GAFFURU NİE YAZDIN DEMEYIN HEHE O BENIM TAHTIMDA BI NUMARALI KOMEDYEN
Şahan yok ya
Sen
pardon onu unutmusum
quote:
Orjinalden alıntı: jelib10
Sen
evet
cem yılmazı tartışmaya değmez
Tartışmasız CMYLMZ ama nedeni komik oluşu değil ünlü oluşu
bence beyaz daha güzel
ata demirer
quote:
Orjinalden alıntı: ::silent_hunter::
Tartışmasız CMYLMZ ama nedeni komik oluşu değil ünlü oluşu
adam komik ki ünlü dimi? en kral komedyen cem yılmaz tabikide telekom reklamları hariç
Jim Carrey
Adamın yaptığı küfürsüz bi espri hatırlayan var mı?Kahvehane kültürüyle para kazanıyor. Elinde senaryo olduktan sonra herkes komik olur.
4eva ŞAHAN
engin günaydın yok!
quote:
Orjinalden alıntı: ::silent_hunter::
Adamın yaptığı küfürsüz bi espri hatırlayan var mı?Kahvehane kültürüyle para kazanıyor. Elinde senaryo olduktan sonra herkes komik olur.
4eva ŞAHAN
şahanın bi stand-up gösterisi varmı? bu arad sütteki arkadaş engin günaydının bir standup gösterisi varmı? veya gaffurun? en komik adam demiyoruz en ünlü KOMEDYEN diyoruz. Madem cemyılmazın yaptıklarını beğenmiyorsun, çık sen söyle. Gerçi gözle görülen eleştirilmeye mahkumdur ama yinede 'bir tad bir doku'yu izlemeni tavsiye ederim
BEYAZ gibisi var mi be efendi dürüst bir insan cuma geceleri ortalik yikiliyor vallahi yaa bazilari gaffur diyor daha dün dizi oyuncusuydu ne çabuk cem yilmaz ve beyazin yanina konuldu anlamadim yillardir bu komedyenlikle ugra$anlara saygisizlik oluyor bence
hem gaffur TÜRK aile toplumuna aykiri hareketlerle komedyen veya $ovmen olamaz o bu piyasaya NORMAL dizi oyuncusu olarak geldi nasil 1 sene içerisinde nasil $ovmen olur yaa gerci burasi TÜRKIYE burada her$ey oluyor ayrica bu gaffur denen adami O anketten almani istiyorum çünkü kendisi $ovmen degildir normal bir dizi oyuncudur kendini küçük dü$üren çok salak bir rol oynuyor
BEN
Şafak Sezer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme