Şimdi Ara

En Ucuz Sigorta Ve Kasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En uygun fiyata sigorta ve kasko fiyatları hakkında bilgiler vereceğim umarım işinize yarar,

Trafik sigortası yaptırırken şirketin önemi yoktur , hepsi aynı teminatları sağlar. Teminatlar konusunda hiçbirinin diğerinden ne fazlası nede eksiği vardır. Sadece değişen özellikleri , bazı şirketler kaza anında ücretsiz çekici sağlar , bazıları yol yardım sağlar bazılarıda sadece standart teminatları kapsar. Hepsi devlet güvencesi altındadır. Trafik Sigortasını kısaca özetleyecek olursak en iyi şirket en ucuz olan şirkettir.

Kasko sigortasına gelirsek , Şirketin ve teminatların önemi çok fazladır. Kaskoda şirket çok önemlidir çünkü anlaşmalı olunan servis sayısı , ödeme sıkıntı yaşamama ve mini onarım hizmetleri...
    Kasko poliçesi fiyat araştırması yaptırırken öncelikle dikkat etmeniz gereken konu teminatlardır. Birçok müşteriden duyduğum X sigorta bana 500 TL fiyat verdi ama sizde X sigorta 550 TL çıkıyor neden sizde pahalı? kasko fiyatı araştırırken kesinlikle ama kesinlikle İstanbuldaki Acente ile Iğdırdaki Acente Arasında 1 kuruş dahi fiyat değişmez tek değişen şey teminatların kapsamıdır. Yani Acenteler size teklif verirken fiyat düşürdüğünde aslında sizden çalmış oluyor. teminat kapsamlarını daraltıyor , bazı teminatları çıkarıyor.. Bunun için en önemli ve en dikkat edilmesi gerek şey aynı teminatlar ile daha uygun kasko poliçesini bulmaktır.

Ben Ankarada Sigorta Acentesiyim 26 Şirket ile çalışıyorum. Ben Herzaman şunun garantisini veriyorum aynı teminatlar ile en uygun sigorta ve kasko policesini garanti ediyorum. Diyeceksiniz 'yukarda yazdığınız ile siz ters düşüyorsunuz' haklısınız. Ben şu şekilde çalışıyorum örnek verecek olursak heryerden fiyat aldınız 1200 tl çıktı en uygun kaskonuz bana teklifinizi yollayın aynı teminatlar ile 1050 TL fiyat vereyim , Policenizde yine 1200 tl yazacak fakat ödemeyi 1050 tl olarak alacağım. 150 lira daha kar etmiş olacaksınız.

Bizden fiyat almadan kasko ve trafik sigortası yaptırmayın.

Üşünmeden okuduğunuz için Teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.