Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 543 (Bu ay: 1)
Epic Games Tr Desteği Felaketi
ayın 9 unda indirimlerde road 96 oyununu aldım bunda bir problem yok. 10-15 dakika daha indirimleri gezdim ve birkaç oyun daha seçtim. ama gel gelelim hata oluştu.acaba bankadan mı dedim aradım bir sıkıntı yok. başka 3 kartımı daha denedim yine alamadım.
bende ticket attım. böyle böyle sıkıntı yaşıyorum. bana dedikleri şeyler bunlar
- bankanı ara
- başka kart dene
-24 saat sonra dene
bunları tekrar tekrar söylüyorlar bana bankamı aradığımı ve farklı kart denediğimi defalarca tekrarladım ama anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. en son bana dedikleri sizin hesabınızdaki kart şüpheli görülmüş onun için kilitli . e kardeşim diyorum 10- 15 dakika önce bu kartla alışveriş yaptım. o nasıl oluyor. bana dedikleri şey hayır almamışsın. evet alışveriş kayıtlarıma bile bakamıyorlar ya da bakmayı bilmiyorlar. bi ara belki başka hesaba almışsındır farkında değilsindir bile dediler. bu cevabı verdiler Aptal yerine konmaya mı kızayım. adama aldığımı anlatıp vakit kaybettiğime mi. kısacası geçiştiriyorlar. ve hiç birşey yapmadan ticket ı kapatıyorlar. çözüm yok. anlayış yok. ve sadece müşteriye sen hatalısın ve aptalsın diyorlar.
şu anda indirimlerden oyun alamıyorum belki de hiç alamayacam çünkü kartlarım çalışmıyor sistemlerinde çalışır mı düzelir mi ona da dair bi işaret yok çünkü yetkili kişilerde bilmiyor
tabi burda şüpheli aktivite yapıp beni DOLANDIRICI yerine koymalarını ile geçiyorum.
Selamlar;
Play Station'a mail attım oyun iade süreci o şekilde işliyormuş. 48 saat içinde dönülceği söyleniyor. Ancak 5 gün geçmesine rağmen herhangi bir dönüş söz konusu değil. Bunun PS TR'nin kapanma süreci ile bir alakası mı var yoksa başka bir şey mi?. Başka türlü iade için başvurabilir miyim?
Xiomi Renkli Ampul Senkronizasyon Sorunu
Merhaba Yıllardır Mi Led Renkli Ampul Kullanıyorum.Daha çok Yeelight uygulaması ile kullanıyordum. Ancak geçtiğimiz gün 2 ampülüede uygulama bağlanamıyor. Daha önce birkaç kez böyle olmuş bi şekilde tekrar tanıtmıştım. Ancak bu sefer çıldırttı.
-hem yeelight hem de mi home uygulamaların denedim
-bölgeyi çin olarakta değiştirdim
-google dns leri atadım telefondan
-hem android hem ios uygulamalarını denedim
-uygulamaları sildim tekrar yükledim
-wifi şifrede özel bi harfte yok
önereceğiniz başka bir yöntem var mıdır. Zira sıtkım sıyrıldı.
|
Vodafone Tarifesi İptal Edilemiyor
|
|
Artık Bu Kadarı da Fazla
Türk Telekom Ttnet Port Saçmalığı
|
Tavsiye Tv Box
|
Türknet'ten Memnun musunuz?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 864
İkinci El Bölümü Mesajları: 90
Konularının görüntülenme sayısı: 14.865 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 342 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun