Şimdi Ara

EN ÜST LİMİT 1200TL (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cavit

http://versus.com/tr/lg-nexus-4-vs-sony-xperia-sp

http://versus.com/tr/samsung-galaxy-s3-vs-sony-xperia-sp

bence biraz bekle snapdragon s800 ler ve 8 çekrdekler çıkacak önümüzdeki aylarda, 2 gb lık tel cenneti olacak burası

Tamam o zaman biraz bekleyişte kalıyım en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII

Bence gmd ile nexus 4 arası demek yanlış olmuş.Asıl Nexus 4 gmd ile sp arasındadır diye düşünüyorum.Nexusun ramı iyi fakat bir çok dezavantajı var malesef.

Haklısın, herkes Sony SP'nin, Nexus 4'ten daha iyi performanslı olduğunu söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

quote:

600-700 de gmd-samsung s3, bir üste çıkarsan nexus4 ayarında onunda üstüne çıkarsan lg g2 donanımında bir ürün al

Sony SP nasıl peki fikrin var mı? Önerir misin şuan almayı?

hocam bizzat sp kullanan biri olarak bu devirde kesinlikle 1gb ramli telefon alma derim. ne s3 ne sp.
    Gerçekten yetmiyorlar.
    SP'nin kasasının soyulması da cabası.
    Benim sana tavsiyem LG G2 dir. Henüz üzerine telefon görmedim S4 dahil.
    Uygun fiyat bulursan kaçırma. Bulamazsan optimus G al ki en azından 2gb ram var.

Yanlız G2 1600TL o kadar çıkamam O kadar param olsa zaten hemen G2 alırım düşünmeden ama maalesef ki maddi yetersizlik hakim

hocam 1600 liradan daha ucuz bu telefon.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-16gb-fiyati,1333750.html

hatta n11'de 1259 lira
    http://www.n11.com/lg-g2-d802-cep-telefonu-P16990979?cid=601003_API_LG_Cep-Telefonu-ve-Smartphone&gclid=CKHagqCdprsCFchY3godsVcApg

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

600-700 de gmd-samsung s3, bir üste çıkarsan nexus4 ayarında onunda üstüne çıkarsan lg g2 donanımında bir ürün al

hocam bizzat sp kullanan biri olarak bu devirde kesinlikle 1gb ramli telefon alma derim. ne s3 ne sp.
    Gerçekten yetmiyorlar.
    Uygun fiyat bulursan kaçırma. Bulamazsan optimus G al ki en azından 2gb ram var.

Yanlız G2 1600TL o kadar çıkamam O kadar param olsa zaten hemen G2 alırım düşünmeden ama maalesef ki maddi yetersizlik hakim

hatta n11'de 1259 lira
    http://www.n11.com/lg-g2-d802-cep-telefonu-P16990979?cid=601003_API_LG_Cep-Telefonu-ve-Smartphone&gclid=CKHagqCdprsCFchY3godsVcApg

n11.com'dakinin garantisi LG yetkili servisi mi yoksa İstanbul garantili mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekten yetmiyorlar.

hatta n11'de 1259 lira

paralel ithalat hocam ancak şöyle söyliyim; ben olsam dandik teleservice garantili xperia sp alacağıma, paralel ithalat g2 alırım.
    neden dersen telefon stabil ve sorunsuz, öyle tamirat veya değişim gerektirecek bir durumu yok g2'nin

• ama illa ki lg türkiye garantili istiyorsan şu linkten alalım seni. 1300 küsura alabilirsin

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-16gb-fiyati,1333750,,,1,1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 10 Aralık 2013; 20:05:10 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekten yetmiyorlar.

hatta n11'de 1259 lira

paralel ithalat hocam ancak şöyle söyliyim; ben olsam dandik teleservice garantili xperia sp alacağıma, paralel ithalat g2 alırım.
    neden dersen telefon stabil ve sorunsuz, öyle tamirat veya değişim gerektirecek bir durumu yok g2'nin

Fabrikasyon hata olursa sıkıntı yaşarım ama

• Dedigim gibi note 2 var , her yonden bu telefonlardan ustun , ekrani buyuk diye krnara atiyorsun ama inan sandigin kadar buyuk degil ve kisa surede alisirsin bununda disinda yok , hepsi bu seviye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noproblem05 kullanıcısına yanıt
    iyi bir ithalatçı firma ise fabrikasyon hatalarına değişim yaparlar. ilanlarda garantisinin olduğu ithalatçı firmaları araştırıp iletişime geçmen yeterli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Dedigim gibi note 2 var , her yonden bu telefonlardan ustun , ekrani buyuk diye krnara atiyorsun ama inan sandigin kadar buyuk degil ve kisa surede alisirsin bununda disinda yok , hepsi bu seviye

