beyler benim kartlar calismiyor. Ne TR nede Yandex uzerinde RUS psnde. ama AEU da paypal olayi var ve kartim tanimli olan paypal hesabim ekli bir AEU psn hesabim var.

tesekkurler.

Arap emirliklerine güvenmeyin. Tr ile ayni die bir adet Fifa ve Bir adet pes aldım. Oyunun çıktığı gün cusa kodları değişti. Sadece ingilizce ve arapça dil desteği var. Battlefield de de aynı şey olabilir. Dil seçenekleri açıklanmadan almayın derim. Bir de paypala kart ekli olması oyunu alacaksın anlamına gelmiyor. Çünkü paypal da çalışmıyor şuan hiç bir yerde. Parayı çekip geri yatırıyor karta yandexte olduğu gibi

• 1 saat önce yeni yandex money hesabı açarak 2.000 2.000 olmak üzere 4.000 yükleme yaptım ve battlefield1 satın alımını gerçekleştirdim.
    Sıkıntı yok arkadaşlar. Dikkat etmeniz gereken yandex money hesabına değil, yandex money hesabını kullanarak açmış olduğunuz rus psn üzerinden para yüklemek..

• Bende sıkıntısız aldım 2gün önce yorumları görünce korkmustum ama sıkıntısız alınıyor hala aynı degişen bişe yok

• quote:

Orijinalden alıntı: isocan01

quote:

quote:

tesekkurler.

Arap emirliklerine güvenmeyin. Tr ile ayni die bir adet Fifa ve Bir adet pes aldım. Oyunun çıktığı gün cusa kodları değişti. Sadece ingilizce ve arapça dil desteği var. Battlefield de de aynı şey olabilir. Dil seçenekleri açıklanmadan almayın derim. Bir de paypala kart ekli olması oyunu alacaksın anlamına gelmiyor. Çünkü paypal da çalışmıyor şuan hiç bir yerde. Parayı çekip geri yatırıyor karta yandexte olduğu gibi

sef sanirim arap bilriginden bi aciklama var.
    Bi bakar misiniz !?
    https://store.playstation.com/#!/en-ae/games/battlefield-1-standard-edition/cid=EP0006-CUSA02387_00-STRDBUNDLE000000
    Eger aciklama kesinse dogruluk payi yuzde 100 diye bilir miyiz?

Peki ya paypal!? Acaba pc den denesek olur mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isocan01

quote:

quote:

tesekkurler.

sef sanirim arap bilriginden bi aciklama var.
    Bi bakar misiniz !?
    https://store.playstation.com/#!/en-ae/games/battlefield-1-standard-edition/cid=EP0006-CUSA02387_00-STRDBUNDLE000000
    Eger aciklama kesinse dogruluk payi yuzde 100 diye bilir miyiz?

Peki ya paypal!? Acaba pc den denesek olur mu ?

Açıklama yeni yapılmış. Bir kaç gündür takip ediyorum. Ama paypal denedim almadı bir ay kadar önce. Gift card araştırmak gerekecek

• isocan01 kullanıcısına yanıt
    Bana bi arkadas saolsun pm atarak haber etti.
    Biliyorum daha once yazmiyordu. Bende Cusa karsilastirdim. Ama audio kisminda TR yok bu multideki Turk askerinin seslerini kapsamiyor degil mi ? yok demek ile! benim bildigim multi sesleri butun psn ulkeleridin mevcut!? onayliyor musun sef!?

Ben bu aksam deneyim yazarim paypal olayini pm den. arti bende arastirmalara basliyim gift kart icin. Bulan pm atsin ötekine sef!
  • muratabaka kullanıcısına yanıt
    Oyun içi erişilebilir şeylere ekstra 60 TL vermeyin arkadaşlar. Bi haritayı önce oynasan nolur dandik silahları hemen açsan nolur hiç birşey. Böyle para tuzağına düşmeyin hele ki forum üyeleri. Hani premium olsa alın da sadece silah skin vs paketlere 60 TL cidden yazık..

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    hocam bende almazdım haklısınız ama simdi calısıyorum ayın 18 19 izinliyim sonra calısmaya devam sırf erken 18nde acılıyor die aldım diyebilirm birde kardeşlikle aldıgımız icin 30 tl icin bi sonraki iznim 25nde ozaman kadar beklemek zor geldi diyelim :)
  • ben 2000 rub yükledim bir sıkıntı olmadı 2. yükleyişimde 1 saat oldu para hala cüzdana geçmedi yardım edicek birisi varmı?
  • Yandex cüzdana kart bilgilerini girdikten sonra bankadan gelen şifreyi girdiğimiz ekran açılıyo şifreyi yazıp gönder dedikten sonra Yandex cüzdan CVC kodu hatalı diye bi uyarı verip kartı eklemiyo. Tüm bilgileri doğru giriyorum. Zaten CVC kodu hatalı olsa beni banka sayfasına yönlendirmez bankadan şifre mesajıda gelmez. Bu sorunu yaşayan var mı? Daha önce aynı kartla fifa aldım sorun yaşamadım. Şimdi böyle bir hata alıyorum.

• yandex money değil ama plati ru'dan psn kartı alıp tanımlasam sıkıntı olur mu çünkü yandex olayı meşakkatli geldi biraz bana
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.