Şimdi Ara

Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ilk oynucam bitiricem diye bir şey yok. Daha çok şey ucuza kapattığımız yaz yaz bitmez. Yalnız sende iyi almışsın baya uygun. Cyberpunk neydi beeee 😁 fiyasko oldu bir de ilk başta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ebagirtan E kullanıcısına yanıt
    şu hali baya iyi ama detroit de baya iyiymiş. hatta netflix in rus dizisi better than us da ona benzer. hayatımın son 2 haftasını robotlar ele geçirdi. 🤣

• Geçenki fiyaskodan sonra epic gözümden düştü. :(

• dadofley kullanıcısına yanıt
    Bu ara god of war a sardım prime verse de hevesim gitse 😁 yoksa basip satın alıcam.

bir arkadaş ilk oyunu oynamadan son çıkanı oynama demişti. ondan hiç bakmadım nedir diye. 3 yaşında kızım var. akşamları onunla oynamaktan vakit kalmıyor 🤣

Ben evlenince ne yapicam diye düşünüyorum. Manga anime oyun pc.. İlerde hatun çocuk bunları görse 😁 ne der diye düşünmüyor değilim işte . Rtx 3060 li pc aldım bu sene sırf oyunlar filmler vs daha iyi görünsün diye. 😃 Tadını alınca neden 3080 e geçmedim diye kendime kızdım. Yalnız god of war da çocuk yanında oynanmaz. 😃 YouTube de videolarını izledim baya katliam var.

bende monster notebook var 3050 ekran kartlı i7 11. nesil. haftada 1 kere açabiliyorum. evlenince olacak olan bu. hazırlıklı ol 😁

• 29 Aralık'ta verilecek oyunu ben söyleyeyim. Assassin's Creed Origin. Hadi iyi akşamlar.

• Umit_22 kullanıcısına yanıt

O olursa yıkılırım daha 1 hafta önce steamden aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    😁 Yıkıldım şu an. Arada açıp beraber film izliyelim deyip oyuna dalmaktan açamam herhalde bende. Ryzen 7 6800h tercih ettim rtx3060 harika diyemem ama bütün işlerimi görüyortonla parayı verdim buna bir de görsün demi 😃

• Zaman geçsin evde pes turnuvalari yaparsin

• Cs go hepsin iyi hic günceligini yitirmiyor

• Bugünde mortal shell bedava verilcek

• Amazon Prime üyeliği olanlar için Dishonored 2 ücretsiz veriliyor.

• Dishonored olduğu kesinleşti. Keşke Origins oyununu verselerdi.

Zaten Dishonored 2 oyununu Amazon veriyor. 8 liraya abone olursanız Dishonored 2 oyununun kodunu alabilirsiniz.

Epic Games hediye paketindeki işaret, Dishonored oyununda karakterin elinin üzerindeki işaret.

Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 28 Aralık 2022; 20:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 Aralık 2022 Tarihinde Epic Games Dishonored oyununu dağıtacak.
    Kesin bilgi

Bence yanlışınız var, ben de evliyim, ama günde 1 ila 3 saat oyun oynayabiliyorum, çünkü orta okuldan beri oyunlara hevesliyim ve zamanında sıkı bir oyuncuydum, 1-3 saat süreden fazla zaten oturamıyorum, hem iş hem evden dolayı. Eşim buna eleştiri yapmıyor, çünkü bireyler evliliklerde kendilerine de zaman ayırmalı.

Evlenmeden önce belki saatlerce oynardım, ama sorunluluklar ve öncelikler değiştiği için zaten 3 saatten fazla zaman ayırınca diğer sorumluluklar aksıyor, bunun bilincinde olarak oyun oynamak çok sorun değil bence.

Hocam zaten oyun dünyasından kopmak çok zor, anlayışlı bir eş olursa her şey daha güzel oluyor, bunu tabii ki suistimal etmemek lazım.

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt
    3 yaşında bir kızınız varsa ve akşamları erken uyumuyorsa, gündüzleri de bakıcı ile olduğu için sizi sadece akşamları görüyorsa o sistem işlemiyor ne yazık ki 🤣

Hocam 2 aylık oğlumuz var bizim de, uslu duruyor neyse ki sancısı vs olmuyor çok, ilerleyen süreç nasıl olacak bilemiyorum tabi ki :), söylediğin gibi olabilir. Ailenizle beraber mutlu ve sağlıklı günler diliyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.