Note II elime alıp inceleyim o zaman teşekkür ederim fikrin için
  • quote:

iyi bir ithalatçı firma ise fabrikasyon hatalarına değişim yaparlar. ilanlarda garantisinin olduğu ithalatçı firmaları araştırıp iletişime geçmen yeterli bence

Tamam verdiğin siteleri incelerim, iletişime geçmeye çalışırım. Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Dedigim gibi note 2 var , her yonden bu telefonlardan ustun , ekrani buyuk diye krnara atiyorsun ama inan sandigin kadar buyuk degil ve kisa surede alisirsin bununda disinda yok , hepsi bu seviye

Onemli degil en ideali bulman ocin ugrasiyoruz

• quote:

quote:

quote:

Onemli degil en ideali bulman ocin ugrasiyoruz

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim

• note 2 ye alışırsan diğer cihazlar artık gözüne küçük gelir tavsiye ederim o fiyat civarında note 2 veya paralel ithalat lg g2 almayacaksan ios 6 yüklü bir iphone 4s al derim apple fazla değer de kaybetmiyor ilerde satmak istersen ama amiral gemi almıyorsan sony önermem
  • g2 tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

note 2 ye alışırsan diğer cihazlar artık gözüne küçük gelir tavsiye ederim o fiyat civarında note 2 veya paralel ithalat lg g2 almayacaksan ios 6 yüklü bir iphone 4s al derim apple fazla değer de kaybetmiyor ilerde satmak istersen ama amiral gemi almıyorsan sony önermem

IPhone almayı düşünmüyorum şimdilik. Note II elime alıp incelemem lazım, teşekkür ederim fikirlerin için Genel olarak LG G2 öneriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Galaxy note, nexus 4, galaxy s3, optimus g kullanmış biri olarak ve şuanda xperia sp ve iphone 4s kullanıcısı olarak xperia sp derim.

Xperia spyi yukarda belirttiğim 4 cihazdan üstün gördüğüm nedenlerim ;

- şarj ömrü
    - kasa sağlamlığı
    - ses kalitesi
    - krait 300 ile diğerlerinden daha fazla performans
    - adreano 320 grafik işlemcisi
    - bildirim ışığının şıklığı ( şahsen )

Xperia spde eksi olarak gördüğüm

- 1 gb ram
    - 8 gb dahili hafıza ( hafıza kartı ile halledilebilir )

Saygılar

Sony SP'nin 8GB hafızası çok sıkıntı yaratıyor mu ve 1GB ram nerelerde yetersiz oluyor? Biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz bu iki sıkıntıyı

• Hocam 8 gb benim için sıkıntı yaratmıyor nedeni ise pek uygulama yüklemiyorum. Ama sıkıntı olcağını düşünüyorsanız cihaza root yaparak uygulamaları hafıza kartına atabilirsiniz diye düşünüyorum ama yinede tam emin değilim çünkü hiç denemedim isterseniz anakonusundaki arkadaşlara bir sorun. 1 gb ram gayet yeterli geliyor şuan hocam her oyunu sıkıntısız oynuyorum ama ne kadar uzun süre götürür kesin birşey diyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Hocam 8 gb benim için sıkıntı yaratmıyor nedeni ise pek uygulama yüklemiyorum. Ama sıkıntı olcağını düşünüyorsanız cihaza root yaparak uygulamaları hafıza kartına atabilirsiniz diye düşünüyorum ama yinede tam emin değilim çünkü hiç denemedim isterseniz anakonusundaki arkadaşlara bir sorun. 1 gb ram gayet yeterli geliyor şuan hocam her oyunu sıkıntısız oynuyorum ama ne kadar uzun süre götürür kesin birşey diyemem

Ben çok oyun oynayan ve program yükleyen biri değilim. Bende arc s var kullanılabilir hafızası 420MB. Yetiyor mu tabiki yetmiyor ve 1GB boş alanım daha olsaydı diyorum. Bu mantıkla gidince kullanılabilir alanı 5GB olan Sony SP hayli hayli yeter gibime geliyor ama yetmezse diye kuşkular var içimde... Ayrıca çok oyun oynamadığım 1GB ram bana yeter gibi geliyor. Ama güncellemeler olunca 1GB ram yetersizleşir mi peki?

• Hocam hafıza ile sıkıntı çıkarsa rootla halledebilirsiniz diye düşünüyorum mobildeyim şuan araştıranıyorum tam olarak. 1 gb ram oyun oynamıyorsanız uzun zaman götürür hocam. Güncellemeler stabilite artışı için dağıtılsada her zaman öyle olmuyor hocam yani şuan kullandığın rami fazlasınımı yada azınımı kullancak ilerideki güncellemelerde bilmiyoruz. Ben 6 ayı geçti sanırım kullanıyorum cihazı hiç bir problemini görmedim hocam gerek ram gerek farklı şeyler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.