Şimdi Ara

En Ucuz Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans Programları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
763
Cevap
45
Favori
170.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi bölümde 60. yedeksiniz kontenjanlar 50 kişiydi diye biliyorum 2 . yedeğe rahat kalır diyorlar yani
  • ht20 H kullanıcısına yanıt
    halkla ilişkilerde kontenjan 50 dediğin gibi ama yedek sıralamam 60 hocam .
    iş sağlığı ve güvenliğinde yedek 24 teyim ama SABE. yani sağlık bilimler enstitüsü .ben iibf mezunuyum bu alana da başvurdum ama sıkıntı olmaz umarım ?
  • Haydar-Haydar H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ht20 -- 18 Ocak 2018; 16:10:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkfl

ortalamanız kaç ve birden fazla başvuru hakkınız da var aynı enstitüden en fazla da 2 başvuru yapılabilir. Yani sosyal bilimler enstitüsünden 2, eğitim bilimlerinden de 2 tane başvuru yapılıyor sanırım deneyin bütün fırsatları.

Hocam ortalama 64,76, riske girmemek için harç ücretini yatırıp ahmet yeseviye kaydımı yaptırdım bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz199

Merhaba Arkadaşlar ,
    2 sorum var tecrübeli arkadaşlar tek tek cvap verebilirseçok sevinirim.

1. soru:

Tezsiz yüksek lisansta Ahmet Yeseviye 2 gün önce başvurum onaylandığı maili geldi. Sisteme girdiğimde Ödeme ekranı açık. Yani sorun yok ama Üniversitenin ana sayfasında o bölümün kontejyanı dolduğu gözüküyor.

Önümüzdeki hafta da başvurduğum 3 devlet üniversitesinin sonucu açıklanacak. Onların fiyatı 1500-2500 arası olduğu için ahmet yeseviye parayı ödemeyi haftaya bırakmaya düşünüyorum.

Diyelim haftaya devlet üniversitelerinde hak kazanamadım. Ahmet Yesevinin bir haftadır ödeme yapmadınız o yüzden hakkınız doldu deme gibi bir durumla karşılaşırmıyım? Yoksa bir kaç gün sonra siz ödeme yapmadınız sizden önce birileri yaptı denilir mi? yoksa son kayıt tarihi 2 şubata kadar herhangi bir gün para yatırabilir miyim?

bilgisi olan varsa çok sevinirim.

2. Sorum

Hali hazırda 2016 agustosta yaptırdıgım bir tezli yüksek lisans var. Biliyorsunu 4 dönem sonrası ilisgi kesiyorlar. Yani 2018 Mayıs/Hazirandan sonra okul beni atacak.

Güz başvurularıda ağustos&eylül gibi oluyor. 2-3 ay Boşta kalmayı göze almadığım için, tezliyi silmeden tezsiz yüksek lisans yapıyorum. tezsiz bir yere kayıt olduktan sonra tezlidekini sileceğim. Şubat ortası gibi. Tezsiz devam ettiğim üniversite kardeş ben sadece tecili kayıt zamanı yapıyorum diyip ortada bırakır mı ? yoksa biraz fazla mı kötüyü düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler Herkese kolay gelsin.

Selamlar bugün ahmet yeseviye parayı ödeyerek kaydoldum öğrenci numarası maille geldi şuan ben resmi olarak öğrencisiyim değil mi?

Dediğim gibi mevcutta tezli lisans programına kayıtlıyım . Ahmet yesevinin tecil işlemi yapması için benim mevcut kaydımı silmem gerekiyor.

Bunu ne zaman yapmalıyım yarın kaydı sildirip tecili bozdurdam şubat sonu celp dönemine kafar ahmet yesevi benim tecilimi yapmazsa bakayamı olurum?

Fazla titizim bu konuda kusura bakmayın.

• Kardeşim siz şuan resmi öğrencisisinizdir Ahmet Yesevinin ama keşke tezliyi sildikten sonra tezsizle tecil etseydiniz. Çünkü yeni tecil yapmak için ilk tecilin geriye çekilmesi lazım. Ondan sonra tezsizle rahat bir şekilde tecil yapardınız. Ama şimdi sizin durumunuzda yani tezliye kayıtlı iken henüz tezlinin kaydını silmemiş biri tezsize kaydolsa tecil hakkı tezsizle verirler mi bilmiyorum. Askerlik şubesini arayın isterseniz ya da öğrenci işlerini. Nasıl olsa tezliden kaydınız silinecek ama halen tezlide kayıtlı gözükmeniz ve tezsize kaydınızı tezlideki kaydınız duruyorken yapmanız neticesinde tecil hakkında bilgi almalısınız.
  • gkhnkfl G kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Mevcut tezli yüksek lisans okulumu aradım aynı gün kaydını sildirirz dedi.

Aserklik şubesini aradım. Mevcutu Sildir diğeri tecili göndersin Ama arayı iyi dikkat et sıkıntı olmasın dedi.

Ahmet Yeseviyi aradım. Tecil işlemlerini 20 Şubatta yazı yazacağız askeriye dediler. Çok fazla bilgi vermiyorlar.

Şimdi ben kaydı sildirip. Ahmet Yesevinin 20 şubatta göndermesini mi bekleyim? 1 subatta sildirsem OK olur mu?

yada hali hazirda tezlide tecilim devam ediyor atılana kadar devam edip. Okul haziranda ogrencilikten attıktan sonra, askerlik subesıne bireysel giderek, benim ahmet yesevide ogrenciligm var bu da belgem diyip. bireysel basvuruda tecil yaptırabiliyormuyuz?

Bilen var mıdır? Yoksa tecili, illa okulun mu yapması lazım.
  • Merhaba arkadaşlar.

Benim tecilim de 29 Ocak'ta bitiyordu. 2 gün önce Esenyurt Üniversitesine kaydoldum. 6000 lira toplam ücreti.
    Bugün eski okuluma gittim kayıt sildirme dilekçesi verdim. Okuldan mail attılar 19 Ocak itibariyle öğrenci kaydınız silinmiştir diye.
    Ben de askeriyeye yazıyı ne zaman göndereceksiniz diye sordum.
    Eğer pazartesi askeriyeye yazı giderse yeni okula haber vereceğim, onlar da tecil yazısını gönderecekler.
  • arkadaşlar merhaba

benim tecil 31 mart 2018 son. bu döneme kadar beklemeliyim yoksa şimdiden kayıt yaptırayım mı ? o tarihte açık kayıt bulabilir miyim ?

bir de en ucuz ve en basit yöntemle hangi üniversiteyi araştırayım. devlet memuruyum indirim olan yerler işime gelir.
  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim bir tek Anadolu üniversitesi kaldı o da bugün son gün. Yoksa haziran temmuza kalırsın. Demem o ki gel teskere türküsünü söylemek istemiyorsan hemen kaydol :D
    Benim 7 temmuz olmasına rağmen ben kayıt oluyorum sen düşün artık :D 19 ocak Anadolu üniversitesi son gün kaçırmamışsındır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haydar-Haydar

Benim bildiğim bir tek Anadolu üniversitesi kaldı o da bugün son gün. Yoksa haziran temmuza kalırsın. Demem o ki gel teskere türküsünü söylemek istemiyorsan hemen kaydol :D

anadolu üniversitesinden mesaj geldi 22 ocak son diye. bir de ahmet yeseviye baktım 2017-2018 Bahar Dönemi Yüksek Lisans Kayıtları Devam Etmektedir.02.02.2018 son tarih yazıyor. anadolu kaç para acaba ?
    dönemlik 3000 olması lazim. Ben sakarya üniversitesine kayıt olacağım pazartesi günü iki dönem toplam 2000 .En uygun sakarya üniversitesiydi sanırım onuda kaçırdınız bir çok kontenjan boş kaldı.
    ales şartı olmadan ve tezsiz yl iki dönem mi 2000 tlydi ? eğer öyleyse gerçekten büyük balık kaçtı.
    Hangi enstitünün hangi bölümleri iki dönem 2000 lira peki?
  • Aslında sizin teciliniz Mayıs 2018 den sonra. Ama tezliden mayısta ya da haziranda atılacağınız için teciliniz geriye çekilecek. Sizin atılmanız sonucunda yeni tecilinizin tarihi çok mühim. Yani hangi tarihten sonra bakaya kalırsınız kaydınız silinince. Ona göre acele edip etmeyeceğiniz ortaya çıkar. Onu askerlik şubesinden öğrenebilir misiniz? Ona göre cevap vermek lazım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkfl

Aslında sizin teciliniz Mayıs 2018 den sonra. Ama tezliden mayısta ya da haziranda atılacağınız için teciliniz geriye çekilecek. Sizin atılmanız sonucunda yeni tecilinizin tarihi çok mühim. Yani hangi tarihten sonra bakaya kalırsınız kaydınız silinince. Ona göre acele edip etmeyeceğiniz ortaya çıkar. Onu askerlik şubesinden öğrenebilir misiniz? Ona göre cevap vermek lazım çünkü.

Teşekkürler cevap için ben aradım askerlik subesını ama önümüzdeki hafta yüzyüze sormak için gideceğim. Burada da bilgilendiririm herkesin yararlanması için.

Ama izleyececeğim yol büüyk ihtimal şöyle olacak şubatın ilk haftası mevcut tecili (eylül 2019 olan) iptal ettirecegim okula giderek. Nasılsa 20 şubatta Ahmet Yesevi iletecek. Ozamana kadar tecilim düşmüş olur. Ahmet yesevi de 20 sinde tecil edecek. herhalde arasındaki 2-3 hafta için sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex9 -- 20 Ocak 2018; 0:2:41 >

• Zaten siz şubatın ilk haftası tecil yapınca eylül 2019 tarihli teciliniz 2018 Mayısa geri çekilecek. Yani siz zaten kayıt yapmışsınız bakaya durumunda olmazsınız Allah izin verirse. Ama merak ettiğim şu; Kayıdı silmek en fazla ne kadar zamanda oluyor dilekçe beyanatından sonra? Bir de kayıt silme dilekçesi verdikten sonra ayrıca öğrenci işlerine gidip benim tecilimi geri çekin askerliğe yazı gönderin mi demek mecburiyetindeyiz? Demezsek onlar kendileri sistemde kaydımız silindiği için otomatik olarak tecilimiz geri çekilmez mi?
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    Hocam Esenyurt Üniversitesinde 6000 liraya hangi programa kayıt yaptırdınız? ben siteyi inceledim ama gözlemlediğim minimum tutar 10000 liralardan başlıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim benimde bu konuda bir sıkıntım mevcut şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Em7e

Hocam Esenyurt Üniversitesinde 6000 liraya hangi programa kayıt yaptırdınız? ben siteyi inceledim ama gözlemlediğim minimum tutar 10000 liralardan başlıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim benimde bu konuda bir sıkıntım mevcut şimdiden teşekkür ederim.

Uzaktan eğitim işletme. 6000 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.