Şimdi Ara

Epic Games Satın Alma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

13.ekim günü epic den oyun almaya çalıştım ödeme hatası verdi

Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods

Kredi kartını kontrol ettiğimde hata olmadığını gördüm başka kredi kartı denedim aynı hata tekrarladı. 3-4 denemeden sonra satın alıma kapattı sanırım hesabı.Daha sonra desteğe yazdım ilk canlı bağlana bildim 10 yıldır ilk kez lazım oldu ve bağlandım. Canlı destek 24 saat bekleyin sorun düzelir dedi ve bugün burayız konu açıyorum. Ayın 17 si oldu defalarca destek ekibi ile görüştüm ve her seferinde bankayı suçladı.Bankaya herhangi bir ödeme isteği gitmiyor ama kartlar sağlam steam de hepsini denedim alışveriş yapıyor.

Gpay ödeme metodu ile ödemeyi havale yapıp oradan ödeme talebi açıyorum ve satın alıp gerçekleşiyor yani hesap alıma kapalı değil.

Bu durum çok kıllandırınca 0 dan yeni bir epic hesabı açtım onda denedim gene aynı hata

Looks like something went wrong. For your protection, this transaction has been declined. Please try another card or other payment methods

Farklı bir isim farklı bir kredi kartı ile de aynı sorun devam ediyor. Yakın zamanda ödeme problemi yaşayan var mı epic ile ilgili ?

• Bende de tıpatıp aynı sorun ve problem işleyişi var . Ben de Epic Games ile iletişime geçtiğimde bana da aynı şeyi söyledi. Ben bu Discord yasaklanması sonrası DNS değişimlerinden şüpheleniyorum; sen de değiştirdin mi?

• GiovanniGaleni G kullanıcısına yanıt

Yok değiştirmedim onla alakası olması imkansız bu arada . Başka bir internette başka bir bilgisayarda başka bir hesapta da denedim adıma kayıtlı hiç bir kredi kartı çalışmıyor . Redditte Epic şüpheli işlemlere hesabı attığıyla ilgili yazılar var. Bu yüzden hesaptan ödeme talebi gitmiyor bankaya 1 ay boyunca hiç deneme yapmadan açılan hesaplar olmuş .

Deneme yaptıkça süreç uzuyor söylenen bu . 24 saat 48 saat olayı tamamen yalan . 0 hesap açtım başkasının adına kredi kartı ile de denedim neyi blockluyorlarsa artık öyle bile ödeme almıyor . Oyun alacaksan Gpay uygulaması ile al ama fortine tayfa paketi,rocket lig aboneliği gibi işlemler yapılamıyor . Can can sıkıcı bir durum ama asıl Can sıkan destek ekibi . Konuşmaları yarın konuya ekleyim de sinir krizini görün .

• Açıkçası bu sorunu yabancı kaynaklarda da gördüm ve herkes 13 Ekim'i işaretliyor ve dediğin gibi herkes Epic Games desteğinden şikayetçi. Ben de desteğe defalarca yazdım ve 24 saat mesajını yazdı. Bir de utanmadan memnun kaldınız mı anketi atıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.