ayın 9 unda indirimlerde road 96 oyununu aldım bunda bir problem yok. 10-15 dakika daha indirimleri gezdim ve birkaç oyun daha seçtim. ama gel gelelim hata oluştu.acaba bankadan mı dedim aradım bir sıkıntı yok. başka 3 kartımı daha denedim yine alamadım. bende ticket attım. böyle böyle sıkıntı yaşıyorum. bana dedikleri şeyler bunlar - bankanı ara - başka kart dene -24 saat sonra dene bunları tekrar tekrar söylüyorlar bana bankamı aradığımı ve farklı kart denediğimi defalarca tekrarladım ama anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. en son bana dedikleri sizin hesabınızdaki kart şüpheli görülmüş onun için kilitli . e kardeşim diyorum 10- 15 dakika önce bu kartla alışveriş yaptım. o nasıl oluyor. bana dedikleri şey hayır almamışsın. evet alışveriş kayıtlarıma bile bakamıyorlar ya da bakmayı bilmiyorlar. bi ara belki başka hesaba almışsındır farkında değilsindir bile dediler. bu cevabı verdiler Aptal yerine konmaya mı kızayım. adama aldığımı anlatıp vakit kaybettiğime mi. kısacası geçiştiriyorlar. ve hiç birşey yapmadan ticket ı kapatıyorlar. çözüm yok. anlayış yok. ve sadece müşteriye sen hatalısın ve aptalsın diyorlar. şu anda indirimlerden oyun alamıyorum belki de hiç alamayacam çünkü kartlarım çalışmıyor sistemlerinde çalışır mı düzelir mi ona da dair bi işaret yok çünkü yetkili kişilerde bilmiyor tabi burda şüpheli aktivite yapıp beni DOLANDIRICI yerine koymalarını ile geçiyorum. |
Epic Games Tr Desteği Felaketi
-
-
Aynı problemi ben de yaşıyorum ki şuan konu açtım. 7 ekimde alışveriş yaptım sorun yok 11 ekimde alışveriş yaptım sorun yok. 13 ekimde denedim olmadı tekrar denedim gene olmadı.Sanal kart acaba dedim limit mi yok baktım var. Steam de kullandığım kartı denedim olmadı hesabı da bloke etti. Desteğe ulaştım oda çok zor oldu yok robot robot cevaplar. 24 saat bekleyin bekledim gene olmadı tekrar yazdım 48 saat bekleyin dediler. Bugün ayın 17 si hala problem var 0.dan başka bir epic hesabı açtım başka bir kredi kartı denedim başkasına ait onda da aynı sıkıntı yani bizlik bir durum yok.
Eşime hesap açtım onun kartı ile şimdi denedim ona da aynı şeyi diyor.
Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods
İlk hesap olduğu için canlı destek aktifti direk bağlandım ki artık ana hesabımdan bağlanamıyorum bile buraya.Şüpheli işlemden dolayı diyor iptal edildi .Nesi şüpheli ilk kez deniyorum her şey doğru steam de çalışıyor alışveriş yapıyorum.Çözemedim ben nu işi epic de destek vermiyor. Farklı metotlar ile alışveriş yapıyorum GPLAY mesela ama benim derdim aylık abonelik paketleri.Onu oradan alabilir mi bilmiyorum durduk yere abonelik iptal olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X