Şimdi Ara

En Ucuz Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
45
Favori
170.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sitesinde ücret 5400 TL olarak belirtilmiş. Herhangi bir indirim sunuyorlar mı yoksa 5400'e mi kayıt oldunuz? Bir de kontenjan doldu demişsiniz. Farklı bir alternatifimiz var mı bölüm vs.?
  • Selam arkadaşlar. Altınbaş'ta şuan sadece uzaktan eğitim işletme ve eğitim koçluğumu ne varmış bugün telefonda konuştuk. Onunda fiyatı biraz yüksek. Diploma puanım 3,24 bana önerebileceğiniz kayıtları devam eden uzaktan eğitim tezsiz varsa çok memnun olurum. 3 dönem ertelesem yeterli. Zaten 2019 da yerel , genel ve başkanlık seçimleri var. 2019 da bedelli çıkmazsa eyvallah der şubenin yolunu tutarım uzatmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbilir2009

3 dönem için toplam 4500 lira veriyoruz doğrudur dimi? Benim Ağustos ayına kadar askerlik şubesiyle işim yok haziran ayında falan kayıtlar açılır değil mi 2018 güz dönemi için? Kayıt olduktan sonra 1.5 sene okuyacağım okulu bitirmeden kaydımı sildireceğim doğru mudur? Üçüncü döneme geçince mi kaydımı sildirecem yoksa 3. dönemin bitmesine az kala mı kaydımı sildiriyorum tam olarak nasıldır?

bunu ben de merak ediyorum. kaydı ne zaman sildirmek gerek tam olarak? kaydı sildirdikten sonra yeni okula kaydolaruken askerlik durum belgesi sorunu ortaya çıkmaz mı, alabilir miyiz askerle ilişiği yoktur belgesi o kayıt sildirdikten sonraki zaman diliminde?

ayrıca, senin e-devlete girdiğinde tecilin ne yazıyor, hangi güne kadar tecillisin? tecil süresi bittikten tam iki ay kadar süre içinde kayıt yapılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenWhite.

Arkadaşlar benim tecil Eylül 2018'de bitiyor. Ortalamam düşük ama, uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans yapmak istiyorum. Bu dönem olmazsa eğer bir sonraki döneme kalırsam askerlikle ilgili problem olur mu?

Hocam benimde durumum aynı. Tecilim 2018 eylül sonunda bitiyor. Not ortalamam 3,24. Muhtemelen rahatlıkla bir devlet üni'de uzaktan tezsize girişe yeter puanım fakat tarihler korkutuyor. Bir aksilik olur giremeyiz falan ondan sonra gel teskere türküsünü söylemek zorunda kalmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan777

Merhaba,

Şu anda Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde uzaktan eğitim programı sebebiyle Eylül 2018'e kadar tecilli görünüyorum. Geçtiğimiz dönem itibari ile okuma hakkım bitti. Yani Şubat itibari ile okulla ilişiğim kesilecek. Maalesef Yesevi'de kontenjanlar dolduğu için defarklı bir bölüme kayıt yaptıramıyorum.

Sorum, Şubat'ta ilişiğim kesildiğinde Eylül 2018 olan tecilim iptal olup en erken celp dönemine güncellenir mi? Eğer Eylül olarak kalırsa Temmuz başvurularında başvuracağım.

Ben de benzer durumdayım, sanıyorum okul ilişiği kesince tecilimiz iptal olacak. Sorun şu ki, konuşulanlara bakılırsa 1-2 ay içerisinde bedelli askerlik çıkma ihtimali bile var. Dönemlik kayıt yapılabilen bir yer bulmak gerek, yoksa 3 dönem için 6-7bin TL ücreti peşin ödemek gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan777

Merhaba,

Şu anda Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde uzaktan eğitim programı sebebiyle Eylül 2018'e kadar tecilli görünüyorum. Geçtiğimiz dönem itibari ile okuma hakkım bitti. Yani Şubat itibari ile okulla ilişiğim kesilecek. Maalesef Yesevi'de kontenjanlar dolduğu için defarklı bir bölüme kayıt yaptıramıyorum.

Sorum, Şubat'ta ilişiğim kesildiğinde Eylül 2018 olan tecilim iptal olup en erken celp dönemine güncellenir mi? Eğer Eylül olarak kalırsa Temmuz başvurularında başvuracağım.

2. donem sonu direk kaydınızı sildirip ahmet yesevide baska bir bolume kayıt yaptırsaydınız hocam keske

buyuk ihtimal en yakın celp donemine guncellenir.bu seferde bakaya kalsanız bile askerlikle ilişkisi yoktur belgesi alamayacanız için kayıt yaptıramazsınız diye biliyorum. bence suan kayıt alan bir okul bulmaya bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 13 Ocak 2018; 1:40:34 >

• yds.virtuozu Y kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayında 2018. Kasımda da götürüyorlar sanırsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: togiksk

quote:

Orijinalden alıntı: GreenWhite.

Arkadaşlar benim tecil Eylül 2018'de bitiyor. Ortalamam düşük ama, uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans yapmak istiyorum. Bu dönem olmazsa eğer bir sonraki döneme kalırsam askerlikle ilgili problem olur mu?

Hocam benimde durumum aynı. Tecilim 2018 eylül sonunda bitiyor. Not ortalamam 3,24. Muhtemelen rahatlıkla bir devlet üni'de uzaktan tezsize girişe yeter puanım fakat tarihler korkutuyor. Bir aksilik olur giremeyiz falan ondan sonra gel teskere türküsünü söylemek zorunda kalmayalım.

Hocam senin sıkıntın olmaz ortalaman yüksek rahatlıkla devlet ünilerinden biri olur. Benim ortalama malesef 2.38. Umarım yedek falan olur bi yer.

• Temmuz 2018 de tecilim bitiyor yüksek lisans kaydımı bu tarihten önce yapmam gerekir mi, yoksa ağustos ayı hakkım var mı bakaya hemen kalır mıyım tecil bitince :)
  • Yüksek lisans devamsızlıktan kalma
    Sevgili duyuru sakini er kişiler, askerlikten kaçayım derken alim olan kardeşlerim. Önemli bir mevzuda yorumlarınıza ihtiyacım var.

Şimdi ben bir üniversitenin birinci öğretim tezsiz yüksek lisans programına başvurdum. Tek amacım askerliğimi tecil edebilmek.

Derslere hiç gidemeyeceğim, bu durumda devamsızlıktan kalma, öğrencilik hakkımın sona ermesi ve en önemlisi tecilimi iptal etmeleri gibi bir durum olur mu?

Bir kez kayıt yapmakla 3 yıl tecil hakkı kazanır mıyım, yoksa her dönem kaydımı yenilemem gerekir mi?

Aydınlatırsanız pek sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkfl

Yüksek lisans devamsızlıktan kalma
    Sevgili duyuru sakini er kişiler, askerlikten kaçayım derken alim olan kardeşlerim. Önemli bir mevzuda yorumlarınıza ihtiyacım var.

Şimdi ben bir üniversitenin birinci öğretim tezsiz yüksek lisans programına başvurdum. Tek amacım askerliğimi tecil edebilmek.

Derslere hiç gidemeyeceğim, bu durumda devamsızlıktan kalma, öğrencilik hakkımın sona ermesi ve en önemlisi tecilimi iptal etmeleri gibi bir durum olur mu?

Bir kez kayıt yapmakla 3 yıl tecil hakkı kazanır mıyım, yoksa her dönem kaydımı yenilemem gerekir mi?

