Şimdi Ara

En Ucuz Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
763
Cevap
46
Favori
170.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahmet Yesevi haricinde uzaktan posta yoluyla kayıt olabileceğimiz yer varsa belirtin arkadaşlar. Hiç gözüm almıyor İstanbula Ankaraya gitmeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: chainsaw charlie

anladım cok teşekkür ederim. şu an tek cevapsız kalan soru kontenjan durumu onun ile ilgili internette her hangi bir bilgi bulamadım artık yarın üniversiteyi arayıp öğreneceğim.

Merhaba,

Ben de Altınbaş'a kaydolacağım.

Kontenjan dolmamış değil mi?
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    aradım dolmamış ama dolabilirmiş
  • quote:

Ben şehir dışından belgeleri göndereceğim ancak notere para vermek istemiyorum.

Sen kaydoldun mu?
  • Altınbaşta kayıt yaptırınca 3 dönem boyunca dersden kalsak bile okuldan atılma gibi bir durum varmı acaba ve cumartesi günleri kayıt yapılıyor mu ?
  • quote:

Dostum telefonla sosyal bilimler enstitüsüne ulaşamıyorum.

Dahilisini biliyor musun?
    şimdi üni.deyim. öğle arası ve güvenlik kontenjan sıkıntısı var dedi. saat 13.30 da devam edilip edilmeyefeği belli olacakmış. bende bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dahili 5920 ama yinede işe yaramıyor. 0 a basıp bekle bence en temizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chainsaw charlie -- 10 Ocak 2018; 12:38:56 >
    olmaya geldim ama belli değil kontenjan durumu aşağıda yazdım arkadaşa durum bu ...

• quote:

şimdi üni.deyim. öğle arası ve güvenlik kontenjan sıkıntısı var dedi. saat 13.30 da devam edilip edilmeyefeği belli olacakmış. bende bekliyorum

Yapma dostum :(

Dolmuş mu kontenjan son durum nedir?
  • dostum dolmuş kontenjanlar. ama pes etme devlet üni.lere bak bugün mü ne başlıyormuş başvurular. bir kişiyle konuştum dönemlik 1.300 tl olan devlet üni.ler varmış Sakarya vs. şimdiden kovala. ayrıca anadoludan mesaj geldi uzaktan yüksek lisans vs. varmış senin için kopyaladım aşağıya

Lisansustu egitimde buyuk kolaylik saglayan Uzaktan Ogretim Tezsiz Yuksek Lisans Programlarina basvurular basladi! Detaylar icin
    ana.do
    Anadolu Üniversitesi
    http://ana.do/1Ij
    B002

• altınbaş dolmuş malesef. Ortalama düşükse devlette uzaktan eğitim oldukça zor benim 2,35 trakya üniversitesine başvurmuştum.2,90 civarı ile kapattı. ahmet yesevide özel koşulu olan bölümler kalmış sadece oda dolmuş.Başka var mı arkadaşlar bildiğiniz uzaktan eğitim programı? Artık gözüm korktu iyice 31 ocağa kadar halletmem lazım 10 bini gözden çıkardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqe11 -- 10 Ocak 2018; 18:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

altınbaş dolmuş malesef. Ortalama düşükse devlette uzaktan eğitim oldukça zor benim 2,35 trakya üniversitesine başvurmuştum.2,90 civarı ile kapattı. ahmet yesevide özel koşulu olan bölümler kalmış sadece oda dolmuş.Başka var mı arkadaşlar bildiğiniz uzaktan eğitim programı? Artık gözüm korktu iyice 31 ocağa kadar halletmem lazım 10 bini gözden çıkardım

Aynı durumdayız.

29 ocak'ta tecil bitiyor. 1 şubat'ta yeni bir işe başlıyorum. Acil çözmem gerekiyor.
    ucuz bir okul bulmam gerek.
  • bu arada ben 88 doğumluyum, 2017 ekimde mezun oldum lisanstan. bugün mayıs celbine ertelemek için gittim 2 yıl tecil hakkın var dediler. 29 yaş sınırı var sanıyordum sağda solda 29dan sonra tutar götürürler diyorlardı hep. aynı durumda olan varsa diye yazıyorum erteleme şansınız var 2 yıl süre ile. yüksek lisansada tecil bitmeye yakın kayıt olmayı düşünüyorum 35e kadar yolu varmış.

• Kaç saattir araştırıyorum 10 bin lira altı devlet hariç yüksek lisans programı bulamadım. Mezuniyet ortalamam düşük olduğu için devlet üniversitelerine kabul almam çok zor. Bulan olupta haber edecek varsa çok minnettar olurum.
  • beyler tezsiz normal yüksek lisansla, tezsiz uzaktan yüksek lisansın bizim durumumuzda olanlar için farkları net olarak nelerdir? normal eğitime kaydolsak ders devamsızlığı mı sorun olacak? neden uzaktan eğitim için uğraşılıyor onu anlamadım tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

altınbaş dolmuş malesef. Ortalama düşükse devlette uzaktan eğitim oldukça zor benim 2,35 trakya üniversitesine başvurmuştum.2,90 civarı ile kapattı. ahmet yesevide özel koşulu olan bölümler kalmış sadece oda dolmuş.Başka var mı arkadaşlar bildiğiniz uzaktan eğitim programı? Artık gözüm korktu iyice 31 ocağa kadar halletmem lazım 10 bini gözden çıkardım

Aynı durumdayız.

29 ocak'ta tecil bitiyor. 1 şubat'ta yeni bir işe başlıyorum. Acil çözmem gerekiyor.
    ucuz bir okul bulmam gerek.

31 mayıs sonrası şubeye git, kasım celbine sevk al, o ara yazın okula kaydol. olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yds.virtuozu

beyler tezsiz normal yüksek lisansla, tezsiz uzaktan yüksek lisansın bizim durumumuzda olanlar için farkları net olarak nelerdir? normal eğitime kaydolsak ders devamsızlığı mı sorun olacak? neden uzaktan eğitim için uğraşılıyor onu anlamadım tam.

En önemli artısı derse gitme zorunluluğun yok. Devamsızlıktan kaldın mı dönem ücretini ödersin.

• uniqe11 kullanıcısına yanıt
    bütün üniversitelerin ilanlarını bu siteden takip edebilirsin sürekli güncelleniyor
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt
    hocam sen trakyada hangi bölüme başvurdun ben şimdi sonuçlara baktım iktisat 34. kişi 2,18le girmiş işletme 35. kişi 2,53 le girmiş
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.