Şimdi Ara

en ucuz pleksi kesme ve yapıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En ucuz ve duzgun olarak pleksiyi nasil keserim? Elimde matkap ve falcata var falcatayla cizme olayi mantikli fakat duzgun degil deniliyor matkapla delerek kesme de duzhun olmaz ve ugrastirir ucuz bir yol var mi? Yoksa atlas eco d-400 gibi bir dekupaj testere mi alsam? Ama onu almak yerine lotus 210 parcali el aleti aliyim kucuk oldugu icin daha rahat kesiyim diyorum ve silikonla pleksi yapisir mi ? Sizdirmazlik icin degil sadece mod icin kullanicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pleksi kesmenin birkaç yolu var ancak en düzgünü ya dremelle yada dekupaj la kesmek bunların dışındakilerde kırılma riski var falçatayla çizebilirsin havyayla üzerinden birkaç kez geçerek inceltip kırabilirsin kıl testere kullanabilirsin yada matkapla ince bir uçla sık aralıklarla delip çok dikkatlice ayırmaya çalışabilirsin yapıştırmak içinse kloroform kullanabilirsin ancak çok tehlikeli bir maddedir uyarayım sakın soluma ve direk temas etme silikon kloroform kadar sağlıklı olmaz
  • Ben de lotus marka el motoru alıcam (dremel çakması ) ama kloroform işte korkuyorum bide yaş küçük bünye daha hassas ben de mecbur silikon kullanıcam
  • pançla delik aç hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Sprey Boya Markası ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.