Aydınlatırsanız pek sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam üzülerek söylemeliyim ki malesef o şekilde 3 yıl tecil hakkı kazanamıyoruz. Tek amacı askerliği ertelemek olan ve not ortalaması 4 lük sistemde 3,24 olan biri olarak bende sadece bu sıkıntıdan dolayı uzaktan eğitime yönelmek zorunda kaldım. Okullar öğrenci devamsızlılık sınırını aştığında , okuldan ilişiğini kesip askerlik şubeye bu bu vatandaşın ilişiği kesilmiştir diye bildiriyorlarmış ve dolayısıyla bizim tecil olayı bildirim gittiğinde yalan oluyormuş. Keşke dediğin gibi olsaydı rahat faydalansaydık.

• quote:

Orijinalden alıntı: gok26

Hocam aynı şekil bende Kastamonu Üniversitesine kayıt yaptırdım ve e-devletten tecilim güncellenmedi. Bir sıkıntı mı var diye içime kurt düştü. Haber alabildiniz mi üniversiteden?

Ben de. 19/12/2017 de başvurdum Kastamonu’ya fakat 31/12/2017 de tecilim bittigünden, su an bakaya görünüyor sistemde bunlar niye böyle geç yaptılar acaba şimdi geriye dönük güncellerler mi bizim bakaya durumunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 15 Ocak 2018; 13:45:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geriye dönük güncellenir okul yazı gönderdiği takdirde; ama okula ne yapın edin ulaşın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Geriye dönük güncellenir okul yazı gönderdiği takdirde; ama okula ne yapın edin ulaşın derim.

Hocam biz kamu kurumundan 20-30 kişi gittik hepimiz aynı durumdayız herhalde gözden kacırmazlar diyorum ulaşmıyorum ki üniversite bir yandan da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • togiksk T kullanıcısına yanıt
    bundan emin misiniz kulaktan duyma gibi geldi bana devamsızlık yapan kişi en fazla o dersten kalır hangi mevzuata göre devamsızlık yapan kişi okuldan atılıyor
  • Merhaba arkadaşlar.

Benim de şöyle bir problemim var.

Üniversiteyi 2016 Mart ayında bitirdim. 2016 Eylül ayında bir devlet üniversitesinin tezli yüksek lisans programına girdim. Ama işlerimin yoğunluğu sebebiyle doğru düzgün derslere katılamadım. E-Devlet’te “27 Mart 2018’e kadar askerlikle ilişiği yoktur.” yazıyor. Yani üniversite, herhangi bir yüksek lisans tecili yapmamış, sanırım benim gidip dilekçe yazmam gerekiyor.

Büyük ihtimalle Haziran 2018 veya Eylül 2018’e kadar tecil ettirebilirim sanırım üniversiteye. Şu 4 dönemde teze geçiş sistemi nedeniyle sanırım diğer dönem sonunda ilişiğim kesilecek, çünkü 8 dersten ancak 1 tane verebildim.

Bu arada da uzaktan eğitim programları varmış sanırım, açıkçası askere gitmek istemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz ?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim, sağolun, varolun. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar. Benim de askerlik temmuz 2018 de son buluyor.Bahar dönemine mi başvurmaliyim yoksa güz dönemine mi başvurmam yeterli mi ? . ortalamam 2.7 herhangi bir sıkıntı çıkar mı ortalamadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ht20

bundan emin misiniz kulaktan duyma gibi geldi bana devamsızlık yapan kişi en fazla o dersten kalır hangi mevzuata göre devamsızlık yapan kişi okuldan atılıyor

Evet hocam. Siz hiç bir derse gitmeyeceksiniz. Genelde %70 devam zorunluluğu olduğu için tüm derslerden kalma pozisyonunda olacaksınız. İlişiğiniz kesilecek.
  • togiksk T kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz bunu nereden öğrendiniz? Kaçıncı dönem sonunda ilişiğimiz kesilir peki, bu hususta bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkfl

Emin misiniz bunu nereden öğrendiniz? Kaçıncı dönem sonunda ilişiğimiz kesilir peki, bu hususta bilginiz var mı?

Hocam bu devamlılık sınırı yüzdeleri okuldan okula değişiyor. Okulunuz ile iletişime geçin net bilgileri alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.