arkadaşım psp almak istiyor ancak piyası tam bilmiyor bende 4-5 aydır hiç takip etmiyorum en ucuz psp yi nerden bulabiliriz sıfır olması şart ve ankarada bir yer söylerseniz çok daha yardımcı olursunuz
cevaplarınız için herkese çok tşk ederim
Irmak toysland lan alabılırsınız ankarada'da bir de japon oyuncak sarayı varmış orada.
istanbul deseydin kendimi tavsiye ederdim
www.elektrotuning.com
peki psp slim için ucuz, versiyonu kırılmış online alışveriş yapabileceğimiz bir site varmı. yani kredi kartıyla. (gittigidiyor ve sahibinden hariç)
Taslak Elektronik Tahtakale Tomruk Sok. Yıldız Han. İş Merkezi Zemin-2 No:8 Eminönü / İSTANBUL MSN : ramazantaslak@hotmail.com
ben 300 ytl ye sıfır kutusunda hiç açılmamış almıştım bi ara fiyat öğren derim malum dolar arttı.
önce adamın yazdığını oku ankara diyo.Hiç biyeri okumadan her konuya kopyala-yapıştır yapıyosun
Garantili istiyorsan electroworld
electroworlddekilerin versiyonu önemli kırılamıyorsa almanın bir anlamı yok.
Bugun aldım , psp , kutusunda ; usb , şarj , ekranı koruyucu şeffaf , kulaklık , 8gb hafıza kartı , çanta 480 lira. psp slim piano black 2000
herkese çok tşk ederim ırmak a baktım en ucuz 400 eskiden 290 a kadar düşmüştü malum kriz... PSP SLIM + 8 GB Memory Stick - NAKİT 450 TL arkadaşım nakit alacak da bu uygun mu? @megaslaughter: ankaradan mı aldın?ankaradan alsıysan nerden aldığını yazarsan çok sevinirim