Şimdi Ara

radyatör üst hortumu yan sanayi olursa ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araç nissan qashqai 2008 arabamın radyatör üst hortumundan dirsek kısmından su damlatıyor haliyle su eksiltmesi oluyor 100-tl petrol ofisi kırmızı antifirizini satın almıştım zamanla damlaya damlaya boşa aktı gitti maalesef :/ şimdi aracıma uygun radyatör üst hortumu ve yine petrol ofisi kırmızı antifiriz sipariş verdim fakat aldığım ürün yerli üretim diye geçmekte ama birebir uyumlu olduğu yazmakta zaten sıfır olarak gelecek aldığım ürün yan sanayi olması ilerleyen zamanlarda beni sıkıntıya sokar mı ? yolda giderken birden patlayıp hararet yapma gibi durumu olur mu _?

• Olmaz. Plastik hortum sonuçta. Kalınlığı orijinal ile aynı ise devam.
  • Yan sanayi hortum kelepçeye pek dayanmaz.

• Bi motor yaptırmanın bedeli 10-15bin lira olduğunu düşünürsek orjinal hortum derdim. aldıysanız en geç 2 senede değiştirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Olmaz. Plastik hortum sonuçta. Kalınlığı orijinal ile aynı ise devam.

Kalınlığı aşağı yukarı aynı gibi hocam çokta anlamam ama göz kararı ile öyle

• Kısa zaman sonra "beni değiştir" der.

• Ömrü kısa olabilir dikkat etmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne hortumu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hortumun tek sıkıntısı ne olur ölçüleri bire bir ise.
    Daha çabuk deforme olmasi ve değişmesi gerekliliği.
    O kadar da orijinalci olmayin, turbo da kullanin, motor içi parçalarda orijinalden şaşmayın, triger vs. bunlar önemli parçalar bunlarda da kullanın.
    Ama alt tarafı hortum yani, kullan geç kaliteli yan sanayi..
  • damlatan hortum kullanmaktansa musluk hortumu uysa kullanılır,yan sanayi derken birçoğu fabrikalara üretim yapıyor zaten.
  • Kauçuk hortum üretiminde çalışıyorum. Kalite Kontrol,

Prins yurt dışı ve Atiker yurt içi sistemlerine gaz ve su hortumlarını biz veriyoruz

Genelde Avrupa firmalarına veriyoruz, Yurt içinde traktör firmalarına da direk fabrikaya veriyoruz

Radyator hortumları genelde kauçuk olur. Senin hortum da kauçuktur muhtemel

En az 20 bar ve üzerinde patlarlar.

3 veya 4 katlıdır ve aralarında ip takviye vardır basınç dayanımı için

Arabada 20 bar olduğunu sanmıyorum.

Bariz bir üretim hatası yok ise kullanımında sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

Kısa zaman sonra "beni değiştir" der.

yani ara ara kontrol etmekte fayda var desenize

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Olmaz. Plastik hortum sonuçta. Kalınlığı orijinal ile aynı ise devam.
    urun.n11.com
    NISSAN QASHQAI J10 2007-2013 1.6 BENZİNLİ - RADYATÖR ÜST HORTUMU Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/isitma-sogutma-sistemleri/nissan-qashqai-j10-2007-2013-16-benzinli-radyator-ust-hortumu-P336571040

yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim gelen yorumlar doğrultusunda ürünü kullanmaya devam edeceğim gittiği yere kadar devam orijinal fabrikanın taktığı yaklaşık olarak 13 sene gitti bunun yarısı kadar gitse yeter bana almak isteyen olursa satın aldığım yerin linkini paylaşıyorum

@Cem_Alim @metinTasci @serlinetta @PetrovaFire @TiSKE

• berke_17. kullanıcısına yanıt
    Pek yardımcı olamamışız gibi görünüyor ama olsun. Gittiği yere kadar gitsin diyorsunuz da o yer geldiğinde aracı hararet yaptırmadan kurtarabilecek misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

urun.n11.com
    NISSAN QASHQAI J10 2007-2013 1.6 BENZİNLİ - RADYATÖR ÜST HORTUMU Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/isitma-sogutma-sistemleri/nissan-qashqai-j10-2007-2013-16-benzinli-radyator-ust-hortumu-P336571040

yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim gelen yorumlar doğrultusunda ürünü kullanmaya devam edeceğim gittiği yere kadar devam orijinal fabrikanın taktığı yaklaşık olarak 13 sene gitti bunun yarısı kadar gitse yeter bana almak isteyen olursa satın aldığım yerin linkini paylaşıyorum

@Cem_Alim @metinTasci @serlinetta @PetrovaFire @TiSKE

hayırlı olsun sık sık kontrol et..

• Kaliteli olduktan sonra hiçbirşey olmaz. Eline alınca aralarında ip olmalı, bir de hafif kırdığın zaman çabuk düzelmeli yani eline alınca kaliteli olduğu belli olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.