Şimdi Ara

En Under/Over-Rated Devlet Üni. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
3
Favori
4.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mühendislik için konuşacak olursam:

underrated : ytü(kendi okulum diye demiyorum, itünün ilk 10-15k dan aldığı yerde ytünün 20-25in üstüne çıkmaması lazım, istanbul piyasasının üçte biri falan ytü mezunu zaten), gazi(özellikle makinada), ktü, iyte, kocaeli(istanbul piyasasında baya baya var bu adamlar)
    overrated : boun(mühendis görünümlü işletmeci yetiştirir), gtü(bu ne mk), taü(yazanlara yazık, geçmiş olsun)
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    altına imzamı atarım.
    zaten hacettepeyle ytü her zaman vardı, her zaman iyi seviyede eğitim verirdi. mezunları bütün ülkede olan okullar. yeni bitme taü gtü gibi okullar forum olmasa kimsenin bilmeyeceği okullar.
  • net ktü en underated üniversitedir bu arada
  • KTÜ'nün isminde teknik olmasa buraya yazan olacağını bile sanmıyorum bence en overrated üniversite olabilir.
  • Overrated : TAÜ , İYTE

Underrated : Gazi
  • 50k daki çoğu üniversteyi sollar akademik kadro kampüs bakımından çok iyi sadece trabzonda olduğu için 60-70k larda alıyor. Ankara Eskişehir İzmir vs gibi bir yerde olsa 30-40k dan alırdı makine ee bilgisayar
  • Boğaziçi hakkında mühendis görünümlü işletmeci yetiştirir yargısına nasıl vardınız açıklayabilir misiniz?
  • suicidalMert kullanıcısına yanıt
    Eminim ki iyi bir üniversitedir, kaç yıllık üniversite sonuçta ama şehir bakımından benim gözümde geriye düşüyor. Oraya gidene kadar Uludağ, Sakarya,Kocaeli,Erciyes falan aynı şekilde hem iyi üniversiteler hem de şehir bakımından da iyi yerler. Ancak çoğu zaman dışarıdaki insanların gözünde KTÜ bunların önüne geçiyor isminden dolayı.
  • overrated:gazi üniversitesi-hacettepe üniversitesi
    underrated:türk alman üniversitesi
  • Hacettepe yazmışlar.
  • Best Nick In The World B kullanıcısına yanıt
    ders sayısı az ve kapsamsız, lab imkanı çok az. çok iyi mühendisler de çıkar boundan kesinlikle okulu kötülemek gibi bir amacım yok. zaten boun mezunları genelde yurt dışına gider ya da ülkede en iyi şirketlerde çalışır. mezunları çok iyidir ancak teknik eğitim açısından sıralamasını kesinlikle hak etmiyor bence.
  • Underrated: GTÜ CENG
    Overrated: GTÜ CENG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • overrated:boun
  • Underrated:Kesinlikle ama kesinlikle KTÜ eğitimi cidden sağlam sadece lokasyondan kaybediyor.Yoksa hocaları olsun gerçekten zorluyorlar.Gemi mühendisliğinde arkadaşım okuyor eğitimi cidden sağlam.

Overrated:AYBÜ,sakın ankarada diye yazmayın.Biz gittiğimizde hazırlık eğitimine güya odtüyle eşit diyorlardı,yata yata geçtik arkadaşla(kitap bile almadım)uzaktan yakından alakası yok sadece paragraf okuyup soru cevaplamayı bilen,azcık metin yazmayı bilen adam geçiyor.Kesinlikle kaliteli bir hazırlık eğitimi yok.Ayrıca birkaç seneye tüm bölümleri çubuk denilen leş,allah'ın bile unuttuğu köy yere taşıyacaklar.(ne kampüs var,ne sosyalleşebilecek bir yer 2 3 saha var geri kalan yerler full bina)(muhtemelen çoğu bölümün sıralamaısnı düşürecek).Tıp,diş,hukuk için gidenler gitsin.(bu bölümlerde zaten okulun pek bi önemi yok.Top okullar dışında aşağı yukarı aynı eğitim alınıyor.)

• alfred phillips sons A kullanıcısına yanıt
    kanka gazi keşke overrated olsa ama underrated maalesef.Değeri hacettepe gibi çok sonradan anlaşılacak
  • Boğaziçi Üniversitesi
    Kesinlikle kötü demiyorum ama fanboyları tarafından (çim, boğaz vs.) Gereksiz abartıldığını düşünüyorum
  • Linç yeme riskini alarak yazmıştım ama benden önce de yazan olmuş zaten :)
  • Overrated: boun
    Underrated: gtü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkesir üniversitesi ne durumda?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.