Şimdi Ara

En Under/Over-Rated Devlet Üni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
4.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce vakıflı halini bir arkadaş yapmıştı sizce devlet olarak sırasıyla hangileri?

Edit:Tamam adil bir istişare için GTÜ serbest olsun sonra kimse yazamıyor anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 7 Eylül 2020; 9:29:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ytü'ye overrated demek neyin kafası?

İstanbulda'ki bütün iyi firmaların mühendislik departmanlarında itülü ve ytülülerden başka eleman göremezsiniz neredeyse. Şimdi baktım, puanları okulun kalitesine göre oldukça düşük. Makine, ehm gibi bölümlerinin sıralaması 25-30k falan.

En underrated okul olabilir hatta.
    mühendislik için konuşacak olursam:

underrated : ytü(kendi okulum diye demiyorum, itünün ilk 10-15k dan aldığı yerde ytünün 20-25in üstüne çıkmaması lazım, istanbul piyasasının üçte biri falan ytü mezunu zaten), gazi(özellikle makinada), ktü, iyte, kocaeli(istanbul piyasasında baya baya var bu adamlar)
    overrated : boun(mühendis görünümlü işletmeci yetiştirir), gtü(bu ne mk), taü(yazanlara yazık, geçmiş olsun)
  • overrated: ytü, gtü, hacettepe
    underrated: iyte, deü, ktü
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    he aynen izmirin dışındaki okul underrated teknolojinin göbeğindeki ytü ile hacettepe overrated

edit: iyte overrated değil tam sıralamasında bence. Hacettepe'nin de bilgisayarı abartı yükseldi ama bu okulun reklamı yüzünden olmadı öğrencilerin abartısı

not: Hacettepe'de Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Dm den konuştuklarım görürse söylesin abartısız her şeyini anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diğerize -- 7 Eylül 2020; 0:42:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overrated: Gebze Teknik Üniversitesi

Underrated: Atatürk Üniversitesi

• Underrated: GTÜ
    Overrated: Boğaziçi, ODTÜ

Linç etmeyin ironi

• overrated : hacettepe ( foruma kalsa ituden iyi) , tau

gtu hakkinda fikrim yok yorum yapmayacagim o yuzden

underrated: marmara (muhendislikler arasinda gölgede kaliyor bence)

EDİT: BEN BİR DAVARİM DEVLET YAZİYOR ESSEK GİBİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 7 Eylül 2020; 0:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diğerize

he aynen izmirin dışındaki okul underrated teknolojinin göbeğindeki ytü ile hacettepe overrated

edit: iyte overrated değil tam sıralamasında bence. Hacettepe'nin de bilgisayarı abartı yükseldi ama bu okulun reklamı yüzünden olmadı öğrencilerin abartısı

not: Hacettepe'de Bilgisayar Mühendisliği okuyorum. Dm den konuştuklarım görürse söylesin abartısız her şeyini anlattım.
    sevgili sincap,

buradaki kıyas gereğinden fazla abartılmasıdır. ben hacettepe ve ytü'ye kötüdür demedim. gtü zaten benim gözümde erciyes üniversitesi ile eşdeğer. zorluk açısından verilen eğitim, akademik kadro, öğrenci profiline göre yorumum budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    sadece bilgisayar mühendisliği için geçerli olan bir şey için tüm üniversiteye overrated demek yanlış

• mühendislikte;

underrated = gazi, ytü
    overrated = iyte, hacettepe
  • ytü'ye overrated demek neyin kafası?

İstanbulda'ki bütün iyi firmaların mühendislik departmanlarında itülü ve ytülülerden başka eleman göremezsiniz neredeyse. Şimdi baktım, puanları okulun kalitesine göre oldukça düşük. Makine, ehm gibi bölümlerinin sıralaması 25-30k falan.

