Bildirim
Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu açıklandı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adam akıllı bir oyun verildi sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adamlar bedava oyun veriyor ona bile eleştiri yapıyoruz 😁
29 Aralığa dikkat güzel oyun verebilir
Hangisiydi o ya dünkü mü ?
Onceki tarihlerde neler verildi
Hangisi o🤔
Evet
Dün verilen baya iyi bir oyun
Bence son gün daha iyi bir oyun olmalı.
Bende Amazon prime var. İlk gün çıktığından beri sahibim. Sürekli oyunlarını topluyorum kimse onun tırnağı olamaz. Şu ana kadar verdiğim paranın son kuruşunu bile hak ediyor. Sırf onun yüzünden ne alacaksam Amazon da var mı diye bakarım onda pahalı olsa bile Amazon dan alırım. Oyunlara hemen çıktığı gibi para vermem zaten geldikçe oynarım son satın aldığım oyun halo oyunudur ona da verdiğim para helal olsun zaten.
Bu ekonomide bu oyunları kurt gibi kapıyorlar emin olabilirsiniz. Biz senelerce böyle oyunların yüzüne bakmadık. Kendimi bildim bileli ücretsiz oyun nedir nasıl alınır bilmezdim şimdi programlarla takip ediyorum. Bu saatten sonra epic ve steam gibi platformlardan verilen ücretsiz oyunlar koleksiyon olur kimse kaçırmaz. Ülke ne hale geldi yeni oyun almak hayal oldu resmen :))
Hangi oyundu o?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Death Stranding
Bence de o ama olur da. Başka oyun söyler zannettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En iyisi Death Stranding verilenler arasında bide dün verilen FİST fena değil
steam, ubiconnect ve epic games. ayrıca gog ve humble bundle dan bile bir sürü para ile oyun aldım. amazon gaming den de alınabilir. hatta vaktim olsa xbox üyeliği yaparım. anlayacağın istediği oyunu oynamak isteyen fırsat bulur indirimi yakalar ve alır. epic in verdikleri ise tatlı minik hediyeler. sadece teşekkür etmek düşer bize.
Kesinlikle öyle ama 1000-2000 TL oyuna vermem bırakırım indirime düşsün veya prime den gelsin. Zaten kütüphanem o kadar geniş ki artık bitirene kadar yenileri geliyor.
biz de bir söz var bildiğine eminim. geç olsun güç olmasın. beklersek illaki düşüyor. cyberpunk 2077 yi ve detroit became human oyunlarını merak ediyordum, fırsatı epic den yakaladım ve ikisini 150 tl ye aldım. geç oldu ama ucuz oldu 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
adamlar bedava oyun veriyor ona bile eleştiri yapıyoruz 😁
|
bende monster notebook var 3050 ekran kartlı i7 11. nesil. haftada 1 kere açabiliyorum. evlenince olacak olan bu. hazırlıklı ol 😁
|
Benzer içerikler
- ses yükseltme programı
- instagram threads nedir
- instagram müzik ekleme sorunu
- telegram premium ücretsiz
- whatsapp durum kaç saniye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X