Bildirim
Ön plastik aksam ne kadar tutar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Plastik olmasının espirisi de bu zaten. Çizilse dahi önem arzetmemesi. Mesela tampon değişimi kaporta aksamına girmiyor.
Ben öyle çiziklerle keyfi uğraşırım. Gidip bi kaç zımpara kapıdı alırım. Sonra denerim. En inceden en kalına hangisi düzeltiyorsa onunla yüzeyi düzeltip kendime iş çıkarırım.
Yok ben kusursuz istiyorum diyorsanız gidip piano black yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunun için tampon mu değiştirilir
-
Lehim icin kullanilan makinalari cok az temas ettirerek o siyah plastigi tatli tatli isitarak sekil verip cizikleri giderebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 4 Nisan 2022; 15:38:2 >
Tamponun üstündeki siyah kısım ayrı olarak değiştirilebiliyor sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman iyi herhangi bi oto bakımcı yapabilir mi yani?
aynen hatta kaskonuzun mini onarımı bile karşılayabilir arayıp bir sorun.
hafif ısıtıp düzeltecekler, şimdi bunun için o bakaliti değiştirseniz yazık olur yarın öbür gün yine çizilirse. Orası sürtmüş çünkü.
-
Elletmeyin öyle kalsın. Bunun için tampon mu değiştirilir? Çok özünüze batıyorsa, zımparalayıp boyarlar olur biter.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X