Şimdi Ara

Alt ve üst radyatör hortumu farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane radyatör hortumu varya bir tane radyatör kapağının ordan motora giden birde radyatörün altından motora giden

Şimdi motordaki sıcak su üst hortumdan radyatöre mi gidiyo alt hortumdan mı

motordaki sıcak su hangi hortumdan gidiyorsa o hortum ısındığında araç termostat açmış diyebilirmiyiz ?

birde radyatörden giden su lpg regülatörüne gittiğinde motorun içinden geçmiş mi oluyor ? Motorun arkasında lpg regülatörüne giden hortum var T bağlantısı var sanırım oda kalorifer borusu oluyor

bilgisi olan bilgi verirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 10 Aralık 2021; 9:31:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saatlik konuya up a gerek yok.

radyatör üst hortumu motordan gelen sudur. su radyatöre yukardan girer ve asağı doğru inerkende radyatörden geçen hava ile soğutulur. termostat ta bu hortum üzerinde bulunur. Motora yakın konumdadır ve açtığında devirdaim başlar. Ancak lpg beynine suyu manifolddan veya kalorifere giden hortumdan alınır. çünkü buradaki su termostattan bağımsız olarak ilk ısınan yerlerdir. Lpg ye suyu termostat sonrası almaya kalkarsanız verimsiz bir lpg çalışması olur, araç lpg ye geç geçer.

• mdindas kullanıcısına yanıt
    Aracı belirli bir süre kullandıktan sonra üst hortumun çok sıcak alt hortumun ılık olması normalmidir

İkisininde çok sıcak mı olması gerekir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HemşireZED kullanıcısına yanıt

Hayır hocam olması gereken budur zaten. Radyatörde soğuyan sıvı motora soğumuş olarak gidiyor. Tekrar motorda ısınarak tekrar radyatöre soğumaya gidiyor. Bu bir döngü halinde devam ediyor.

• gerekli cevap verilmiş.

üst hortum motordan radyatöre gelen sıcak sıvı

alt hortum motora giden soğutulmuş sıvı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst kat ve yerden ısıtma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.