En underrated okul olabilir hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701F0D364 -- 7 Eylül 2020; 0:18:5 >
  • Overrated : Hacettepe,Taü,İyte
    Underrated : Ytü, Gazi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 7 Eylül 2020; 1:46:27 >
  • overrated: GTÜ, HACETTEPE , DEÜ
    underrated: KTÜ , BAKIRÇAY , AYBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 7 Eylül 2020; 1:57:58 >
  • UNDERRATED = Ktü
    OVERRATED = İyte, Hacettepe ve Gtü (Ciddi ciddi bu 3 üni İtü ve Odtüden daha iyi diyenleri bile gördüm:D)

Ktü puanları düşük olduğu için bircok kişi önyargı yapıyor ama düşük olmasının sebebi tamamen lokasyondan dolayı yoksa eğitiminin kaliteli olduğu aşikar.

• Burada hacettepeye ytü ye overrated diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba Etraftan duyduğunu gelip yazmak yerine az araştırın gençler.

Ytü dediğiniz okul istanbulda itü den sonra piyasayı domine eden okul

Hacettepe ise belli ,savunma sanayinde önemli bir yer edinen eğitimi son derece kaliteli bir okul

Edit: tabi ki bu okullar odtü vs den iyi değil ama kötü okullar da değiller.Çoğu öğrencinin buralar hayali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoiS_AttaCK -- 7 Eylül 2020; 3:49:43 >
  • Tüm okulu kıyaslayamam ama osmangazi eee en underrated bölüm. Pandemi sebebiyle itü, ankara, marmara gibi okulların sınavlarını görme şansım oldu. Osmangazi eeenin seviyesi asla 50.000 değil.

• Herkes kendi okuluna underrated deyip rakip kurumlara overrated demiş klasik Tr kafası

• Overrated: hacettepe
    Underrated: ytü

• Tıpta
    Underrated : Atatürk
    Overrated : Hacettepe, Aybü
    Yanlış anlaşılmasın burada hacettepe tıbba laf atmıyorum haşa fakat puanı sebebiyle abartılıyor. Ankara tıp Hacettepe ile aynı caddede kıyaslanır durur ankara tıp büyüktür hacettepe tıp
    Aybü başta yabancı uyrukluların Türkiye'deki okuluydu. Ankara'da olması sebebiyle puanı yüksektir seven vardır çok değerli hocalar da vardır mutlaka ama ASLA Atatürk tıptan puan dışında iyi değildir. Atatürk tıp ilk 10'da yer alması gereken müthiş bir okul. Bu bölgede batıdan iyi bir okul kazandım gideyim düşüncesine de girmeyin. Ya da tam zıddı. Çok iyi. (Not: Atatürk'te değilim. Çok istedim fakat ankara'da yaşıyorum ve pandemi sebebiyle okulların açılma ihtimaline karşı ailem bize uzak olur yazma dedi)

Mühendislikte
    Underrated : Yıldız Teknik
    Overrated : Boğaziçi
    Boğaziçi iyi bir dil, yurt dışı imkanı, network gibi olanaklar sunar ama sanıldığı kadar mühendislikte aşırı iyi eğitimi yoktur. Güney Kampüs manzarasına ve sıralamaya aldanan zeki ve başarılı öğrenciler mühendislik anlamında bir teknik üniversite öğrencileri kadar eğitim alamayacaklardır.
    Ha yine Boğaziçi'ne kötü demiyorum haşa, laboratuvar olanakları daha kısıtlı olduğu için teknik üniler daha bu konuda daha iyi diyorum.
    (Bir boğaziçiliye asla boğaziçi teknik okul değil demeyin. Gerçeği bilseler bile kabul etmiyorlar. Buddy'e yazmışım gibi oldu da :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisciart -- 7 Eylül 2020; 10:5:55 >

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Geçen ay Say 20k/Ea 2k mı daha zor anketi açılmıştı.Oy dağılımları sırasıyla forumdaki mf ve tm sayısını gösteriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superational273 -- 7 Eylül 2020; 11:24:7 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.