< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 7 Eylül 2020; 9:29:10 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 7 Eylül 2020; 9:29:10 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Overrated : Hacettepe,Taü,İyte
Underrated : Ytü, Gazi |
Overrated: Gebze Teknik Üniversitesi
Underrated: Atatürk Üniversitesi |
ytü'ye overrated demek neyin kafası?
İstanbulda'ki bütün iyi firmaların mühendislik departmanlarında itülü ve ytülülerden başka eleman göremezsiniz neredeyse. Şimdi baktım, puanları okulun kalitesine göre oldukça düşük. Makine, ehm gibi bölümlerinin sıralaması 25-30k falan. En underrated okul olabilir hatta. |
mühendislik için konuşacak olursam:
underrated : ytü(kendi okulum diye demiyorum, itünün ilk 10-15k dan aldığı yerde ytünün 20-25in üstüne çıkmaması lazım, istanbul piyasasının üçte biri falan ytü mezunu zaten), gazi(özellikle makinada), ktü, iyte, kocaeli(istanbul piyasasında baya baya var bu adamlar) overrated : boun(mühendis görünümlü işletmeci yetiştirir), gtü(bu ne mk), taü(yazanlara yazık, geçmiş olsun) |
overrated : hacettepe ( foruma kalsa ituden iyi) , tau
gtu hakkinda fikrim yok yorum yapmayacagim o yuzden underrated: marmara (muhendislikler arasinda gölgede kaliyor bence) EDİT: BEN BİR DAVARİM DEVLET YAZİYOR ESSEK GİBİ |
Overrated: hacettepe
Underrated: ytü |
Underrated: GTÜ
Overrated: Boğaziçi, ODTÜ Linç etmeyin ironi |
Herkes kendi okuluna underrated deyip rakip kurumlara overrated demiş klasik Tr kafası
|
Boğaziçi Üniversitesi
Kesinlikle kötü demiyorum ama fanboyları tarafından (çim, boğaz vs.) Gereksiz abartıldığını düşünüyorum |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diğerize -- 7 Eylül 2020; 0:42:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 7 Eylül 2020; 0:51:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701F0D364 -- 7 Eylül 2020; 0:18:5 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 7 Eylül 2020; 1:46:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 7 Eylül 2020; 1:57:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoiS_AttaCK -- 7 Eylül 2020; 3:49:43 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisciart -- 7 Eylül 2020; 10:5:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 7 Eylül 2020; 11:24:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |